Skoči na vsebino

Sam ti res nima? sre?e s tem bajkom.... 

Ko sem kupoval prej?njega gorca so morale pa ?ist nove, ?e neuporabljene foxice romat takoj dol z bicikla pa na servis da so zamenjal bushinge.

Zgleda kot da proizvajalce boli k.. kaj prodajajo.

Naredil 500m visinske razlike v 10km

Ampaz z zivim ruzakom 17kg, plus sedezom 5kg zadaj

Kupi si elektri?nega preden si uni?i? sklepe.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Da se pohvalim, bicikl za dobre 3 jurje je poleg menjave shity diskov in bremz potreboval tudi zamenjavo vilic, ker original nikakor niso delale in tudi po ve? servisih v garanciji jim ni uspelo spravit zadevo v delovanje. Sedaj bicikel dobil rock shock-e, ki nikakor niso top, ampak, kar je najpomembneje - delajo

Dobra ?ola za drugi? da se pri nakupu bicikla ne ?para. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nejc kero zadnjo luc imas (rdeco) da se vidi od dalec tudi podnevi?

ne najdem nic pametnea do zdaj...al so velike in nevdina, al pa vidne sam majhne... Kaj ce ti rdeca pikica ki se vidi od 2 km ce je samo pikica..

Kupil dve: https://www.lezyne.com/product-led-sport-microrear.php

Pono?i na najmanj?i mo?i 5 lumnov bi bilo dobro usmerit bolj v tla da se ne slepi voznikov, v polnem soncu pa s 180 lumni zansljivo opazi? na 200m.  

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Res je.... In elektri?na kolesa so se tudi ?e razpasla in so hudicevo hitra . Tako hitra,da te zlahka presenetijo.... 25kmh povpre?en nedeljski kolesar na lastne noge pa? ne vozi po centru Ljubljane... E-bike pa ja. In si misli?: Ah...saj je ?e dale?... Ja,je bil dale?,zdaj pa ni ve?...

Sem se tudi sam ?e 1x tako zajebal,ko je malo manjkalo,da bi ga dobil v bok kombija...

25 na uro se da na ravnem dose?i z navadnim MTB brez pomo?i elektromotorja in nekomu ki res ni pretirano treniran (nedeljski kolesar), tako da teh famoznih 25 res ni nevemkva.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ima kdo kak?no torbico ali stojalo za telefon na kolesu? Kako se obnesejo?

Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk

Kupil sem Zefalovega. Zaenk.. pritrditev na krmilo, ker sta za to da vseskupaj obdr?i na biciklu zadol?eni le dve tanki gumici, ki ju ovije? okoli nosilca in krmila. ?e bi bila mo?nost pritrditve z vezicami, bi bila druga pesem. Telefon 100% ne bo padel ven iz nosilca, ima pa nosilec velike ?anse da pade s kolesa

http://www.zefal.com/en/smartphone-holders/354-z-console-universal-m.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najprej se odlo?i a bo? vzel mtb ali treking,.

Odkar so se pojavili MTB 29colarji, je razlika med trekingom in MTB bistveno manj?a kot takrat, ko so bili MTB ?e 26". Tako je sedaj odlo?itev ali MTB ali treking te?ja. V ?tacunah je izbira treking koles manj?a tudi na ra?un bolj pestre ponudbe dimenzij MTB(27.5", 29"), trgovci pa ljudem, ki so v dilemi treking/MTB pogosto svetujejo slednjega in pa zamenjavo z o?jimi gumami.

Samo kot zanimivost glede hitrosti 29 colarjev na asfaltu. Moja najdra?ja in jaz imava oba MTB bicikla, oba gume Rocket Ron, oba iste ?irine 2,25, le da ima ona 27,5" jaz 29". 29colar je na asfaltu opazno hitrej?i od 27,5"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

6000 luxov ne verjamem da ima in 7200 kelvina je barva s katero se nebi rad vozil ne po gmajni ne po cesti. Kitajci zelo radi prodajajo lampe za katere trdijo da imajo cree ledice, v resnici pa eno fejk zadevo. Ravno zaradi tega si jaz od njih ne upam ve? kupiti nobene lampe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Na avtu ima nalepko: my next car will be Mazda.

?eprav pri Mazdi nima? ve? kaj izbirat. 

To ti ki se ne spozna? na lepoto, ker si s hribov doma.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moravski, hvala za nasvet iz prakse.

Sem ?el prav posebej za to merit vi?ino na?ega mulca.

Pri mulariji ne gre druga?e kot da imajo pri prehodu na ve?je kolo na za?etku malenkost preveliko kolo (ampak res samo malenkost preveliko) ki jim potem ?ez kaki dve leti postane malenkost majhno. To?no ne more nih?e udet, pri velikosti je poleg telesne vi?ine pomembno tudi kako spreten je otrok in kako obvlada kolesarjenje - ?e ni veliko na kolesu in ne obvlada, je zanj bolj?e manj?e kolo.

Kot sta ti ?e napisala Nejc in Dejan, specializirane ?tacune, res pa da tam ve? dnarja pusti?. Obstaja mo?nost nakupa rabljenih. Sam sem poizkusil na Bolhi - 20colca Kokuo mi je takrat ratal dobit za pol cene skoraj nerabljeno. Ko pa sem pred to sezono kupoval 24" je bil na bolhi en zelo kvaliteten (drag) Cube in to skoraj brez znakov uporabe, vendar pa zahtevana cena ni bila rabljenemu biciklu ustrezna. Na bolhi se da kaj dobit, je pa za to potrebno nekaj ?asa.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Danes mulc prvi? sprobal bicikel na bolj zahtevnem terenu - planinska pe?pot z Limbarske gore. Ata je mal debelo gledal kako je mulc na najzahtevnej?em delu kjer je voda odnesla pot, bo?no oddrsel dol preko skal z obema nogama na pedalih kot da bi to ?e od nekdaj po?el. Sedaj vidim, da je prav da nima nobenega vzmetenja, ga bom vsaj nekaj ?asa ?e lahko dohajal navzdol.

Je pa na? sedemletnik danes ?e dopoldne opravil Marjanov spominski pohod PD Morav?e, kar je zneslo 4,5ure ?iste hoje, potem pa popoldne z biciklom na Limbarsko, ker je medtem ko je fotr tam gor pri Urankarju pil pivo, mali gonil rolko. Lahko mladi?em ki ne vejo kaj je utrujenost

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ogrevanje & izolacija samostojne hiše
Napisano

Hja pri meni je in je zmrznil...

From russia with love....

Lahko da v Rusiji kjer je bolj mrzlo :lol:

Kondenz nastaja na toplotnem izmenjevalcu notranje enote -  rebra izmenjevalca so hladnej?a od zraka v prostoru (hlajenje zraka) zato se na njih iz vlage v prostoru neprestano nabirajo kapljice (kondenz) ki kapljajo v korito notranje enote, od tam pa po cevi bodisi v kanalizacijski odtok objekta, v veliki ve?ini pa kar direkt iz objekta po cevi nekam ven. 

Da ta re? zmrzne mora nekdo sredi najhuj?e zime vklopit hlajenje prostorov, ker pri gretju kondenza enostavno ni in ga ne more bit. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.