Z M A J 9.472 Napisano 3. april, 2011 MOTO GP Napisano 3. april, 2011 Zmagu je moj adut, va? Doktor pa bi sode? po tem d obvlada keglja?ke prvine, bl zaslu?u naziv - PACIENT! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.472 Napisano 3. april, 2011 Pohvalite se,... Napisano 3. april, 2011 Dobr sm izkoristu lep dan! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.472 Napisano 3. april, 2011 Jamralnik v2 Napisano 3. april, 2011 Kak konj je tale Rossi 46, k totaln bebo je zru?u Stonerja! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.472 Napisano 3. april, 2011 Pohvalite se,... Napisano 3. april, 2011 Kaval n Tacenski cest ostaja svetovna o?terija! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.472 Napisano 3. april, 2011 Nogomet Napisano 3. april, 2011 E jebiga, gremo dalje! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.472 Napisano 3. april, 2011 Pato zabuja gole in praznuje Napisano 3. april, 2011 ?estitke pubec! :mi pijemoo: Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.472 Napisano 1. april, 2011 Pohvalite se,... Napisano 1. april, 2011 Ni?je od Renoja na gre, lahko pa ostane? na istem nivoju z raznimi Pe?oji, Citrusi, Fordi in Fiati, tak?no je moje prepri?anje! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.472 Napisano 1. april, 2011 Pohvalite se,... Napisano 1. april, 2011 Sam tale je na voljo, znotraj Boratove republike, sem jo sicer ?el gledat, ampak zaenkrat naj ostane pri prvem aprilu! P.S. - Jure ne ?tekam te, ko pravi? da mo?no upa? da NI prvi april, verjetno si ?elel re?t kontra, ker naj bi bila podrtija od avta al kako? :ne vem: Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.472 Napisano 1. april, 2011 Pohvalite se,... Napisano 1. april, 2011 Kupil ?rno GT 6-ko, predelano na LPG! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.472 Napisano 1. april, 2011 Lojz vse foruma?e vabi na piknik Napisano 1. april, 2011 Nazdravje - Lojz ?estitam ti za dan ?aljivcev! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.472 Napisano 1. april, 2011 Ukraden Seat Exeo! Napisano 1. april, 2011 Jure, kdo pa Seate krade, lepo te prosm! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.472 Napisano 31. marec, 2011 Jamralnik v2 Napisano 31. marec, 2011 Komaj zdr?im v pisarni, ko je zunaj tak?no vreme! :ne vem: Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.472 Napisano 30. marec, 2011 Pohvalite se,... Napisano 30. marec, 2011 Ploki, men je biv dec pa? prismuk prve klase, sem se mu ob?asno orng nasmeju, ampak pol je ?e za?el na patetiko po?as sekat use skupi! :ne vem: Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.472 Napisano 30. marec, 2011 Pohvalite se,... Napisano 30. marec, 2011 js ga pa ne rabim met na ignore, ker u bistvu njegove poste samo presko?im Zgleda jih ne bomo ve? rabli niti preskakovat, ker je obupal! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.472 Napisano 30. marec, 2011 Pohvalite se,... Napisano 30. marec, 2011 U pisarni mam son?na o?ala gor (se mi vse skup tok ble??i da ni blo druge re?itve)! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.472 Napisano 30. marec, 2011 Nogomet Napisano 30. marec, 2011 Sam sem tudi razo?aran, ne toliko s pristopom na?ih igralcev, kot z rezultatom! :ne vem: Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.472 Napisano 29. marec, 2011 Pohvalite se,... Napisano 29. marec, 2011 Prkuru sm ?ik kr u stanvanju - mben mi 0 ne more, niti Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.472 Napisano 29. marec, 2011 Jamralnik v2 Napisano 29. marec, 2011 Otrok ma spet neko hitro-rasto?o vro?ino! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.472 Napisano 29. marec, 2011 tomblaster Napisano 29. marec, 2011 ?estitke za u?eraj! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.472 Napisano 29. marec, 2011 Kako bi jaz to naredu? Napisano 29. marec, 2011 Ideja je ve? kot zanimiva, tvoj na?in stajlanja bi bil pa lahko poimenovan v Lojz styling oz. Antistyling - Antituning! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.472 Napisano 29. marec, 2011 Kako bi jaz to naredu? Napisano 29. marec, 2011 ?e ma? dovolj debu to?l, bi se garant dal zment, sploh ?e ma? orng stroja! Nazadnje vem da je to mel fotr pr 101ki, sam pol zvoka ni znal ve? odklopit! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.472 Napisano 29. marec, 2011 Jamralnik v2 Napisano 29. marec, 2011 Tim, tko je tko ?e ma? avto 15 ali ve? let star, ampak ko bo? po?timu, bo spet tipitopi! Jz pa sploh ne morem vstat ob teh dneh! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.472 Napisano 28. marec, 2011 Kako bi jaz to naredu? Napisano 28. marec, 2011 Lojz, ubistvu si ga usral, ko nisi ?e iz fabrke naro?il Lojz LIMITED edition! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.472 Napisano 28. marec, 2011 Jamralnik v2 Napisano 28. marec, 2011 Traktoristi blesavi, ima za seboj par 10 vozil, pa niti mal ne konta, da bi se UMAKNU!!! :ne vem: Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.472 Napisano 28. marec, 2011 Malo delo Napisano 28. marec, 2011 Jaz nimam dosti nad, pa ?e to ?ele odkar sem napredoval 1.1.2011, prej pa je bla pla?ica (bolj mezda) 840 netto! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Zmagu je moj adut, va? Doktor pa bi sode? po tem d obvlada keglja?ke prvine, bl zaslu?u naziv - PACIENT!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani