blagor unim k majo sam ?e 2 dni ?ihta ... est mam ?e 5 dni za oddelat od 10h zve?er do 6h zjutri ... stem da se vikend dela 12 ur od 6h zve?er do 6h zjutri
Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!
?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
est uporablam avasta home edition pa morm re?t da nism meu nikol nobenih problemou pa use mi je zaznou ?e je ?e kej blo al pa razna in taka obvestila o nevarnih straneh in podobno pa ?e zaston je tko da zame je avast home edition zakon
Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!
?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
blo zakon iz borutom, dragotom in peri?nikom sam podn je biu ko sm mal zelgu u avtu in in sm zgleda lu?i pozabu ugasnt ko sm zalegu v avtu in sm akulumator spraznu tko da sm mogu fotra klicat da je iz kabli pr?u da smo avto spet v pogon spravl ... zdej pa lahkono?
zdej ?ele ?tekam kva pomen met neki k je made in china ... fotr je dam pruleku neki android 2.2 smartphone ( http://www.kakatech.com/dual-sim-android-2...e-htc-g9-a9000/ ), ki ga je uporablu neki ?asa pa mu je baje delu kr uredu sam ni zvonil dost naglas al neki tazga in je nazaj za?eu uporablat HTC 3G touch, est sm pa pa? od nega uzeu tega androida ker mi gre ta predpotopna nokija ?e konkretno na k**** ... uglaunm fora je pa v tem da ko sem mobitel dobu je ?pilal use tko kokr je treba ... ga neki fotr prime v roke pa za?ne neke programe gor nalagat k naj bi bli za androida se je sistemu sfukal in zdej kar kol nardimo nemorm pridt iz menija k pi?e da je napaka na programu in da ga je treba zasilno zaustaut ... ok klikn? force stop in ista napaka se pojavi po cicra 10 - 15 sekunah ... uzel smo ?e baterijo vn, uga?al telefon na tak in druga?n na?in, probal take in druga?ne prisilne izklope programov in programske opreme ... ne pomaga ni? ... napako ?e zdej ene 2 ure skupi vn me?e ... softwareja nemorm resetirat na towarni?ek nastavitve ker nemoprem pridt v osnovni meni pod nastavitve ... j**** telefon pa tud nima reset knofa da bi ga resetiru pa mu mal sprau tist spomin ... u tla ga pa ?e nimam namena metat za1x ...
kokr sm pa est predkratmim sli?u so pa baje 1.7.2011 neki mal bl spreminjal in tastara knjiga naj nebi bila ve? dobra oziroma je pomankljivo napisana, pa baje da so zdej ?e nove pole dal vn tko da si iz tastaro knjigo sploh nima? kej prou velik za pomagat razn kk?ne osnove kokr so dena pravila in podobno, nova knjiga je pa baje ?e v izdelavi in tud upra?anje je kolk ?asa je ?e nebojo izdal
ja tle so mel fantje res kar veliko nesre?o ... ne smemo tudi pozabiti na mojo nesre?o ki sem jo imel ravno 3 leta nazaj ( nekje za?etka septembra ) z protonom ... me je tudi na streho ubrnil in z bokom v drevo ... tko da tud lahko samo re?em hvala bogu da sm ostal ?iv in zdrav in da danes lahko sploh hodim ... veliko je tle odvisno od sre?e ... novej?i avti so ?e dost tko narejeni da prepre?ijo najhuje pa naj gre to za BMW-ja, protona, mazdo, mercedeza, audija, lexus-a, hondo in ?e bi lahko na?tevu ... sli?u sm ?e nemalo primerov ko so modeli ?ist razsuli svoj avto pa da so sami iz avta prilezli brez po?kodb, sli?u sm pa tud ?e za primere ko karambol ni biu usega skupaj ni? hudega pa so ble smrtne ?rtve ... tko da tle je res veliko odvisno od sre?e ... ne privo??im pa sevede nobenmu pa ?e ga ?e tolk nemaram ... sam sem meu 2 ( eno huj?o in eno la?jo pa res hvala bogu da sm meu takrat kar celo tono kromperja da mi ni? ni bilo ) ... 3x trkam na les ...
