Ja to je pa najboljš, ampak prave prednosti občutijo le tisti, ki se večino izživljajo po brezpotjih v stilu trail parkov, downhilanja ipd. Za nas "običajne" tud ni neka stvar se ustavit v dveh sekundah znižat zic in nadaljevat. Boljš to k pa z nosom orat po tleh in z zobmi branat zemljo.
To je ta moj sistem, najprej v smislu 'ah ne rabiš' in ko pogrnem 'matr sm tele, da se nisem prej ustavu in optimiziral', ampak do naslednjič se ne naučim ničesar in ponovno podcenjevanje, hehe
Zelo kvalitetno sem se razbil z MTB, pri nekih 30kmh, čez drn in strn, bo na boku in hrbtu ogromno modric, na srečo ni bila kamnita podlaga, ker bi bil potem še večja pečenka, heh. Posledično se bom par dni premiku k pokavsana goska. :)))
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sem slišal, da je g. Golob izdal odredbo, da je potrebno z vseh objektov v državi, odstraniti tiste špice proti golobom.
DonFelipe bi lahko poročal, če kaj ve o tem?
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani