Ne bluzi, ker ne veš in ne ocenjuj drugih po svoji podobi. Če to nekateri počnete ne podtikajte isto drugim. Ne verjameš? kaj a ti dam geslo, da boš preveril al kaj? Moj zadnji ZS je iz 8. Avgusta, ko sva se z ZMAJ-em dogovarjala glede izleta s podmladkom. A bo OK? Al rabim še kaj pojasnit?
Mi je res počas kristalno jasno zakaj se @Jest čist distanciral. Ga razumem popolnoma. Tole res ratuje greznica diskridetacij, obtoževanja, podtikanja in laganja - ogledalo družbe očitno, da ne rečem celo politike.
Ne verjamem, da so protesti problem, ker gre za dogodek na prostem kjer se virus ne širi toliko. Tu gre predvsem za politično stvar, ker zaplankane vlade ne marajo, da ljudje protestirajo čez njih. Leta 2021. Nisem za proteste, ampak to je neka osnovna pravica v civilizirani družbi.
Največji problem so druženja na zaprtem, službe, širjenje virusa med domačimi gospodinjstvi.
Joj, joj @pob, ti se pa res igraš s svojim zdravjem 😟 Upam, da ti ne bo treba zaradi tega početja na koncu še k zdravniku - tako kot so včeraj klicali zdravnika na pomoč na protestih, ko se je eden onesvestil. Ni mi jasno zakaj, saj je bilo tam toliko pametnejših od zdravnikov. 🤪
Pomoje ni blo dveh primarijev dr. Boss in dr. Pob s tega foruma in je bila kriza 😕
Bo treba pisati na ustavno sodišče, da so zimske gume neustavne in nevarne za naša življenja in hkrati nam kratijo pravico proste izbire. Baje, da je v igri le denar in zaslužek gumarjev. 🤪
Ampak pred tem bo v temi ''gume'' spisal cel roman, ker pač - on ve največ o gumah
Ljudje, ki se smejite iz napovedanih datumov IJS, delate norca sami iz sebe. Verjetno je težko z vašimi FDV diplomami doumeti, da se to da, pa vseeno...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Kaj je muca, smo ti stopil na rep?
Jzt nič ne skrivam
Povezava za deljenje
Deli na druge strani