Lahko si mislimo marsikej o Putinu sam tolk neumen pa spet ni, da bi to reskiral. Wagner bo prevzel nekdo od njegovih ali pa bodo vse najemnike integrirali v rusko vojsko.
Absolutno, tudi to je možno... sej odstranitev je lahko takšna da gre za eliminacijo ali pa da se ga odstrani in spravi v ilegalo. Ponarejeni dokumenti, mal plastične kirurgije pa je to nek drug človek z milijardo dolarjev na računu.
Hja sem mislil, da bo prej od žvižgal svoje, ampak se vseeno nisem motil. Škoda, da ni hotel nihče stavit.
dne 24. 6. 2023 ob 23:02 je Boss napisal:
Ah nič je že konc. Tole je blo kr neki, le kakšen deal al pa predstava je to bila. Baje naj bi celo Lukašenko posredoval, da se je Prigožin obrnil in vrnil nazaj. Nekdo v tej zgodbi bo letel (lahko tudi skozi okno) Prigožin al pa Šojgu. Pobiram stave.
Jaz imam od nekdaj vse od Gorenja in deluje vse OK. Pod 10 let ni crknilo nič, je pa res, da vedno kupujem njihov najvišji rang oziroma naslednjega pod najvišjim. Tistih pocenskih aparatov se pa izogibam kot hudič križa.
Pred leti pri v.d. tašči iz fore sam poservisiral Candy pomivalca, kljub temu, da nisem dobil pravega motorja za pumpo. Candy mi je bil všeč, ker se ga da z lahkoto pošraufat, žal pa to počneš pogosto, od dozirne posodice, do vrat, rja ipd. Aja pa Candyev pralni stroj ji je tud strela skurla. Kupil matično za 50€ pol ure dela in je bilo vse spet delujoče za naslednjih nekaj let. V glavnem, če bi se poklicno ukvarjal s servisiranjem bi bil najraje serviser Candyev.
Pismo, jaz sem tole videl pa sem avtomatsko mislil da je to OK in da je to neka nova zadeva s prašičjim mesom 🤠- čeprav prašičji pes ni glih neke logike no sej tud vroči pes ne.
Aja... se to... Tisti ostali, ki se spravljate na "ubogega" Alexa... Ali lahko poskusno za nekaj casa ignorirate njegove izpade? Saj dvomim, da bo kaj pomagalo... vseeno pa prosim za to ...
uf fant, težka bo... tole bo potrebno ogromno odrekanja in zen meditacije ok bom probal tako, da bom rekel Biniju naj mu pove.
Kolk so me pa danes Darsovci razkurili... v nedeljo zvečer na od turistov obremenjeni AC, kjer so zaprli še izvoz Vič, gredo oni ob osmih zvečer kosit travo na prehitevalnem pasu. Sem mislil pizdenje odstranit iz videa pa sem pustil, ker takole se je verjetno razjezila večina. Res sem marsikaj videl ampak tole je pa briljanca par excelence.
Sem bil tolk jezen, da sem šel poiskat še en njihov umotvor, kako zjebat voznike s tablami za obvoz. Ko kolovratiš levo desno po njihovih navodilih in misliš, da ti bo končno uspelo priti na AC ti ravno na koncu zaprejo dostop do AC in ajdi gremo še en krog po vzporednih cestah. Mislim res debili na kubik in zgleda, da pri prošnji za delo na Darsu IQ ne smeš imet čez 80.
Zanimivo a ne, pa kako je požgalo domove ob obalah domačinov, ki jih bodo zdaj izselili in to na tak način, da jim bodo pobrali to požgano zemljo in jim naredili nove domove nekje v notranjosti. Obalo bodo pa pozidali s strani bogatunov in korporacij.
In Biden bo poslal 700$ na gospodinjstvo kot pomoč. Ker so Havaji dragi k pes je to mogoče vredno le kot kakih 350$ na celini. Se pravi jim bo dal miloščino za prvo silo glih tolk, da si s tem ne morejo pomagat pri obnovi domov. Glede na število uničenih domov je to strošek za Bidna cca 2 milijona $, a istočasno bodo pa Ukrajini namenili dodatnih 40 milijard $ za uspešno pobijanje še naprej.
Človek bi rekel pa razumi če moreš ampak zadeva je tako kristalno jasna, da je po moje še preveč in je zato tako neverjetno.
Hehe, sej počas boste dojeli da to ni teorija zarot in da se dejansko pripravljajo kako bi cestna infrastruktura bila le za bogate in da bi na praznih cestah lahko pretegnili noge svojih Ferrarijev, Lambotov itd. Globalne klimatske spremembe in predvsem človekov vpliv je pa itak samo smokescreen za uresničevat agendo in neuke ovce prepričat, da je res tako grozno kot tvezijo. Treba je samo odpret katastrofične napovedi izpred četrt stoletja in pogledat kaj se je dejansko zgodilo do danes.
Dokler folk naseda in s korono recimo so samo probali kako daleč se da it, tako da bo samo še vprašanje časa kdaj bodo okoljski lockdowni, kdaj se bodo začele getorizacije tako imenovanih 15 minutnih mest. Rajo bodo prepričali, da je smisel življenja v VR in to je to. Znanstvena fantastika? Nope realnost, če se na neki točki ne bomo kolektivno uprli. Ja takrat ne bodo dovolj samo kolesarji, ampak bomo vsi morali na cesto in ustrahovat oblast ker če ne bo oblast ustrahovala nas.
Šli v Maribor v restavracijo nekaj pojesti. Pri nas je na pokopališču bolj živo in pestrejša ponudba kot tu...
Med vikendom je Maribor res pogreb, po drugi strani je pa za marsikoga to najbolj idealno. Aja drugač maš pa 150m stran od pustolovskega parka tri stolpnice in kar veliko parkirišče. Al pa pri Tušu pa sprehod skozi gozdiček, do parka.
Ampak tole bi pa rad videl kako je izvedel postopek nalaganja motorja na streho. Po drugi strani bi pa morali policaji take evidentne kršitelje varnosti izločat iz prometa, ker gre za preobremenitev strehe in porušenje stabilnosti vozila in verjetno tudi prevelike skupne mase zavedene v homologaciji vozila.
Če bi tole izvajali na naših cestah si upam rečt, da četrtino turistov v tem času takoj izločijo iz prometa.
Koga bo "bog po nosu i glup si ti". 😜 To je primer kaj je napisano in kako si naspidiran bralec lahko v afektu prebere in je že ogenj v strehi. Vse prevečkrat se odreagira bistveno pretirano samo zato, ker vidimo nekaj kar ni niti mišljeno še večkrat pa nima veze z vezo. To so znane zadeve iz sveta psihologije in da ne bo kdo mislil, da je imun in se mu kaj takega ne dogaja oziroma še več sploh ne zgodi.
Tole ni mišljeno, da bi zdaj tukaj se šel mirovnika, ker tud sam včasih padem ven al pa nekaj ne razumem tako kot je mislil pisec, ko je to napisal. Ampak to se zgodi in pač tako je. Pogrešam pa nekaj drugega in sicer moč argumenta in nikakor argument moči.
Ja, ko se pogovarjamo o neki stvari pač napišeš mnenje in poskušaš argumentirat. Sploh ko je tvoje mnenje nasprotno od mnenja pisca. Najslabše je v stilu, Ti si butelj, tole so smešnice, haha nimaš pojma, ti si levičar/komunist/janšist/antivaxer.
To je problem, ker če nimaš proti argumenta in se spraviš na pisca osebno si pač pogorel takoj v štartu.
Žal tko je in Alex tvoja največja napaka je, da točno to počneš. Vržeš bombico, počakaš da nekdo prime se pomatra in ti poskuša argumentirat, ti pa ga nato odpraviš z enovrstičnicami, ki so v večini neargumentirano delanje norca iz pisca. To navadno privede v burno reakcijo, ki je razumljiva, pol pa igranje žrtve in manipuliranje v stilu, kaj se o tem sploh pogovarjamo in ugotavljanju kakšen je nivo debate na tem forumu . Kot bi šlo za neko izživljanje frustracij zaradi ne vem česa že in ja to je fejst moteče.
Jaz še nisem videl teme, da bi šla v napačno smer, kjer se razvije debata in kjer se na argumente ene strani odgovarja s kontra argumenti druge. Taka debata je plodna in odpre aspekte dojemanja tudi drugih, ki jih sam ne vidiš ali ne dojameš. Če gre debata v taki smeri še nisem zasledil, da bi se sporekli, da bi blo komu "dosadno". In ja Alex, tudi ti znaš dobro argumentirat stvari v temah, kjer si doma in se točno vidi, da se na določene zadeve zelo dobro spoznaš oziroma si se dobro pozanimal, po drugi strani pa se ne znaš ustavit tam, kjer se iz aviona vidi, da nimaš pojma pa vseeno neargumentirano "ustrahuješ" drugače misleče navadno na osebnem nivoju, kaj kdo je, kaj ima, kje je zaposlen, kje živi.
Ampak vseeno kar tukaj pišem in kaj si trenutno mislim, sa imam vseeno za toliko dedca, da ne zamerim nikomur pa ni problem it z nobenim od forumašev na pijačo. Ja tudi z DonFelipejem, čeprav vem, da se bova morala pogovarjat o nutrijaških plesih, kreljotih, taksijih, Chevroletih in da me bo na vsak način hotel predstaviti svojemu prijatelju Franciju kateremu na cesti edino še potrobi.🤪
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz bi rabil Ljubljansko-Štajerski slovar, ča je možno? Al pa vsaj Prekmursko-Slovenskega. Mislim, da tole zadnje je skoraj "must have".
Teb niso ukradili države ampak otroštvo - #howdareyou
Povezava za deljenje
Deli na druge strani