morem pojamrat da sedaj ko je spuscen avto je mehkejsi kot prej,sedaj pa vuga ima ceno za trsanje amortizerjev 150 eur ce pridem z avtom tja samo mi je predalec po po?i pa ne morem ker rabim avto,JENKO iz radomelj ma ceno 180 eur,to bi slo je blizje,AMORTIZER pa mi je rekel cez 300eur ?zmeden?kake ideje?
Jaz sem dal takrat svojo obnovit in str?at amortizerje za 10% mislim da 2 leti garancije in zadovoljen sem bil z njegovim delom. sicer ima? ti te?ji spredni konec in morda nebi bilo narobe ta bi ti morda za kak cm skraj?al samo pal?ko amortizerja
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Ammm, sej ne mislim nobenega ne ?alit in ne kritizirat, ker ?e na splo?no to ni bilo mi?ljeno kot kritika ampak samo kot opazka. Saj je debati o bencinu-nafti namenjena svoja tema. In kot sam, res ne vidim potrebe po tem, da se o tem prerekate-prerekajo na treh koncih.
In o tem, da skor noben no?e zaradi tega na meete hodit, je bilo pa mi?ljeno v sarkasti?nem smislu.
Ja in to?no vem, kolikokrat sem bil prisoten na meetih (hote-nehote) v primerjavi z vami. Imam pa? svoje razloge zato.
?e si si post napa?no razlagal, mi drugi? raj?i ZS po?lji in ga bom ali zbrisal ali popravil.
haha js vem zakaj ne, ker se ninje boji?
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Lej ?e ti kaj ni za brat, pa? presko?, drugega ti ne vem svetovat.
Kolk je pa ljudi ob nedelah na sre?anjih, pa lepo prosim ne pametuj preve? ker si v celotnem obstoju foruma bil 2-3X, na dale? se ne more? primerjat z mano recimo.
hmmm potem se jas niti oglasit ne bom upal v te temi
aja benz je zakon
Pa dejmo ?e mi mal tebe in tvojga idola podjebavat
No dej povej, od kje tebi ideja, da je prvi ?ofer v McLarnu Hamilton? Button ima 2 zmagi in ve? to?k, kolk zmag ima pa Hemi? Pa imata oba enak avto, gume in stezo
Ve? kaj hemilton je ?ele na koncu ugotovil da je vozil s zategnjeno ro?no zavoro kljub temu je bil soliden
se pridru?ujem bossovemu komentarju,?eprav mislim da je bil on sam bol navdu?en nad filmom Gamer -no jaz ga ?e vedno nism pogledal (?aka ful HD na moje usmiljenje)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
sli? ti mene,svaka tiga na ?ast za to izjavo ve?,sploh ?e u?as ne dela? nikamor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani