RvP je pa tako tele, pra?anje kaj bi bilo - ?e ne bi ... (dobro nima veze)! Je pa? problemati?en karakter, sam ni fer da cela ekipa kratko potegne zarad enga neotesanca!
Lojz, vidm nis na teko?em z dogajanjem - v enem letu se je velik zgodil - sm iz hi?e izselu babo in zdej za desci ogledujem, torej sem postal Pedr, bi reku Labi!
Mislim da ni treba govorit, kdo si je bolj zaslu?u zmago, v nadaljevanju dr?im pesti, da dobite ?elsi, ki se vam oddol?i za (nepo?ten) poraz iz novej?e zgodovine Lige prvakov!
@Boss, mi smo ga popival vse 3 no?i, no pol je pa baba pr?la dam s podmladkom, piksne od pira vsepovsod le?ala, pa je bil ?e povod za 1. prepir, ki se jih je kasnej v obdobju enga leta zvrstilo ?e par sto ponovitev! :ne vem:
Isto jaz mislim, ko Arsenal dobi 1. gol, so pe?enke, bo pa za va?e problem, ?e se bo pisala npr. 85 minuta, a izid pa ?e vedno 0:0, takrat bojo pa ?iv?ki za?el delat svoje, kar pomen, da znajo bit kaki kartoni v igri itd.!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pomoje je se sudja fajn na?rl RvP-ja ?e tekom tekme, pa ga je mel pol ?e tok dost, da je sam ?e rde?ga ven potegnu ob prvi priliki! :ne vem:
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani