Skoči na vsebino
projekt mazda6 webasto upgrade
Napisano

Res je. Najmanj komplikacij je ?e naro?i? tam pri carsystem.pl nekaj takega. 159?+ 12? po?tnina za t91 daljinec in t90/100 sprejemnik. Pomoje je to ok.

Se sicer prodajajo tudi rabljene stavri, sm gledal ene 2-3 tedne, ampak za?uda se prodajajo po 140? in dalje. Pa ?e ?akat mora? da se licitacije izte?ejo itd..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

projekt mazda6 webasto upgrade
Napisano

Res je ja. Greva korak za korakom tako, da bova ugodno prisla skozi.

Razli?nih variant je precej. Tudi na ebayu. Jures itak potem robo dobi po posebnih kanalih :)

P.S.

Na webastu pride nadgradnja z daljincem nekje okoli 700-800?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Ne vem no, ?e je na? trener dober trener pa tut nevem. Ampak ok. Standardno so ?ajbal trojke, ve?inoma v prazno....na tak na?in bi zgubil ?e prot mariskateri ekipi..kaj ?ele prot ?pancem...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Saj to ni prvi?, da so tko anemi?no odigrali. Tut prej ?e. S prej?njimi trenerji.

Se mi zdi, da je to v na?i igri zakorenijeno. Vzponi in padci. V isti tekmi..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Ma, kaj pa vem. Tale igra 'toplo-hladno' ni za nikamor, ?e mene vpra?a?.

?e proti Fincem smo jedva zmagal. Pomoje je bl to, da je tisti poraz od Rusov, zadal hude rane, pa se nekak niso mogl sestavit.

Bol to kot pa neka namerna taktika..zdej pa slabo igrajte...itd..

Saj nimamo dreamteama da bi lahko trener ukazal, dons igrate lahko slabo, jutri pa na polno. Na?alost nismo tko dobri.

?panci pa itak poznajo nas, mi njih, tako da kakih takti?nih presene?enj niti ne more bit. V na?i igri je vse odvisno od meta za tri to?ke. ?al.

?e jim bo jutri ?lo pa bodo od 25ih trojk zadeli 15 imamo mogo?e kej ?ans. Sicer bo pa pogreb!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

ma ka?ni ?panci neki....?e nam ?e rata pridt naprej, prot ?pancem nimamo za burek..

?e nas premagajo finci je bols da ae ne gremo vec ko?arke. Jest upam da razbijejo fince, sam prot ?pancem ni variante pomoje. Enostavno prehitro igrajo za nas....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Ne ne, na?i pa na?e trojke...Edina stvar, ki jo mamo zgleda..in ?e to ne funkcionira smo pe?eni...25/6 met ...jaooo, da ne govorim o prostih metih..

Ne vem od kod taka nihanja v na?i ekipi..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

presojati o tem, za koga je bolj pravi?no, da umre... drzno ... :(

vsaka ?rtev je odve?, pa naj si bo kriva ali nedol?na ...

Vem..o tem se ne govori..Tudi jaz ne govorim. Samo malo sem bolj naglas razmi?ljal kot ponavadi. Ve?ino je tako, da res tisti nedol?ni umre in ne recimo objestne?. Itak je pa vsaka ?rtev odve?. Samo...?e se nekdo napije, sede za volan in dela zgago po cesti....to je ?e namera.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.