a je ?e kdaj kdo probal Live For Speed S2 .. morm re?t da je res za svoje cajte ful razturu ... zdej ga ?e mal konkurenca lovi ?eprou je ?e use dost realisti?no ... proti koncu leta pa mislim da lahko pri?akujemo novo progo, wv scirocco, in pa konkretne nadgradnje fizike, obrabe gum itd. ve? si lahko preberete na http://www.lfs.net/ ali pa se nam pridru?ite na slovenskem forumu http://www.lfs.si/tabla/
Evo odgovor punce(ima rumen skyline v SLO), ki ji je nekdo reku, da bi jo prec o?enu:
Hud avto, huda ?enska... jaz bi te kar o?enil 8)
mja..to prinese kup nev?e?nosti, naprimer ko ho?e ona vedno za volan (brezpogojno), ko ti govori da vozi? prepo?asi, premalo dinami?no, da ne zna? parkirat..pa do tega da namesto romati?nega ve?era v dvoje ob tv, ?epi? za ra?unalnikom in gleda? v neskon?nost razne track/drift/test posnetke in primerjave /izbolj?ave..ko ima? v zavihku Favorites same ebay uk, skylinowners, pistonheads,driftworks,...ima? v naslednjem letu rezerviranih 5 vikednov v uk, kjer bo? do onemoglosti spremljal TA, plus seveda ?e kak?ne vikende po showih/rallyih v bli?njih dr?avah. Ko jo vpra?a? in kaj si moja muca ?eli za rd/dan ?ena/valentinovo/marijino vnebovzetje..pa ti z veseljem poka?e na komplet exhaust sistema od Blitz Nur spec R-a ali ?tartnino za track day, morda predmet po?elenja v obliki novega modela 1:18 LFA. Ko se namesto lady, nova, in ostale ?are kopi?ijo revije vsaj 3 dr?av Evo magazina, Japanese Performance..na policah namesto prikupnih nabiralcev prahu stojijo Kyosho-ovi modeli R34 ( novi je v prihodu)..medeni tedni morda kaj romati?nega ..ofkors..pelji me v Bahrain, pelji me na Tochigi, Laguna Seca..tega je v neskon?nost..misli? da je to material za o?enit
evo kokr ?ez leto u?ivu v vo?ni z mojo mazdo so se na zimo za?el problemi, lampe morm zrihtat k se jih neda ?telat in mi ful nisko svetjo, amortizer mi je zadi spustu konc tedna k je biu ful mraz, zadne bremze bo treba zrihtat, sprednje dva stabilizatorja menat, veliki servis bo treba naredit pa ?e nism sigurn al ma?ina dobr laufa al jo kk?na stvar daje ( ceu za zrak mi je ?e tko znano da jo morm zamenat ), sam mam ob?utk da jo ?e neki matra, fajn bi blo ?e bi podvozje na novo za??itu da jo ?e ohranim v tak?nem stanju kot je ( da nebi slu?ajnk kej rjavet za?el ! ), pa ?e fajn bi blo da bi pleh mal zrihtu kej je zdej ?e res mal bogi zarad enga bumbarja k mi je u nedeljo zjutri ko smo ?li iz ?ura sko?u na havbo ( hvala bogu da je sam opraskana da ni kej hujga ), pa ?e dnarja ni da bi to sam po?as za?el rihtat
1x smo iz prjatli neki podobnega ne dolgo nazaj probal sam smo mel sam 100 metrov fore pa ?e to v naselju ob 3h zjutri tko da nismo mogl neki prou velik dirkat
tale link ?e 2 dni gledamo pa zdej nevem a se je fotr zmenu iz unmu da mudela pokli?e pa povpra?a al ?e zmer kej cinca tko da tole se bo poklicalo in ?lo gledat ... za tiste k se pa iz kamni?kega konca pa ? bote slu?ajno vidl motor prosm sporo?te
qwerty useeno dobi? za pivo ko se sre?amo u lj na meet-u
motor je biv v?eraj okoli 6 ure popoldne viden v kamniku na cankarjevi ulici tko da tisti ki ste bol iz kamni?kega konca bi lepo prosu ?e slu?ajno vidjo motor da sporo?ijo.
hvala
p.s. za kak?ne informacije dam za pivo ... sploh pa ?e se motor najde
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani