Skoči na vsebino
Kako bi jaz to naredu?
Napisano

Mislim da mamo nekega ?u?marja na forumu ki obvlada vse mogo?e plehnate varjante! :danzoman:

Lojz, kaj pa Ur?ka ?epin, ti je tut v?e?, ki je iz lepotice nardila spako, pa domnevam da potem ni rabila nobenega jeklenega konji?ka okranclat, da izstopa iz sivine mno?ice! :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ta vikend pa kon?no....upajmo na zanimivo dirko, pa da Međka vsaj konkuren?nost poka?e

Dr?im pesti, ampak za tisto, ki jo Hemi pilotira! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljeni vsi norci
Napisano

Lojz pohvala za dobro objavo, sem se kar nasmeju! :bravo:

Tanajve? cerkven praznk pride letos na Petek 13., enkat v maju! :vesel:

No u resnic je pa 24.4.2011 datum po kermu spra?uje?! :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljeni vsi norci
Napisano

Pomoje preganja mlade ?rebce stran od njegove ?ene, ali pa obrezuje in privezuje trto v njegovem vinogradu. :ne vem:

Mo?no da je ?el tut kej druzga obrezat, da bo lahko Rezko namazal z ?mohtnim materialom! :hudicek::D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ma bemt... kanto rde?o :angry2: zadnje cajte ful neki trokira, odkar se je loputa spucala :angry2::angry2: sumim na zapacane sve?ke al pa hin kabli al pa frtajlar kej nagaja :angry2:

To je neki na barvi narobe, v najinem primeru! :ne vem: :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Boss, jaz sem npr. u osnovii bolj za prej?njo vlado kot sedanjo, ampak sem pri?el do faze da mi je gladko ravno, tko da ?ivim v upanju, da se stvari premaknejo mal na bolj?e, sicer pa po?ten politik se PRI NAS garant ?e ni rodil, imamo samo ve?je ali manj?e izme?ke, parazite in enoceli?arje! :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mehankarska tematka
Napisano

Eto sm kar pofotku vizitko od mojstra, ko mi je posodu nadomestno vozilo, pa je bila vizitka na sredinski konzoli njegovga Klijota 1.2! :P

Upam da Javarje ne bo odredil cenzure! :blush:

post-185-1300725949_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.