Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Ne pomen, da je dal prijavnice tistih ki smo pisal in prijavnice tistih ki so se odjavl na en kup?ek in napisu na prijavnice ocene po trenutnem navdihu,..predvidevam, da ni vidu izpitov niti od del? :ne vem:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ne glej nisem se dost jasno izrazla. V zaveti??ih npr najde? hudi?evo mal ?istokrvnih psov, rodovni?kih pa sploh ne. Zakaj? Ker ?e je nekomu tolk do psa, da zanjga 500 - 2000?, se ti zdi da ga bo zavrgu pri prvem dopustu? Ne,...mislm da ne,..zavr?ejo tiste reve?e iz oglasov "podarimo me?an?ke",...

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Samo to se ne bo zgodilo in vsi tisti ekonomisti in liberalci tipa Mrkai?, ki je ?e pred kratkim delil nasvete, da potro?nja re?uje gospodarstvo in da edino pametni nalagajo svoje premo?enje v delnice, danes govori, kako bo treba var?evati ... haha LOL, ekonomist 1. klase kot se sam imenuje ve o ekonomiji zgleda manj kot povpre?na gospodinja.

Verjetno tud napoveduje tko kukr je izpite popravlu,..kukr butne butne, js npr sm pr njemu dobila 7, so?olc ki se je od izpita odjavu in sploh ni pisu je dobu pa 8,.... vi?ja matematika verjetno :ne vem: oz ekonomika no :)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

OK da neki raz?istmo,..verjetno oz. sigurno je tem psom lep? kukr marsikermu ?loveku.

In definitivno velik lep? kot vsem tistim bogim me?ancem, ki so dan in no? prvezani na ?triku, al pa v mejhni ki?ti imenovani pesjak. In vsem tistim bogim psom, ki so zanimivi do prvega dopusta, potem pa kon?ajo pitaj boga kako.

In poanta obla?enja psov je v tem da jih zebeeeee,..Luna npr se ?e pr 15 stopinjah trese k ?iba na vodi. In ja pa? nekateri pretiravajo in obesjo na psa sve i sva?ta, ampak mislm da so ?e useen taki v manj?ini,..zato pa tok bolj izstopajo.

Symon, ti se ma? pa? veselje ukvarjat z avti, js pa z Luno. Vsakmu svoje a ne?

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

OMFG,...sm mislla da sm js nenormalna glede Lune,..ampak ko pa gledam ka?ne zganjajo babe v tujini okol teh psov,..npr. mommy, my man,...WTF?????? :blink::o?zmeden?

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

men se tud ne zdi n? taga,...mogo?e ma pa novga ku?ka,...chow-chow-a pa se je hotu mal pohvalt? ti si pa razumu kukr da ti je reku ?aw-?aw kot adijo :ne vem:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

No Labi ?e so ti tko super lepi,..kr ulet v na?e kraje,..tle jih ma en frajer malo morje,..jih erm,..vzreja al kako bi temu rekla,...samo o?itno mu varnostni sistem ?epa, ker mu jih ful spizdi,...nikol prej ni blo te golazni tooook (vsaj js nism v 24ih letih vidla em,..nobenga,..)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

OBUP!!! Zdle sm mela no?no moro na sprehodu. Lepo ?etamo in ne vem zakaj se naenkrat z mami ustavva in mi madam re?e,..a n? ne vid? kaj je zravn tebe. Brrrrr,..mo?erad,..sprobam glasilke (pomoje so me sli?al ene 20km naokol) in zlaufam stran,..se ustavm,..pogledam dol,..in ?e en,...se spet zaderm in zlaufam nazaj,...in pol ?e nism mela ideje kam it,..ker je bla povsod ta golazen,..in sm prjela Lun?ko in sva laufale naprej,..kjer sta bla ?e dva,...

?iv bog me ne sprav ve? v gozd ?e ni vsaj 25 stopinj in res suho.

BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pr vseh teh filmih, ki jih sploh ne znajo ve? snemat brez nasilja je res ?udno a ne? In pol doda? ?e star?e, ki se nimajo ?asa ukvarjat s svojimi otroci in ma? zmagovalno kombinacijo. <_<

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?e bo? pridna, dobi? cigarete in k***a v usta. :blink: Tile Angle?i so vedno bolj neumen narod, bolj kot Ameri?ani. Pri 12 za?nejo kaditi, piti in kavsati, pri 15ih se ?e streljajo in koljejo, ?e pa pre?ivi? do 20 leta ima? pa tako pla?o, da pa vozi? ?e tretjega Skylinea kar je edino kar sem jim fov?. :P

kaj misl? da pr nas ni takih frajlc? Sam v ?asopisu tega ne oznanjajo na ves glas :whatever:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Igra? ma tok da se komi vn iz njih vid, zjutri ji na?timam sve?o vodo pa brikete,..

Ku?e mamo pa ?e dve doma,..ampak je Luna tko mal ?leht in ju grize in jih ne upam pustit skupi. Ko bo pa zgubila to otro?ko navihanost pa bojo skupi. Lina ji je ?e parkrat ornk zobe pokazala in ni ?ans da jih pustim same. Medtem ko Tia je pa ?e njena in se igrata skp brez problema.

Sama je pa od 6h - 15h :(

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Popravek: lezba?e :D

ok nej ti bo :D

matr je moja Lun?ka boga,..zjutri se za?ne trest ?e k ustaneva,..ker no?e bit sama in zaprta v kopalnci :( Pa nimava lih druge izbire :( in pol se zjutri nejprej skrije, ko jo pa najdem se pa ?e loviva,..no ja,..jutranja telovadba,...

Uglavnem rev?ka moja mala :(

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.