Irska nogometna zveza je sporo?ila, da bo pri Mednarodni nogometni zvezi vlo?ila uradno zahtevo za ponovitev povratne kvalifikacijske tekme za uvrstitev na SP proti Franciji. "O?itna napa?na odlo?itev sodnika, ki je priznal gol, je zamajala temeljni ugled ?porta. Pozivamo FIFA, da kot krovna organizacija v ?portu poskrbi za ponovitev tekme," so v sporo?ilu za javnost zapisali pri irski zvezi. Irski pravosodni minister Dermot Ahern prav tako zahteva ponovitev tekme.
William Gallas je odlo?ilni gol v podalj?ku dosegel po podaji Thierryja Henryja z roko, kar je zvezdnik Barcelone tudi priznal. Ahern poudarja, da bi bila ponovitev tekme prav poteza v lu?i "fair-playja" in da bi Fifa morala pristati na to. "Verjetno pa tega ne bodo storili. Smo pa? premajhna riba v svetovnem nogometu. ?e bo izid ostal nespremenjen, se bo seveda okrepila miselnost, da se zmage dose?e s prevaro," je poudaril.
Henry: Bila je roka, ampak jaz nisem sodnik
Henry je v odlo?ilni akciji v 103. minuti ?ogo zadr?al v igri z roko, potem pa z nogo poslal predlo?ek pred vrata, kjer je William Gallas izena?il (1:1). ?vedski sodnik Martin Hansson je gol priznal. "?e sem po?ten, je bila to roka, ampak jaz nisem sodnik. ?oga mi je res priletela v roko, a seveda sem igral naprej. Za nas je najbolj pomembno, da smo se uvrstili na SP," je dejal Henry.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ampak treba je priznati, da ene parkrat (v drugem pol?asu predvsem) nas je pa sam Bog re?il ker so imeli pa tak?ne ?anse, da je pomoje pol Slovencev pogrizlo nohte do kosti.
Bogu je ime Samir Handanovi?.....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Francozi so se zajebal z selektorjem. Ne vem zakaj majo tistga pep?ka ?e zmer na klopi. ?e pogleda? kako postavo majo, dol pade?, mogl bi bit favoriti za SP ne pa da se mu?ijo v dodatnih kvalifikacijah.
Bosancev je ?koda, majo mal smole ker so nekateri po?kodovani.
Francozi niso dobil penala....tud imena nimajo ve?
Glede na pokazano v Moskvi imajo na?i fantje mo?nost rezultata v na?o korist.
Vendar se vpra?am, ?e ne bi bilo nekoliko bolj "modro" popustiti.
Na?i gospodarski zgledi za pove?anje gospodarske menjave bi se v precej?nji meri pove?ali, ?e zmagajo "medvedi", seveda ne kar tako lahko. Potrebno jim je po?teno zagreniti zmago, da se bodo bolj spo?tlijvo obna?ali do nas. Mi smo nekako kapljica vode v primerjavi z ruskim litrom vodke.
?e pa zmagamo, bo pa resni?no David premagal Golijata in bo vsak ljubitelj nogometa v Rusiji zvedel za Slovenijo. Nekaj ?asa pa bodo na?i gospodarstveniki lahko le srame?ljivo trkali na vrata ruskih podjetij. Ta veliki so namre? zelo prevzetni.
pridejo medvedev, abramovic, ....cela delegacija
Motociklist Igor Jerman je sezono vzdr?ljivostnega svetovnega prvenstva kon?al z zmago. Z ekipo Yamaha Austria je bil najhitrej?i tudi na 6. dirki v Dohi.
Na osemurni dirki je Jerman skupaj z Avstralcem Stevom Martinom in Francozom Gwenom Giabbanijem prevozil 226 krogov in drugouvr??eno ekipo premagal za en krog.
Jerman si je prvo mesto v skupnem se?tevku zagotvil ?e septembra v Magny Coursu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
mislis minuta? ker a ni vsaka za?eta minuta....t2 al mobitel?? jebi ga v EU pejd rajs klicat
Povezava za deljenje
Deli na druge strani