Brizgni si uno razkužilo za roke v nos - te spuca k pr norcih. Sodelavec je nesrečno natočil v dlan pol pa plosknil z rokama in mu je iz rok špricnilo v oči in nos. Pol je tulil in tekal po hodniku brez maske do veceja pa si probal sprat zadevo. Je pa rekel na koncu, da zdaj lažje diha, ampak nikakor ne bi priporočil te terapije tud drugim.
Jp, jeba je to. Meni je razkužilo za roke spricnilo direkt v oko. Takoj spral s FR in klical na očesno kliniko, kjer so mi rekli da če ne bo v dveh dneh vsaj malo bolje, naj se pridem pokazati ali pa če bodo nastopile motnje vida.
Bajk je zakon. Lahk se konkretno zmatraš, lahko se samo malo voziš, lahko delaš celodnevne izlete, lahko greš samo na pijačo v sosednji kraj. Meni daleč najljubši šport.
Bini bo tole poznal:) vsem ostalim pa priporočam izlet na Lisco in/ali Bohor. Celovnik pa za konkreten preizkus kondicije. Ali pa hladilnega sistema v avtu.
Iz Radeč na Čelovnik, po gozdu na Lisco, preko Jurkloštra in Planine pri Sevnici na Bohor in spust v Brestanico ter ravnina do Radec.
Bini, slikal sem slap. To je tisti slap, ki si ga pred kratkim omenjal v temi o idejah za pohodništvo, ne?
Cepljeni gre lahko na Hrvaško in potem nazaj v Slovenijo brez težave. Pa nikjer ne piše da ni (o)kužen (sploh ker vemo da cepivo ne prime proti novim sevom).
Iste pristope mej pa ne more narediti nekdo z negativnim PCRjem...
A tudi alfa ima dirkalnik? 😳...pa aston Martin? 😳 Kje sem jaz ostal. 😁
Alfa mislimda že drugo sezono, aston Martin letos prvic. Itak je pa to predvsem marketing in dvigovanje imidza znamkam... Na koncu koncev imajo vsi drugje kupljene motorje.
Mene samo še humor pokonc drži, tako da ne preveč resno jemat kar napišem. Drugač se pa popolnoma strinjam s tabo in dejansko trenutek resnice bo prišel, ko bodo razglasili konec epidemije in ko bodo zaključili s protikoronskimi paketi in se bo treba preštet, ker anomalij tipa "čakanje na delo" ne bo več.
Leta 2026, bom hčerki razlagal, a veš da so včasih lahko kadili celo v gostilnah?
Ati, kaj je to gostilna... ...ati, zakaj jokaš?
Fak.... Boss! Pijem kavo, preberem zadnji odstavek in sem prasnil v smeh in ni več kave... Vsaj ne kje drugje kot na mizi. 3sekunde kasneje pa "fak... Ni smešno"...
Ampak ja... Hitro so nas navadili na neko novo realnost. Včeraj sem gledal koncert siddharta na YT.. Kot nek drug svet.
Se spomnim kaki heroji smo bili včasih... Dobili smo se RD... Brez mask, vizirjev, debat o cepljenju. Na koncu smo pihali svečke na torti in potem še pojedli torto po kateri smo pihali...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jp, jeba je to. Meni je razkužilo za roke spricnilo direkt v oko. Takoj spral s FR in klical na očesno kliniko, kjer so mi rekli da če ne bo v dveh dneh vsaj malo bolje, naj se pridem pokazati ali pa če bodo nastopile motnje vida.
Ni nedolžna zadeva.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani