Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

A nima? nobenga druzga avta za v MB hodit - tole namre? ni ve? sme?no ... sej ve? nevo??ljivost zarad lepega avta pa ?e LJ tablce in je recept za narest pizdarijo. :(

:bravo:

edino dodal bi ?e korak ve?: kupm avto za po Mariboru + najamem kako pocen gara?o v okolici in ga mam not parkiranga. Ko grem spet gor delat pa miato parkiram v gara?o in se z 'nadomestnim/kamufla?nim', ki je po mo?nosti obdarjem s ?tajerskim stajlingom in MB registracijo, peljem zadnjih 5km max.

Da bi mx5 doma pustu in se s ?imerkol drugim vozil sam zato ker ?vimo v sloveniji pa ne bo ?lo in si tut ne bom nikol pustu da mi to pride tolk do ?ivega :angry2:

Ok dost filozofiranja, po?as bo treba it spat :closedeyes:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Morda malo ?udna pohvala.. pri?el iz Maribora z vsemi tablicami :rolleyes:

Je pa o?itno nekdo zamenju moj avto za pepelnik in je ugasnu ?ik na njem.. na sre?o je to naredu na plehu in ne na strehi :whatever:

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Odkril ?e eno zakon cesto za zoom-zoomiranje z mx5 :party0035:

?e bi blo kej ve? ?asa bi ?e enkrat pelu obe smeri, tko je pa ?ez manj kot 6 ur odhod na 'mazdino' osmico, do takrt pa treba nahitr vsaj mal v wasservago..

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zarad v?eraj?ne/dana?nje no?ne mi uspel 'zamudit' ve? kot pol dana?njega dneva.. baje je bil lep, jutr pa bo sigurn spet ?ilorez za nikamor it :(

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ferrari testarossa cd129

Misli?.. Ferrari testanera (?rna) cd129 :prstgor:

Je pa pohvalna poraba tole, ?e js moje 6ke nism nikol na tok spravu, tut ?e je bil cel tank samo avtocesta..

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

To sm mislu ja :P

Pomoje me ?ifriranje ?e mal matra od vikenda, v?er bla spet dolga..

Aja pa da ?e sam mal pojamram; spet crknla spredna ?arnca in mi zmankal zaloge belo/modrih, tko da morm zdj za?asno obi?ne rumenkote gledat pred sabo, dokler ne najdm k?nih pametnih ?arnic :glare:

Isto?asno crknla ?e ena ledica za osvetlitev tablice, centralc se pa nalezu aprilskega vzdu?ja in mu ?ist dogaja.. dela,ne dela,na pol dela..itn. :D

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Sicer je bil v mislih tist polo z roza feltnami ampak ja, tut to je res da se babovje skriva po raznih gara?ah, pol pa zgine neznano kam :ne vem:

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Lahko no?! :D

Aja pa te kranjski konci so ?ist oku?eni z virusom kokolada (foto material baje ?e pride) :hudicek:

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Matr pa ta april.. ?ele za?el se je pa ga mam ?e dost :angry2:

Ker je ?e kazal da dons ne bo ve? d?ja in se je ?e sonce mal prkazu, se odlo?m pelat eno deklino na krem?nite na bled in mal pred kranjem se veselo ulije,pol blo treba pa ?otor postavt :ninja:

No ja, je bla pa vsaj mokra ?e preden sva bla na cilju :hudicek:

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.