Tako je Boss, po moji definiciji si to?no to kot si rekel da si. Sicer bi ti pasalo ?e kak?no drugo ime, ampak recimo, da si zapopadu za kaj se gre. Ti enostavno mora?, ker je v tvoji naravi tako, da pa? mora? delat druga? kot je zapovedano. Mora? delat vsaj malo druga?, ker druga?e na noben na?in ne more? ljudem pokazat da si ma?o, da si Đek, da si BOSS. Kadar mora? nekoga ubogat dobi? manj vrednostni kopleks, v tem primeru dobi? kompleks zaradi cestnega predpisa. Ne da se ti dopovedati, da je tak pa? red in da so to pravila igre ki se jih MORA upo?tevat. ?e igra? ?ah mora? tud upo?tevat pravila igre, sicer se ?aha ne more? ?pilat. Ne more? ti konja pri ?ahu premikat kakor je tebi volja, ampak ga mora? premikat v obliki ?rke L. Kapi??
Lej, ?e bi tam, kjer je zdaj znak 60 in ga ti zaradi svoje trdoglave navade, kot sam pravi?, pa? nikakor ne more? in ne more? upo?tevat, zato pelje? 80, potem pa bi cestarji postavili znak 80 bi ti na tem istem mestu peljal pa 100. Ti bi kr?il vsak znak pa naj bo kakr?en koli ho?e. Ti enostavno mora?, ker tako sam sebi dokazuje?, da si nekaj upa?. ?e bi na slovenskih AC dovolili pa hitrost 150, bi ti peljal pa 170. Tak pa? si, da mora? nekaj druga?, ker druga?e bi o sebi zvedel da si pezde in da, kao, nisi nekaj bolj?i od drugih. Priznaj! Poba, manjka ti samozavesti. Ampak nisi edini, ki tako dela?, takih je ve?ina voznikov, zato je toliko nesre?. Na avtomobilskih forumih pa sploh mrgoli takih kot si ti, pa ?e slab?ih je veliko od tebe, res je. Avtomobilski forumi so legla in nekak?ne farme slabih voznikov in divjakov. ?al. Moralo pa bi biti ravno obratno. Tako je to dragi moj Boss. Vsak dan se vozim po cesti zato vem in ne rabim nobene pridige tistih, ki za svoje trdoglavo dejanje i??ejo vsesorte izgovore. Resnica je taka, da se ve?ina voznikov, ?e posebej slovenskih in balkanskih, ho?e dokazovat z avtom, to pa zato, ker se s vojo pametjo ne more nikjer dokazat. Pa ta zadnji stavek ne jemlji preve? osebno, da ne bo spet kak?ne prehude zamere.
Hvala Lojz za iz?rpen psiholo?ki profil - ne morem verjet ?e psihiatra mi ni treba pla?at mi ga je Lojz kar zastonj naredu in to v tako lepem Rugljevem besednjaku, da sem celo pomislil " a mrbit je Lojz ena taka tiha reinkarnacija najbolj znanega slovenskega psihiatra".
Vseeno pa dolo?enih zadev ne razumem... pravi?, da moram vedno delati nekaj druga?e kot je zapovedano ampak ?e vedno nisi nedvoumno povedal ali se VEDNO dr?i? vseh pravil. Vedno in da nikoli nisi prekr?il ?e tako ne?ivljenskega pravila oziroma zakona pa ?etudi je le ta bil lahko sam po sebi tudi ?ivljensko nevaren.
Ker ?e bi bil ti tak bogaboje? in oblastiboje? ?lovek, ki se vedno 100% dr?i vseh pravil bi se s tem dejstvom sigurno ?e vsaj 100x pohvalil. Tko pa si verjetno jak samo na besedah mi je pa v?e?, da raje presli?i? vpra?anje oziroma ne odgovori? kot pa da bi se zlagal. S tem sicer nisi la?njivec si pa pa? licemer ampak OK pa? tud taki morate ?iveti, ?e ne bi bil dolg?as.
OK, pa da se vrnem k mojem psihoprofilu sem nekako izlu??il, da zaradi kompleksov in pezdetizma torej moram voziti vsepovsodi 20km/h prehitro. Se pravi ker smo ugotovili neko uravnilovko torej Boss pelje v naselju 70-90km/h, na obmo?ju cone 30 peljem 50km/h. Izven naselja 110km/h in na AC 150km/h. Me je kr malo strah ratalo, ker nisem vedel, da sem tak norc in ?ist neprilagojen - fak no 70 mim ?ole sem drvel pa sploh nisem vedel, dokler mi Lojz tega ni povedal. Se opravi?ujem vsem, predvsem pa pedofilom, ki sem jih z mojo divjo vo?njo mimo ?ol zmotil pri po?asnem kruzanju in opazovanju otrok.
Boss, to je Lojz, kaj sploh spra?uje? tak?ne nevmestne, gre?nik en!
Se pardoniram
Skratka me zanima kok je folka, ki nikoli ni prekora?il nobene omejitve hitrosti, pa da hkrati ne povzro?a (pretiranih) zastojev po cest - v stilu raznih starih mam in dedkov s klobuki na glavah, ki namesto 50 kmh peljejo raj?i 35!
In ravno ta ata bi nato s temi 35km/h zapeljal v cono 30km/h in bi prekora?il hitrost - divjak en matori.
Lojz jaz bom po tvoji definiciji vedno divjak ker ni ga dneva, da ne bi kake omejitve prevozu, Predvsem tisto pred avtocestnimi hi?icami. Se trudim in nekako ne gre, da bi se 400m pred hi?ico vozil 60km/h nato zmanj?al na 40 in se nato naslednjih 200m za hi?icami do table ?e vedno vozil od 40-60km/h.
ne gre pa ne gre... se pravi sem divjak in ostal bom divjak, ker pa? peljem nekje mimo teh omejitev s hitrostjo +20km/h ve?. Ravno tako sem zadnji? med Trzinom in Meng?em sred nekega odprtega kri?i??a, kjer ni bilo nobenega avta prepeljal tablo 60km/h s cca +15km/h... res sem divjak neprilagojeni.
Ampak vseeno Lojz, a ti res v ?ivljenju nisi prekora?il nobene omejitve in nikoli nisi vozil z ve? alkohola v krvi kot je maksimalno ?e dovoljeno? Kolikor te tukaj berem si ?isti angel?ek brez enega samega greha :ne vem:
Juhu,..zdej se kon?no pri nas dobijo oreo pi?kotki pa hagen-dash sladoled,...
Zarad teh reklam sem pa? bil firb?en in probal tele Oreo "javi se" pi?kote in moram re?i, da so pi?koti neokusni in za moje pojme ?ist zani?. Je pa res, da jih nisem tunkal v mleko, ker je pa? mo?no, da je to edini pravi na?in kako jih konzumira?. Sam ?e je? pi?kote z mlekom ali kavo je pa ?ist vsak dober vklju?no z unimi, ki jih delajo na kile na pol zastonj. :ne vem:
Sem pa par dni nazaj bleknil eno neumnost. Mi re?e moja draga, da bo rabila meh?alec za dojen?ke, jez pa njej nazaj, kaj a na svet ne pridejo dovolj mehki. Pa me je sam prestrelila s pogledom.
To je tako kot bi se spravil na invalida(kar sploh ni lepo), tako al tako ga ?e zdrav raum zapu??a, zlate ?ile mu ska?ejo iz glave, revma ga trga, vidi ?e tud slabo, diha ?e kukrtolk ok, pa ?e to samo med po?irki "nagrajenega" cvi?ka.
Samo pazi mo?gan?ki pa delujejo 177% !
Puste Lojza na miru, in se raje kaj nau?ite od njega !
?ak mal, sam ti bi se z Lojzem zajebaval - kaj pa mi? A ostali bomo pa sam gledal al kaj? Ajvar egoist si, Lojza bi si kr prsvoju - tko ne gre, mora? se nau?it delit tud z drugimi
Evo najdu Lojzove nasvete ?enskam kako naj se obna?ajo do mo?kih...
V: Moj mo? si ?eli seksa v troje z menoj in mojo sestro. Kaj naj storim?
O: Izgleda, da vam je va? mo? zelo zvest. Va?a sestra ga privla?i le zato, ker je podobna vam. Zaradi troj?ka bodo va?e dru?inske vezi postale le ?e bolj tesne. Zakaj ne bi vklju?ili tudi kak?ne sestri?ne? Po skupinskem seksu se vsem prile?e dobra hrana, zato ne pozabite pripraviti kak?en slastni zalogaj.
V: S svojim partnerjem ?e nikoli nisem do?ivela orgazma. Pomagajte mi!
O: ?enski orgazem je le mit, ki so ga raz?irile militantne feministke, ki sovra?ijo mo?ke. Za nadaljevanje ?love?ke vrste je popolnoma nepotreben in zato povsem nekoristen. Svojemu mo?u ga nikoli ve? ne omenite, raje mu skuhajte kak?no dobro kosilo.
V: Moj soprog od mene neprestano zahteva oralni seks. Kaj naj storim?
O: Ustrezite mu. Sperma je zelo okusna in ne redi, zaradi nje pa bo va?a ko?a ?e posebej sijo?a. Tega se dobro zaveda tudi va? mo?ki. Njegova ponudba je zato popolnoma nesebi?na, saj je za mo?ke oralni seks celo bole?. S tem vam le izkazuje svojo ljubezen, vi pa mu svojo hvale?nost lahko izka?ete z okusno ve?erjo.
V: Moj mo? vse preve? ve?erov pre?ivi v dru?bi svojih prijateljev. Je to normalno?
O: Seveda, to je povsem obi?ajno obna?anje, ki bi ga morali celo spodbujati. Mo?ki je po du?i lovec, ki se mora dokazovati pred drugimi mo?kimi. Pitje s prijatelji je zanj zelo stresno, povratek domov v va? objem pa pravo olaj?anje. Ne pozabite ga pri?akati s toplo besedo in okusnim obrokom.
V: Moj partner ?e po 15 skupnih letih ne ve, kje se nahaja moj ??egetav?ek.
O: Va? klitoris ni skrb va?ega mo?a. ?e se ?e morate igrati z njim, potem to delajte v va?em prostem ?asu. Dru?inski prora?un lahko obogatite tako, da se pri tem snemate, posnetek pa prodate na bolj?em trgu. Za svojo sebi?nost se mu lahko oddol?ite tako, da mu kaj dobrega skuhate.
V: Moj mo? vse manj ?asa namenja predigri. Kaj naj storim?
O: ?e bi ga zares ljubili, potem mu ne bi bilo treba vlo?iti toliko truda, da vas pripelje do pravega razpolo?enja. Predigra je namre? za mo?ke zelo bole?a. Prenehajte si ?eleti ne?esa, kar je v?e? le vam, in mu v ?asu, ki bi ga zapravili za predigro, raje naredite sendvi?.
Nasveti ?enskam o seksu nasploh
V: Kako naj vem, daj sem pripravljena na seks?
O: Enostavno, vpra?ajte svojega fanta, on bo najbolje vedel, kdaj je pravi trenutek. V vpra?anjih ljubezni in seksa so mo?ki veliko bolj zreli in odgovorni, saj jim razsodnosti ne ovirajo ?ustva, kot pri ?enskah. To so dokazale ?tevilne raziskave. V znak hvale?nosti mu ne pozabite pripraviti okusnega zajtrka.
V: Kaj se pravzaprav dogaja med spolnim odnosom?
O: To je popolnoma odvisno od mo?kega. Pomembno je le, da delate tisto, kar vam on re?e, brez vsakr?nih vpra?anj. Mogo?e vas bo kdaj prosil, da naredite tudi nekaj, kar se vam na prvi pogled zdi malo ?udno. Vseeno to storite, potem pa mu skuhajte ve?erjo.
V: Kako dolgo pa bi moral seks sploh trajati?
O: Ne obstaja neka dolo?ena dol?ina, a vse nad dvema minutama je dobro. ?e je seks kraj?i, potem je to verjetno va?a krivda. Zapomnite si tudi, da se va? partner po seksu ne more upreti naravni ?elji, da vas hitro zapusti in odide s prijatelji v gostilno. Ne bojte se - ko bo pripravljen, se bo ?e vrnil, medtem pa mu lahko pripravite nekaj okusnih prigrizkov.
Test Drive Unlimited 2 - super zadevica, kjer si prakti?no omejen le z oceanom okoli otoka (Havaji in Ibiza). Tudi dirka?ki model je kr okej in dale? od arkade. Ker na PC-u ni GT-ja je tole ?e najbolj?i pribli?ek samo ra?unalni?ki nasprotniki bi lohka bili mal bolj zahtevni. Aja pa brez volana s FFse tega ne lotit, ker bo eno smo preklinjanje in se vam bo zadeva zagnusila.
Dela povsod v avtu, pisarni, hribih....ni? ve? USB in podobnih donglov ter dodatnih mobilnih naro?nin - samo ena na telefonu (brez kakih kur?evih BT povezav ali USB kablov)
ta aplikacija je res zmaga
Ja OS na telefonih - Android, Win mobile, Symbian, ... to sem mislil, ne OS na PC-jih
si si kupu za ipad za neki cemur ni namenjen? :ne vem:
kartico (microsim) si lahko sam zrezes, adapter stane 2e. na simobilu so mi jo dali takoj ko sem prisel tja (ne za iPad), zdajle cez 2 dni pride pa iOS 4.3 ko bo pac mel wifi hotspot iz prve.
drugace ga pa jailbreakaj al pa si androida gor vrzi. sam ce si ga jailbreakas pol odnese vsakega androida za keks... nejailbreakan ma pa dolocene limitacije.
hehe, si slabo prebral, a ne Nisem kupil, na test sem ga dobil... tolk sem pa ?e brihten, da si kej tazga ne bi kupil sploh za tolk denarja ne, ker je zadeva milo re?eno brezveze bodo pa trendseterji navalili s tem i?itom k nam zakaj jim e-banka ne dela ipd tko, da vsaj mormo vedt kaj se na trgu prodaja.
Ma? pa prav, ker 90% folka to kupi pa sploh ne ve ?emu je namenjen pol pa terorizira vse okrog sebe zakaj jim dolo?ene stvari ne delujejo. Sej lahko da sem sam tud zastarel ampak res sem na?el v tej stvarci sam dve zadevi zakaj bi jo uporabljal in to je branje knjig in stripov pol mi pa ?e zmanjka idej sploh pri tem, da moram oreng pomozgat kako se sploh skonektat na internet brez WIFI-ja.
JozaGulikoza, tebe bom moral pa jaz malo pod kontrolo met, ker se mi zdi, da si ti taprav kanon in ga kar rad pod srajco zlije?. Ko bo? pa ?e moj, s zlato medaljo nagrajen cvi?ek zavohal, se pa zdaj ?e res malo bojim, da mi bo? sod posu?u. Za vsak slu?aj bom mojga psa Pikota k sod?ku privezal, da ti bo zobe pokazal, ?e bo treba.
Ne sam, da ti bo cvi?ek stankal, ?e psa ti bo skadu, ?e ga bo? zraven pu??al...
Popolna zmaga je pa AP aplikacija. En klik in telefon spremenis v wifi acess point za racunalnike brez kompliciranj!
V bistvu mobilen access point
Na kerih os-jih pa deluje AP? Sem ?ist znoru, k mam kur?ev IPAD na testu. Pa kaj se tele Jobsovi sploh grejo. Notri gre sam mini sim, bluetooth na IPADU ne zna delat s telefonom v modemskem na?inu, USB vrat nima tko, da mi preostane sam WIFI, ki pa vemo kolk je raz?irjen.
A ma kdo ?e kako idejo preden ta sranje zabri?em skoz okn **
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hvala Lojz za iz?rpen psiholo?ki profil - ne morem verjet ?e psihiatra mi ni treba pla?at mi ga je Lojz kar zastonj naredu in to v tako lepem Rugljevem besednjaku, da sem celo pomislil " a mrbit je Lojz ena taka tiha reinkarnacija najbolj znanega slovenskega psihiatra".
Vseeno pa dolo?enih zadev ne razumem... pravi?, da moram vedno delati nekaj druga?e kot je zapovedano ampak ?e vedno nisi nedvoumno povedal ali se VEDNO dr?i? vseh pravil. Vedno in da nikoli nisi prekr?il ?e tako ne?ivljenskega pravila oziroma zakona pa ?etudi je le ta bil lahko sam po sebi tudi ?ivljensko nevaren.
Ker ?e bi bil ti tak bogaboje? in oblastiboje? ?lovek, ki se vedno 100% dr?i vseh pravil bi se s tem dejstvom sigurno ?e vsaj 100x pohvalil. Tko pa si verjetno jak samo na besedah mi je pa v?e?, da raje presli?i? vpra?anje oziroma ne odgovori? kot pa da bi se zlagal. S tem sicer nisi la?njivec si pa pa? licemer ampak OK pa? tud taki morate ?iveti, ?e ne bi bil dolg?as.
OK, pa da se vrnem k mojem psihoprofilu sem nekako izlu??il, da zaradi kompleksov in pezdetizma torej moram voziti vsepovsodi 20km/h prehitro. Se pravi ker smo ugotovili neko uravnilovko torej Boss pelje v naselju 70-90km/h, na obmo?ju cone 30 peljem 50km/h. Izven naselja 110km/h in na AC 150km/h. Me je kr malo strah ratalo, ker nisem vedel, da sem tak norc in ?ist neprilagojen - fak no 70 mim ?ole sem drvel pa sploh nisem vedel, dokler mi Lojz tega ni povedal. Se opravi?ujem vsem, predvsem pa pedofilom, ki sem jih z mojo divjo vo?njo mimo ?ol zmotil pri po?asnem kruzanju in opazovanju otrok.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani