Skoči na vsebino
Lojz leta 2009
Napisano

Hahahahahaha boss.... skorej umrl od smeha.... bwahahahaha :hohoho: :hohoho: :aaaaa:

Mah, bom po?akal raje na super-mega-?ber-3D-plastic-fantastic-HD, ko bo? lahko Katjo Jev?ek ?ez ekran prijel za rit.

:blush:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Res se jim na celjskem in okolici ?e ?ist trga... ne mine tedna, ko tam ne bi blo pizdarije :(

Kaalman, ne vem ?e bomo ?e kdaj test izvajal do ?rncev....je lahko pogubno...

P.S. Neuradno - poslu?al nekega ki je bil na lokaciji (gasilec) po radiju in kao predvidevajo da je na arosi al lupotu bil vzrok, pazi zdej Boss:

Popolnoma svez asfalt, dez in letne gume.....ampak tam je omejitev 60 na uro in kaj norcu pomenijo gume ce gre 90? PRedvidevam glede na 'impakt' in da ga je odneslo da tole ni bilo 60 na uro

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WINDOWS 7 ?
Napisano

klinac, Nokia Software Updater se ?e neda namestit :unsure:

?ist vse dela od viste.....tud BBerry SW

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lojz leta 2009
Napisano

Uradni govorec MZZ-ja Milan Bala?ic je dejal, da sporazumu ni bila prilo?ena nobena enostranska izjava. To se sicer do zaklju?ka ratifikacije ?e lahko zgodi, a ?e bi se arbitra?no sodi??e odlo?ilo sprejeti morebitno enostransko hrva?ko izjavo, bo svojo prilo?ila tudi Slovenija in to tako, ki bo imela nasproten u?inek od hrva?ke.

:ne vem:

A ?e oni re?ejo Piran je na?, mi hitro re?emo Piran ni va??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Henry ga mal serje zdele v zadnjih minutah.....rubin bo spet to?ko dobil.

Mraz je pa ko pes....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Postavis se v vrsto pri kaksnem vulkanizerju in pocakas urco, dve, tri... :) ...

in ste se men smejal ko sem jih prejsnji teden gor dal... :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WINDOWS 7 ?
Napisano

Sedmica je v bistvu Vista SP3 :) ... oz. po domace povedano... to kar bi morala biti ze Vista... :) ... Vsekakor priporocam prehod na Windows 7 ... Sicer imam na sluzbenem notebooku se vedno Windows XP... ker je se najbolj stabilen ... pa tudi notebook je ze malce v letih (star dobre tri leta)... a sem na drugi disk namestil tudi Windows 7... samo za test zaenrkat, ker si moram vzeti se cas, da vse zadeve namestim na sedmici...

Pri sedmici obljubljajo, da vse zadeve, ki so laufali na VIsti, naj bi laufale tudi na sedmici... poleg tega pa ima sedmica se Windows XP compatibility nacin... s katerim lahko dosezemo, da tiste zadeve, ki so bile spisane za Windows XP in ne delujejo na Visti, delujeo na sedmici... :)

Bo kr drzalo vsi driverji od Viste so prijeli....mal marketinga :) pa novo ime

Evo vzamem nazaj bom ?el na 7co, ker vse dela, to je res Vista + extreme make up...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WINDOWS 7 ?
Napisano

No vceraj sem ga tudi jaz kolegu namontiral na notebook, in prvi filing je da je to ena mal lep?a vista... :whatever: ki so ji odvzeli nepotrebne module za ?retje resorsev kompjutra

Da sprobam vse moje sluzbene zadeve, sem ga dal tudi na PC ki ga ima mami zase (v smislu ne diraj mojih v pisarni).

Prej je imela Vista ENG sedaj pa 7 SLO - prva reakcija:

Kje so moji mejli? nimam ve? inboxa!!!!

Mami poglej v prejeto....

Aja a si mi prevedel ves program :ne vem: ?

Sam tale verzija je res huda - ne rabis niti kode niti aktivacije.... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sodoben Webasto - videl v?eraj
Napisano

Kak?en kalorifer pa ima to? A niso ponavadi okoli 1kW

nek pofl (ampak z bimetalom) :)

vec kot 15 min se ne upa lavfat - jaz ne bi sploh upal...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sodoben Webasto - videl v?eraj
Napisano

12V vti?nica v prtljazniku s stalnim ?tromom

12V na 220V konverter

220V timercek (urca z jezicki)

1 jezicek nastavljen na cas gretja (15 min)

kalorifercek v?tekan v urco

Stvar neverjetno dela!!!! :bravo:

Pozabu slikat....pazi zdej avto je Toyota Avensis D4D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pred pol urce je bil parkiran pred naso firmo (zraven restavracije Mona Lisa v Kranju :) ) ...

EDIT:

Sel pogledat skozi okno in je se vedno tam :)

Pol ma pa dvojnika (vzornika) bom ga slikal ob priliki ker je vedno tam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz mam pa same +++ za Hypo banko, od prijaznosti, osebnega stika do na koncu kart za smu?anje Nassfeld neomejeno vsako leto :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kateri mobilec je vreden svojga dnarja
Napisano

Za Blackberry Storm sem rekel da je ful dober a po?asen Sw. no danes sem ga nadgradil z zadnjim Sw in guess what - vklopila se mu je turbina!! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Po?asi mam dost punteka in ?inkve?enta, upajmo da jutri pride avto, ki mu lahko reces avto...

jutri pride amortizer pa premnik (nov sevede)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

"Napimpaj" svoj avto :)

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Ta isti Audi je sedaj parkiran v tisti gostilni na avstrijski strani Ljubelja kjer te pobere Avtobus ko prehodi? ?epo - 300m stran od mojega nesre?nega kraja.

Zadaj je grozen, ne samo da so tudi lobanje in kr neki, se rdece lucke ob oknu in havbi

:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

pol loh pluzis s svojim sosedom.......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

za tapravo zimo je ?e pretoplo :P

To itak, mislim na 'sezono'

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kdaj bomo ?raufal ? ?zmeden?

Danes zvem kdaj bo avto - prisli naj bi se zvit del

SnEG V MEDVODAH

:bravo::bravo::bravo:

Yeah upam da bo ta prava zima, ne sam kak blat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?egi bi reku

It wasn't me....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja jaz upam, da ne bo ?tale zutrej. Nimam ?e zimskih copatk :)

?tala ?e bo bo zaradi voznikov. in ne zaradi njihovih 'katerihkoli' gum ze

http://24ur.com/novice/slovenija/cepljenje...-je-zacelo.html

SAMO REKLAMA ZA CEPLJENJE???????

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sumijo ga. Sumijo! Morajo ?e dokazati al kaj?? Objavljena slika

Ne ne narobe berete. ?lovek ima SUMO borilne ve??ine, zato ga obravnavajo zaradi SUMA....nad uradno osebo :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Hja kaj pa ga s cukri fila?.... se prav lepo vidi, ko mu zmanjka energije bumf pi?kot v usta pa rockenroll naprej :hohoho::jezicek:

banana pa jabuk... :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.