Sam res, risanke bi morale biti pou?ne ?e posebej take, ki so namenjene najmlaj?i generaciji. Tko pa podzavestno otroci dobivajo napa?no predstavo o svetu ?e posebej ker vemo kako take zadeve vplivajo nanje.
Se pravi deklice vidijo v tem da je ?isto vseeno v koga se zaljubijo in se mu predajo samo da je lep za pogledat in na "polo?aju" - to je bilo v risanki tako lepo prikazano, ko je Nikova mama kar vzdihovala, ko je opisovala unga jelena.
Fantje bodo pa iz tega potegnili samo to, da se je fino zabavat in ?e kaj u?pi?i? bo itak ?enska/mama poskrbela za nara??aj. Nobene odgovornosti samo zabava.
Sej vem, da sem se zdele zafilozofiral ampak obstaja stotine drugih risank, ki nosijo veliko bolj pravilna sporo?ila kot tale pa nisem nek zagoveden puritanec ampak otroci so kot spu?ve v teh letih in vsrkavajo vase vsemogo?e informacije. Sploh mi je blo pa kar zoprno na koncu 4-letnici razlagat zakaj jelen ni hotu povedat, da je Nikov o?ka, pa zakaj ga ni hodil obiskovat. A ga ni mel rad? A ni mel rad mamice? In podobna vpra?anja.
Snegulj?ica in 7 Janezov?
P.S. Boss, you are ready to be a father..........
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
zjutraj ko vstanete najprej popijte Actimel, za zajtrk pojejte Corn fleks s kalcijem. Za malico odprite eno activio in se pojdite cepiti za vse zivo kar obstaja (po moje bo kmalu paket kasko plus), ne pozabite na delovnem mestu uporabljati kosmodisk, in stomack eliminator, da ne bodo boleli sklepi predlagam vlo?ke in obli?e dr. Levinskega, zve?er zvrnite kozarec Coldrexa, pred spanjem pa se tablete septolete.
Aja pa ne pozabite da se boste naspali le na vzmetnici Dormeo.
S tem boste kot novi in polni energije, ni? vas ne stane, vse je naravno....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
v avtopralnici mi je krta?a zagrabla zadnji brisalc in mi ga ?isto zdemolirala, zvila os, ro?ko je okrog obrnilo in da ?e to ne bi bilo dovolj hudo je zvilo tudi pleh na prtlja?nik in odkru?lo lak...
Sicer sem dobil od Petrola zapisnik za na zavarovalnico, kjer priznavajo krivdo ampak spet bodo nepotrebna pota in avto bo farban
Kje je to blo? da vemo ce bomo rabli kej zraven dodat na popravilo
Sedajle na poti domov si ni sem mogel pomagati, da ne zdresiram enega honda?a.
S civicom je na mostu priletel za mojo rit kot komet, nekajkrat sem ga videl samo v levem, nekajkrat samo v desnem speglu, pogosto pa sploh ne ker mu je v?e? moje zavetrje.
mirno peljem 50, ceprav je na odsekih z lezecimi policaji tudi 30 in 40....
2 x na ravnini sem dodal malo plina, da sem ga lahko potem do ?marne gore u?il da se tu vozi 50 (beri ene 6km )
Na koncu pri ?marni gori sem mirno obrnil (seveda dobil prstek) in ?el domov ?e vedno 50.....
manjka mi ?ist mal to?k do tega da vzamem PSP in potrdim ali ovr?em mit o tej strani...
tisti k ste prpravljeni mi pomagat mi samo e-mail naslov po?lite na PM pa vas dodam oz. po?ljem invite za stran in se samo prijavite oz. registrirate magar z fake podatki...
HVALA
sorry mene ne bo ben spamal. Pa ce se ti ze gre tolk pa odpri par gmailov a ne?
Spet ?pekulacije da se bo ?umi vrnil v Brawna...pardon Mercedesa....jao kok imajo za spletkarit...kot da je to te?ko povedat v naprej.
Bi pa formuli privo??il njegov come-back. Monza pade, sedaj vemo kaj je treba vse seboj vzet. bele rjuhe, wooferje, jezer?kov ?otor za poroke, 3 prasce pa babo za uklopkota.
Neka ?enska je kupila papigo, ki je nenehno ponavljala: "Uf, pohotna sm k svina, dej me, dej me".
?enska je bila ?isto iz sebe, zato se je odpravla do svojega ?upnika po pomo?.
?upnik ji je rekel: "Prineste svojo papigo k meni. Jaz mam tudi dva papagaja, ki bereta sveto pismo in ves ?as samo molita. To bo verjetno dobro vplivalo na va?o papigo."
Zatorej je ?enska prinesla papigo na spreobrnjenje. In ko so papigo dali v kletko, je papiga ponovila svoj repertoar: "Uf, pohotna sm k svina, dejta me, dejta me!"
Papagaja se spogledala in eden re?e drugmu: "Fredi, sprav svet pism, hvaljen Jezus, greva fukat - pravkar so bile vse najine molitve usli?ane!"
- Dobro Haso, prijatelji smo, pa kako si mogao spavati s mojom ?enom?
- Samo sam htio vidjeti razliku izmedju tvoje i moje.
- Pa ?ta mene nisi pitao?
-----------------------------------
Upokojenec iz Prekmurja po telefonu pokli?e svojega sina v Ljubljano:
Zdravo sinko, rad bi ti povedal, da se s tvojo mamo lo?ujeva po 45 letih zakona.
O?e, o ?em vendar govori??
?isto enostavno, sine. S tvojo mamo se niti gledati ne moreva ve?, sploh pa se mi ne ljubi razpravljati o tem, raje pokli?i svojo sestro in ji povej.
Sin ves vznemirjen stori, kar mu je bilo naro?eno. Sestra se za?ne dreti v slu?alko:
Pajade, da se bosta lo?ila! Ni mo?nosti, ker jima midva ne bova pustila! Bom ?e jaz uredila, da se ne bosta!
Takoj pokli?e o?eta v Prekmurje in se pokroviteljsko razburja:
O ?em ti vendar govori?, stari, kak?na lo?itev vendar? Glejta, da ne bosta ni?esar naredila, prideva z bratom do vaju. Lepo pridna bodita in rada se imejta, sta razumela?
Zveza je bila prekinjena. Star?ek odlo?i slu?alko, se obrne proti ?eni in ji re?e:
Urejeno, prideta za moj rojstni dan, ampak zdaj me zanima, kaj si bova izmislila za Bo?i??
-------------------------------------------------
Starej?i gospod se vozi v avtobusu, ko na
postaji vstopi mlad punker z
oranznimi,
zelenimi in rumenimi lasmi.
Naenkrat mulc ugotovi, da starec bulji vanj in
zato ga vpra?a:
"Kaj je, stari? A ti pa nisi nikoli naredil ni?
divjega, ko si bil mlad?!"
Starec: "Enkrat sem seksal s papigo, pa se zdaj
spra?ujem, ?e si moj sin!"
pred leti, ko sem sam omenil, da je vzgoja otrok podobna vzgoji psov so me pa skor kri?ali zdaj pa o?itno po?asi ljudje doumevajo, da smo vzgojili razvajeno generacijo
Ne vem no, na? boksar spi na kav?u, ima svojo dekico, se z avtom pelje na sprehod (9let)....itd
Celo ?ivljenje ho?em bit on, kriva je pa mat.....
Zelo enakomerno sem rastel in sem bil ves ?as med najve?jimi v razredu pa tud zdele z dobrimi 190cm nisem nek velikan, da bi moralo to tolk usekat saj bi pol pomenilo, da so vsi dvometra?i napol slepi :ne vem:
Zanimiv je predvsem to, da v familiji nih?e nima dioptrije razen starostnih jaz pa fucki'n -7,5
en je mogu podedovati vse.....
Pri nas pa po mami vsi tja do -2
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Snegulj?ica in 7 Janezov?
P.S. Boss, you are ready to be a father..........
Povezava za deljenje
Deli na druge strani