Skoči na vsebino
MOTO GP
Napisano

Zmagu je moj adut, va? Doktor pa bi sode? po tem d obvlada keglja?ke prvine, bl zaslu?u naziv - PACIENT! :whatever:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ni?je od Renoja na gre, lahko pa ostane? na istem nivoju z raznimi Pe?oji, Citrusi, Fordi in Fiati, tak?no je moje prepri?anje! :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sam tale je na voljo, znotraj Boratove republike, sem jo sicer ?el gledat, ampak zaenkrat naj ostane pri prvem aprilu! :P

P.S. - Jure ne ?tekam te, ko pravi? da mo?no upa? da NI prvi april, verjetno si ?elel re?t kontra, ker naj bi bila podrtija od avta al kako? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ploki, men je biv dec pa? prismuk prve klase, sem se mu ob?asno orng nasmeju, ampak pol je ?e za?el na patetiko po?as sekat use skupi! :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

js ga pa ne rabim met na ignore, ker u bistvu njegove poste samo presko?im :bravo:

Zgleda jih ne bomo ve? rabli niti preskakovat, ker je obupal! :bravo::vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako bi jaz to naredu?
Napisano

?e ma? dovolj debu to?l, bi se garant dal zment, sploh ?e ma? orng stroja! :danzoman:

Nazadnje vem da je to mel fotr pr 101ki, sam pol zvoka ni znal ve? odklopit! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tim, tko je tko ?e ma? avto 15 ali ve? let star, ampak ko bo? po?timu, bo spet tipitopi! :bravo:

Jz pa sploh ne morem vstat ob teh dneh! :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Malo delo
Napisano

Jaz nimam dosti nad, pa ?e to ?ele odkar sem napredoval 1.1.2011, prej pa je bla pla?ica (bolj mezda) 840 netto! :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.