hypo je imel podobne primere - ampak kaj je prvi korak? Vodstvo odgovarja....Avstrijci ne i??ejo izgovorov....pa verjetno tudi premo?ensko in kazensko zgodba ni kon?ana
Sej vodstvo, ki je v NLB ve?ino slabih kreditov ustvarilo je ?e davno odletelo (Kramar & Co.) tako, da nima? ve? koga ven vr?t... ok delavce
Pa ?e nekaj - NLB prikriva izgube ?e leta, po celi jugi so odprodali VSE nepremi?nine v outsourcing....vem ker smo sodelovali in ?e ne bi bila zadaj dr?ava....
Pa sej iz teko?ega poslovanja delamo profit 170m? :ne vem:
NLB ma poleg svojih ?e ogromno zase?enih nepremi?nin, ki jih prodajamo je pa res, da se umika s trgov, kjer se ne da dose?t ve?jega tr?nega dele?a in ?e ti v Srbiji dela banka zgubo ?e iz ?asov gospodarske rasti - kaj bo? naredu? Minorne banke v Italiji (male poslovalnice), Avstriji in ?e kje, ki jih imamo pa so tud ble bolj za presti? kot pa za delanje dobi?ka. Sicer pa bomo videli kaj bo.
jaz mam Hypo pa sem mega zadovoljen, politka je pa svoj svet
Kaj bo? pa vidu? A to, da kreditojemalci propadajo in hodijo v ste?aj banka pa mora njihove kredite pokrit? To so oslabitve in pa seveda rezervacije, ki jih zahteva BS (Banka Slovenije in ne BullShit).
Pred rezervacijami in oslabitvami je NLB dosegla 170m? ?istega dobi?ka iz naslova rednega poslovanja. Ostale politi?ne zadeve in politi?nega spodbujanja tajkunizacije nas pa zdele jebejo.
Jaz sem pa takoj ko je za xenonke zate?il zamenjal ?e ledke.
Ej sam so pa presradni do amena, pol mi je pa tam te?il kk "zdej 100% bolj? sveti pono?i pa ?e ble??im ne drugim"
niti en avto s xenonkami mi ?e ni o?i zablendiru, vse stare kante brez okroglih le? mi pa dnevno sesipajo o?i.
bej?.
Ni ?ist tako... Oplova Insignija mi ?e danes ni jasno kako je dobila homologacijo. O?itno, ko merijo na mirujo?em avtu je vse OK, med vo?njo pa samodejno dvigne lu?i in pol ti zaslepljuje direkt v o?i. Ma ?e na dale? na AC vidim, da se mi bli?a Insignija.
Ne rabi? bit simpatizer rde?ih, da ve?, da je kljub vsemu ve?inoma to pozitivna plat zgodovine kolikor je pa? vojna, ki je bila Jugoslaviji vsiljena sploh lahko pozitivna. ?e ne bi bilo NOB-ja in bi bli zlizani s silami osi bi danes veljala rapalska meja z Italijo tam nekje pri Postojni. Nobene primorske, gori?ke, istre ni?.
?e ne bi bilo v Jugi tolk kvizlin?ke bande bi lahko ?e veliko prej Nemce ven vrgli in recimo zasedli Slovensko narodno obmo?je pa bi bili danes lahko Slovenski tudi Trst, Tr?i?, Grade?, morebiti celo ?edad, pa celotna Koro?ka.
In ?e bi enakopravno proti okupatorju nastopili vsi tudi KP ne bi mogla tako prevladata in bi zelo verjetno iz vojne Juga pri?la kot ve?strankarska demokracija. Tako pa ?al zmagovalci vedno potol?ejo premagance, ki pa so si ve? ali manj sami krivi, da so si izbrali nem?kega gospodarja, ki je bil pora?en.
Mogo?e pa to ni slabo? :ne vem: Zakaj? V Tel Avivu je skoraj nemogo?e zmagat in to bo verjetno ob?utila tudi Barcelona. Z lahko zmago Maccabija bodo Izraelci imeli ob?utek, da bo tko ?lo tudi v Sto?icah in tu je ?ansa.
Seveda bo potrebno premagati tudi Rimljane in potem pride zadnja tekma, kjer je pa vse mogo?e.
?e bo slu?ajno Barca premagala Maccabi v gosteh jim zadnja tekma ne bo igrala velike vloge saj bodo itak prvi in je tu velika ?ansa Olimpije. ?e pa Barca izgubi v Tel Avivu pa bi Olimpija ?e vedno samo odlo?ala o svoji usodi na zadnj tekmi, ?e bo ?pance premagala vsaj za dve to?ki razlike - te?ko ampak ne nemogo?e oziroma veliko bolj verjetno kot, da Barcelona zmaga v Izraelu.
Marsikaj je ?e odprto ampak predvsem bo odvisno od naslednje tekme.
itak da se...sam zaradi zvoka, ki ga proizvaja V6...to ne more nic nadomestit
?al je to, da bo ?estkaov iz leta v leto manj in da se bomo na koncu boril ?e za motorje s ?tirimi cilindri. Kr nekak gre v smeri treh in celo dveh cilindrov. Zvok pa bruh od bruha, kot bi s es singerco okrog vozu (Fiat 500).
Zakaj si tole dal med smeh? To je ?ist resna prispodoba na?e dru?be in u?benik za vse negativce in jamra?e, kaj po?et, da si dvigne? moralo in da te ne zjebe tarnanje okrog tebe.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sej vodstvo, ki je v NLB ve?ino slabih kreditov ustvarilo je ?e davno odletelo (Kramar & Co.) tako, da nima? ve? koga ven vr?t... ok delavce
Pa sej iz teko?ega poslovanja delamo profit 170m? :ne vem:
NLB ma poleg svojih ?e ogromno zase?enih nepremi?nin, ki jih prodajamo je pa res, da se umika s trgov, kjer se ne da dose?t ve?jega tr?nega dele?a in ?e ti v Srbiji dela banka zgubo ?e iz ?asov gospodarske rasti - kaj bo? naredu? Minorne banke v Italiji (male poslovalnice), Avstriji in ?e kje, ki jih imamo pa so tud ble bolj za presti? kot pa za delanje dobi?ka. Sicer pa bomo videli kaj bo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani