Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

Pomoje je se sudja fajn na?rl RvP-ja ?e tekom tekme, pa ga je mel pol ?e tok dost, da je sam ?e rde?ga ven potegnu ob prvi priliki! <_< :ne vem:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

RvP je pa tako tele, pra?anje kaj bi bilo - ?e ne bi ... (dobro nima veze)! Je pa? problemati?en karakter, sam ni fer da cela ekipa kratko potegne zarad enga neotesanca! :hudicek::whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljeni vsi norci
Napisano

Lojz, vidm nis na teko?em z dogajanjem - v enem letu se je velik zgodil - sm iz hi?e izselu babo in zdej za desci ogledujem, torej sem postal Pedr, bi reku Labi! :P:danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Mislim da ni treba govorit, kdo si je bolj zaslu?u zmago, v nadaljevanju dr?im pesti, da dobite ?elsi, ki se vam oddol?i za (nepo?ten) poraz iz novej?e zgodovine Lige prvakov! :hudicek::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Kresalova bi lohk sen?nik dr?ala Hemiju, Pahor bi se pa slinu okol Fetla, Golob?i?a bi pa jz u boksh ponucu, d mu kdo ?ez noge zapele! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

@Boss, mi smo ga popival vse 3 no?i, no pol je pa baba pr?la dam s podmladkom, piksne od pira vsepovsod le?ala, pa je bil ?e povod za 1. prepir, ki se jih je kasnej v obdobju enga leta zvrstilo ?e par sto ponovitev! :P :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Isto jaz mislim, ko Arsenal dobi 1. gol, so pe?enke, bo pa za va?e problem, ?e se bo pisala npr. 85 minuta, a izid pa ?e vedno 0:0, takrat bojo pa ?iv?ki za?el delat svoje, kar pomen, da znajo bit kaki kartoni v igri itd.! <_<:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Uglavnem ni fajn, Jures, ti me zastopi?, Boss me bo pa vsak cajt, a ne Bo?tjan (upam da vam gre nose?nost po planu)?! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Arsenal bo samga sebe zakopal, ker 1 gol hitro zakasirajo, sami ga pa iz bunkerja nikakor ne bojo dal in je fertig ma?a! <_<:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.