?e ni ?ena, lahko poleg ?enske samo dobesedno spi?.
?e je ?ena, se pa loti zjutraj kak?no uro pred budilko. Lepo po?asi in ne?no. Najprej ne?no bo?at, pa poljubljat, in ko se zbudi, se lotit predigre in nato akcije. In sploh ni pomembno, ?e smo zadovoljne, ampak ?e smo zadovoljene. In potem se lahko dan lepo za?ne. Ne pa ob desetih zve?er, ko smo uni?ene od celega dneva in samo ?akamo, da pademo v posteljo, prite?it ?e s kak?nimi idejami o seksu. Vzamem no? in ti ga odre?em, pa bo mir.
Eh, mo?ki...
Pa ni se slo za nikakrsno akcija ampak za klepet na daljavo, pa ne z mojo, ker sm trenutno se samski jojojoj, vedno vse kontra obrnete
Pele oz. dr. Pelko se mi je dans pohvalu, da po novem zna on osebno obnavljati zavorne cilindr?ke, ki jih je prej vozil k nekomu na Vi?. S tem pa se bo tudi cena za vas prepolovila, kar je odli?na novica.
Zakaj ni prej povedu, do sm ze tut sam veckrat prakticiru
Zakaj pa ne? Meni se zdi pa prakti?no. Zadaj brez te?av nalo?i? vse iz trgovine, pa ?e otro?ki vozi?ek da? zraven, pa ?olske torbe, pa ?e vse rekvizite, ki jih otroci rabijo pri kak?nih izven?olskih dejavnostih... Ne vem samo, kako se da streho ?ez - za primer de?ja...
Vse lepo in prav, ce nebi sli to ravn iz RX-8 izpeljevat
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
zakaj jamralmik? To je recej nizka poraba za 2.5 V6 motor
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani