Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Izraz "Gesiterfahrer" je v nemsko govorecem okolju prisoten ze vrsto let (10, 20 ali celo vec :) ... v bistvu odkar pomnim) ... in ni omejen samo na jodlarje... Izraz se uproablja po celotnem nemsko govorecem podrocju (Nemcija, Svica, Avstrija,...) ...

'Gesiterfahrer meildung' je na vsako uro na ?3....

nikoli se nisem slisal pa za nesreco kasneje - zanimivo.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?no namizje imate?
Napisano

ammm js pa ne vem kero sliko nej dam gor ker se tud menjajo

Drga? pa tale win7 kr uredu dela :)

za 1x

Kje si ga sorsal? :whatever:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Papirnica Gori?ane

le ena izmed tiso?erih ...Co2

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Zjutraj za vrtec je tezka.... :D

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WINDOWS 7 ?
Napisano

Js sem imel ?e beta 7 in RC7, pa so vse delale bp, terenutno pa laufam 7 Ultimate X64 in dela da gate trga. :rispekt:

Mre?o imammalo zakomplicirano pa ni panike samo prebrat je treba kaj ho?e in pol ti poklikat in je mir. :ouje:

HP-je se pa da pretentat tako z lahkoto da glava pe?e in da? gor kar ti pa?e. :danzoman:

ena nastavitvica v biosu pa gre vse na hpja....

ampak na 7co NE GREM dokler ne bo vseh driverjev za non-windows zadeve 8mobitel brezzicni internet, VPN klienti...itd za sluzbene zadeve...

Ze z visto letos so bli problemi...tko ko boss prav vsaj pol leta pol mogoce da bo vse delovalo - verjamem da je trenutno za home uporabo, media, video, foto boljsa kot vista, samo ce clovek uporablja se kaj drugega........ :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Zalostno

http://24ur.com/novice/crna-kronika/avtomo...ega-otroka.html

Pri takih te pa ima da bi ?el ven in ga zalepil...

Stojim pri rde?i, se ta laguna na desni komajda ustavi pred glavno cesto ker je spregledal rde?o. Nato zelena in on stoji, sem imel ?e ?as telefon najti in slikati...razlog na sliki - telefon v roki

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sam to sta 2 skrajnosti malo popiti in se imeti pamet v glavi, drugi razred so pa totalni nalitki, ki ne morejo vec razmisljati, in sploh ne vedo kaj se dogaja, ce pridejo domov sploh ne vedo kako.... :ne vem:

Jaz sem enak no alko no car - tudi ce je voznik pameten ah sej sem spil sam.....me ne bo vozil. Redka izjema je deci-2 (max) vina ob obroku!

To je prvo kar bi morali uzakoniti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Izjema so obvestila ob nevarnosti - na primer v nasprotno smer na avtocesti!

http://24ur.com/novice/slovenija/radiji-na...in-kontrol.html

http://www.rtvslo.si/crna-kronika/policist...zakonito/215759

Res zalostno, kontrola ga poprej ustavi, nato pa pijan nadaljuje in ubije nedolzno voznico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

iz jamralnika sem - avto naj bi bil fertik ?e optika ne bo pokazala kaj izvenserijskega :)

Se ena pohvala interclassu, sem res zadovoljen s tem servisom. 3 dni pa zamenjano vse - tud odbija?.

Fingers up za optiko.

update:

optikas pokazala da je skrivljen premnik....drug teden.. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Bon Jovi - The Circle!!! (izide 10.11.2009) :bravo:

originalni Bon jovi!!!

Sledi pa Robbie Williams - Reality killed a Video star (izide 6.11)

:blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Saj zato je edina re?itev, da ?asovno omejimo veljavnost izpitov in jih bi bilo treba recimo vsake 10 let pred izpitno komisijo podalj?evat. ?e ne uspe? v treh poskusih ti izpit vzamejo pa ajdi nazaj v avto?olo na izpopolnjevanje in obnavljanje znanja.

Pri nas kandidata napiflajo krog, vozi avtomatsko, in ne samoiniciativno, pol gre pa izven tega kroga je pa ?tala

Men je blo res super, da sem izpit za motor delal na Jesenicah, ne samo da sem prvic v zivljenju moral na motor se navajat, tudi prvic sem se vozil po teh ulicah in sem se u?il poleg tudi vklju?itve v prometu..

To je ?ist drug svet, kot pa da ze ves da je za ovinkom stop ali prehod...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

lahko ti povem, da so prav tile KL soferji najbolj zatezeni vseh casov...

se slabsi kot v sloveniji so

jures: meni se je dostkrat zgodilo, da recimo, ce sem peljal mal hitreje, so se uni domacini takoj pritozevali (mahajo z rokami, pa mi gestikulirajo, blendajo), pomoje jih moti ker mam LJ tablico, ker kakih pizdarij nikol nisem delal, kaksne izkusnje mas ti? (no razen tega, da te je nokautiral s ceste)

to velja sam za tole podrocje tuki pri gorah (itak - gore=zatezen folk) drugje so cist ok

Hribovci...kaj mora?....:) Druga?e mam dobre izku?nje, je pa res da ce primerja? samo ikejo celovec in graz, je roba o?itno namenjena Sloveniji, katastrofa od kvalitete, medtem ko je v Gradcu 1A. Osebje v Celovcu vsi govorijo slovenkso (balkan jazeik...) pomo?i ni...kot neka podalj?ana roka bli?njih drzav...

Tscheppaschlucht (oz. po na?e Soteska ?epa) je bolj pravilno :bravo:

Vem - sem jo tudi prehodil in poplezal (stenge) ...in tudi pla?al...eko taksa kao...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

U jebemti, pa na?eloma so severni sosedje zgledni ?oferji (po mojih izku?njah)! <_<

P.S. - mo?no da je bil kak Auslender z njihovimi tablicami! Kake vrste vozilo, ?e si kej porajtu? :blush:

a nisem napisal P206 srebrn, KL tablca, to je edino videno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

u to pa vem kje je...k je klanc s sirokim zavojem ne?

klanec je skoz - to je med uno hisko s kozami in po?ivali??em tcshepashluss

cel dan peskal feltne od kamjona in mam peska poln k. povsod! 3x sm mogu pod tu?, ?ez trenirko 2 tute in kacigo je ?el!! :angry::angry2:

dopoldanska ali popoldanska obrt? Da vem...ko se rabi :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Jest sem padu s stola - meka voda

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

O fak a ti si mel tud tak primerek. Men je v?eri ena babnica s telefonom na u?esu zapeljala brez ustavljanja iz neprednostne in ko je to vidla je zabremzala tako, da se je ustavla direkt na mojem pasu. Sem ?lajfal na polno in se ustavil cca pol metra pred njenim bokom.

Sem ?el ven in poljubil gume, ker ?e bi mel zimske bi zdele jamral tko kot ti.

Evo kraj zlo?ina....jaz sem sel od desne na levo po sliki, una pa pridriftal iza S kombinacije

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zan? enkrat sva ?la z mamo na testno vo?njo s ?kodo Yeti. No, v?eraj so mi sporo?ili, da sem bil iz?reban za nagrado, da dobim Yetija za cel vikend zdej. Od petka do ponedeljka :bravo:

?ivljenje ti vra?a evo!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ajvar je mojster kladiva... :aaaaa: :aaaaa:

Samo z golimi rokami in pol kilskim kladvom mi je zamenjal plo??ice na Alfi... hahahaha :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa:

A ma alfa kladivo v nujni opremi? :huh:

AJVAR moji diski so tle :ouje:

Sam avta se ni... :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

GEN-I
Napisano

Bolj kot prihranke podpiram alternativo in NE podpiram lobije! :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Vinjeta naj bi sprostila lokalne ceste in pove?ala promet po avtocestah in s tem izbolj?ala varnost - se vam ne zdi da prihaja do kontra efekta?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.