Pol pa edina ?ansa da kup? eno Laguno karavan (itak Renojcev ni ?koda) ga rukne? u prtla?nik, montira? ?rna stekla, potem pa rabi? samo ?e pretvornik toka, da bo me?alec laufal, ?e ga u?teka? v v?igalnik v vozilu, pa si zmagal na celi ?rti. Je pa res da zna publika pr?akovat, da Reno itak laufa kot me?alec za beton!
Labi u notranjosti samo ?e ?e?ke zavesce manjkajo, hehe (mal heca, ne zamert)
Si pa itak en konc Ford-fana, tako da se mi je zdelo da ti je notranjost kul, verjetno ti je tudi v Mondeu tega letnika (tista analogna urca u sredin pa to )?
To je pa verjetno odvisno od letnika in pa stopnje opreme - jz mam Expression kar je neka srednja ?alost, ima pa ?e 2-podro?no klimo, kar je mazda 6 I, ?e ni mela, kokr vem!
Men je BA pred faceliftom bistveno bolj kul kot po njem, no tle sta obe armaturki, ?eprav ne dvomim da od Mazde 6 1. generacije v ve?ini veste kak?na izgleda!
Tako je in to mi ni kul, tko d ?e ?e bo kak naslednik Galune v kratkem, to vrjetn ne bo 6ka I, bo u tem primeru potrebno kej druzga najdit, zlasti pa ne u motorni izvedbi 1.8 16v!
?eprov sm na nek na?in Laguno II zasovra?u, pa lohk re?m d se (pa? za moj okus) se v udobju Mazda 6 I, skrije, pa armaturka mi je isto bistveno bl bedna k Renojska, ful mi je podobna Mondeu II, ki ma grozno!
Ne Simon, nism za ?umlna (nikoli bil), pa? pa je Meklaren moja najlup?a ekipa, tko da rezultatsko bi bil lohk precej zadovoljen, sam je biv pa dovgcajt na dirki!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lojz, a je teb ob?asno abnormalno dolgcajt?
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani