Res se jim na celjskem in okolici ?e ?ist trga... ne mine tedna, ko tam ne bi blo pizdarije
Kaalman, ne vem ?e bomo ?e kdaj test izvajal do ?rncev....je lahko pogubno...
P.S. Neuradno - poslu?al nekega ki je bil na lokaciji (gasilec) po radiju in kao predvidevajo da je na arosi al lupotu bil vzrok, pazi zdej Boss:
Popolnoma svez asfalt, dez in letne gume.....ampak tam je omejitev 60 na uro in kaj norcu pomenijo gume ce gre 90? PRedvidevam glede na 'impakt' in da ga je odneslo da tole ni bilo 60 na uro
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Uradni govorec MZZ-ja Milan Bala?ic je dejal, da sporazumu ni bila prilo?ena nobena enostranska izjava. To se sicer do zaklju?ka ratifikacije ?e lahko zgodi, a ?e bi se arbitra?no sodi??e odlo?ilo sprejeti morebitno enostransko hrva?ko izjavo, bo svojo prilo?ila tudi Slovenija in to tako, ki bo imela nasproten u?inek od hrva?ke.
:ne vem:
A ?e oni re?ejo Piran je na?, mi hitro re?emo Piran ni va??
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sedmica je v bistvu Vista SP3 ... oz. po domace povedano... to kar bi morala biti ze Vista... ... Vsekakor priporocam prehod na Windows 7 ... Sicer imam na sluzbenem notebooku se vedno Windows XP... ker je se najbolj stabilen ... pa tudi notebook je ze malce v letih (star dobre tri leta)... a sem na drugi disk namestil tudi Windows 7... samo za test zaenrkat, ker si moram vzeti se cas, da vse zadeve namestim na sedmici...
Pri sedmici obljubljajo, da vse zadeve, ki so laufali na VIsti, naj bi laufale tudi na sedmici... poleg tega pa ima sedmica se Windows XP compatibility nacin... s katerim lahko dosezemo, da tiste zadeve, ki so bile spisane za Windows XP in ne delujejo na Visti, delujeo na sedmici...
Bo kr drzalo vsi driverji od Viste so prijeli....mal marketinga pa novo ime
Evo vzamem nazaj bom ?el na 7co, ker vse dela, to je res Vista + extreme make up...
No vceraj sem ga tudi jaz kolegu namontiral na notebook, in prvi filing je da je to ena mal lep?a vista... ki so ji odvzeli nepotrebne module za ?retje resorsev kompjutra
Da sprobam vse moje sluzbene zadeve, sem ga dal tudi na PC ki ga ima mami zase (v smislu ne diraj mojih v pisarni).
Prej je imela Vista ENG sedaj pa 7 SLO - prva reakcija:
Kje so moji mejli? nimam ve? inboxa!!!!
Mami poglej v prejeto....
Aja a si mi prevedel ves program :ne vem: ?
Sam tale verzija je res huda - ne rabis niti kode niti aktivacije....
Ta isti Audi je sedaj parkiran v tisti gostilni na avstrijski strani Ljubelja kjer te pobere Avtobus ko prehodi? ?epo - 300m stran od mojega nesre?nega kraja.
Zadaj je grozen, ne samo da so tudi lobanje in kr neki, se rdece lucke ob oknu in havbi
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/po-a...il-543km-h.html
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Povezava za deljenje
Deli na druge strani