?e sm u?er mislu, da mam fukjen dan, je pa tole zelo pribli?al mojemu rekordu.
Zjutraj me zajebe dobavitelj, in mi dostavi robo z velko zamudo. Pa re?m n?, se ne bom jebal dons s tem, grem jutr to montirat, ker sem mel neke obveznosti po ?ihtu in nism hotu zamujat, ?e bi ?lo slu?ajno kej narobe. Pol stanka je mela cajt sam dons.. oki gremo. Za?ne se s tem da mi sred konfiguracij notebook crkne (mam enga posebi za ene instalacije zganjat). Nach, se bom jebal pa instaliral zadeve na en Pc od stranke da bom lohka konfiguriral naprej... cukam dol software in ko instaliram, vidm da v zadnji verziji fali pol programa, k sre?i majo revision history in cuknem starej?o verzijo. Za?nem dela, pogruntam, da je ta nova dobavljena roba neki crknjena. In ?e ta crknjena roba mi neki zjebe konfiguracije v obstoje?i opremi.
S tem projektom pa so bile ?e prej take veselice, da sploh ne bi pisal o tem..... ena beseda bo dost.. prodajalci.
V tem momentu sem itak ?e zamudu z mojim obveznostmi... ko grem dam se mi na pumpi najde en 10000 let star ?i?a, ki bi rad pike uveljalvlaj pa ni to?n vedu kaj men se ja pa ?e v ?tacuno mudil, ker je mat neki nujno rabla... no vsaj ?tacuno mi niso pred nosom zaprli...
Zdej me pa ?e grlo pe?e in ?e vem da me bo pono? zvilo, da se bom tresu zjutri pa vro?ina.
Jebemu mast use skup....
Edina dobra stvar v zadnjem letu je da vsaj Barca igra dobr, drga? bi se mi ?e odfukal, da bi se jest nekm zafukal...
V aprilu 2 (finale kraljevega pokala in povratna tekma v la ligi), v avgustu 2 tekmi superpokala in potem ?e ena tekma v la ligi. Seveda pa obstaja mo?nost da igrajo ?e eno ali dve tekmi v ligi prvakov.
So pa Sevilli na obeh tekmah rezveljavili gola. Namesto da bi bilo ob prvem pol?asu skupni rezultat obeh tekem 2:1 za Sevillo je blo 0:1 za Real.
Ma?ki so tak butasti, ?e posebi se pa radi pod avte me?ejo...
Ne mine dan, da ko se peljem na ?iht, da ne bi bil fri?en zvo?en ma?k... al pa je? (teh mi je bolj ?koda)
Dons pono? spet zbujen ob 3:30 zaradi de?urstva.... ?e slab? ker je mene zbudu, ker je napa?no izbral na tajnici in ni pravega ?loveka dobil.... ko sem jest pravega ?loveka pokonc spravil, da je VPN-jal je pa vidu da mu use dela.... Se prav ker en ni mogu en moment nagih bab gledat je mene budil...
Sfookan ko pes.... zjutri takoj bi se mogu na dva kosa pre?agat, ?e bi hotu deu narest... zdej me ?tevc boli, ?e dobr, da mam "hidden stash" aspirinov na ?ihtu.
Jap skupina je najla?ja, Rusi bojo edini bolj zajebani v skupini.
Se bomo pa naprej sigurno sre?ali z kakimi litavnaci, ki nam bojo nasuli trojk, al pa Grki, ki bojo nekak zmagal v zadnjih minutah s trojko sevede. Samo spet nam pol igralcev ?trajka. Tko da vpra?anje kaj bo...
Parkrat se je RM ?e za las iz?lo in je blo sam pra?anje ?asa, kdaj bo konc te krompirjeve sezone!
Mah Real se je zadnje 3 sezone ?lepal z goli, ki so jih zadelo od 80min naprej. Ko so se nasprotne ekipe povlekle v bunker pa upale da bojo zdr?ale.
V?eraj nisem pri?akoval kaj drugega in tudi Osasuna je potrdila ?e drugo moje reklo, da nasprotne ekipe Realu falijo en kup 100% ?ans. Osasuna bi lahko zabila vsaj ?e 2 komada (v prvem pol?asu z glavo in potem un strel v prazna vrata, kjer je sre?no posredoval Albiol).
Sem se velikokrat spra?eval, kaj je ta sre?a tok naklonjena Realu, no v?eraj pa nismo videli samo Real brez sre?e ampak tudi brez igre.
Pr po?kodbah pa pri na?ih ne bi... niso tudi na?i ful pokriti. Sam boh ne daj da se Xaviju ali Messiju zalomi. Na?i mladinci, ki prihajajo imajo talent, predvsem si dosti obetam od Thiaga. Sam je Betis pokazal, kaj je Barca brez prvih igralcev (res pa je, da so se na?i ?li samo pofo?kat na uno tekmo).
Bomo vidl med tednom Reala proti Sevilli. Ampak bojo zmagal 1:0, predvsem na ra?un tega da bo Fabiano nastreljal 2 ?tangi ko bo 1vs1 pa ?e kak Kanute bo streljal v oblake, ko bo 5m stran pred praznim golom, Negredo je pa itak Realov pa ne bo hoti igrat.
Pa ?e to, v?eraj se je pokazalo zakaj bi bilo dobro da Real in Barca kdaj igrata isti ?as. V?eraj je Mou vedel da mora zmagati in je zato reskiral veliko ve?, kot bi to normalno. ?e bi recimo vedel da ima Barca minimalno vodstvo ?e v 70 minuti, verjetno ne bi poslal vse 3 naeknkrat not, ker bi mogo?e upal na remi. Sam pa ne bi upal reskirat vse v napad, da ne bi fasal ?e enega. Tko pa ko je vedel, da nima kaj zgubit, je poslal takoj 3 komade v napad.
Sem gledal tekmo in sem si mislil, da bo Osasuna prva zdela in glih gol cepne, ko sem jest ?el fotru wireless porihtat. No vidim rezultat in si mislim, no zdej bo Real za?el igrat in bo iz ni? stenstal dva gola, drugi bo padel tm okoli 88 minute.
In v 88 ni blo ?e nobenga gola , potegnu ?ips ven in bil ?iv?n k zmaj do konca. Sodnik je podalj?al kar za 6 minut, ampak kar upravi?eno. ?e se Osasuna ni po tleh valala, so pa pobiralci ?og zajebavali.
Anyway 7 to?k prednosti... samo ni? ?e ni odlo?eno, Barco te?ka gostovanja ?e ?akajo...Sevilla, Valencia, Madrid...
Tudi jaz sem ?e prekleto resno razmi?ljal, da bi si nabavil kamero, ker kake kretenizme vidim na cesti, mi road rage bolj dviguje pritisk, kot 5 litrov kave na eks.
Bom nekam na avot nalimal, da je objekt pod video nadzorom... Da bo ?e pravno veljavno.
Bil bi zadovoljen kuker kol bi se kon?alo, glede na to kar so kazali pri Olimpiji, bi jim celo bolj privo??il zmago. Samo kaj ko so "zaspali" v prvem pol?asu. Sami sodniki niso bili tako slabi, smo vidl mnogo veliko slab?ih....
Igrali so moji proti na?im, tko da mi je blo ?isto vseeno...
Laufa se ne non stop, ?e glede? jih polovica laufa, polovica pa sprehaja. Villa nikol ne laufa nazaj ko zapravi prilo?nost ampak se lagano sprehaja proti sredini. ?a pa je nekdo zmatran pa rabi zasimulirat pa naj se fookne po tleh in ura naj se ustavi. Igra se 90 min in pika. Ne pa na katerih tekmah, kjer kaki pristranski sodniki podalj?ujejo igro dokler se ne spremeni rezultat (je kar nekaj znainh primerov, nazadnej so se delali norca tudi in Man Utd. ki se je lansko leto vlekel predvsem z goli v 94min ali ve?).
Pregled posnetkov ne bi bil za vsak favl. Vsaka ekipa ima 1 ?anso da spodbija odlo?itev, kot so recimo zadetki. Pri ko?arki jih imajo, da vidijo ?e je igralec pravo?asno vrgel ?ogo ob sireni in se prav ni? ne zamudijo in igra je tako bolj fer. Pa to pri ko?arki, kjer bi rekel, da je itak ko?ev ko solate pa da se ne bi sekiral za enga gor ali dol.
Pri nogometu, kjer pa je vsak gol hudi?evo pomemben, se pa zana?ajo samo na sodnike. Ki so zadnje ?ase kar se "?udnih golov" ti?e vedno razsodili narobe (recimo Lapardov gol, ki bi bil za 2:2).
Komedija sta tista sodnika ob golu, popolnoma nauporabno. In ne verjamem, da bi oni tam kaj bolje opazil zadeve.
Zadnji? sem recimo opazil da imajo pri Manchestru on klopi ?e TV-je na katerih si lahko takoj pogledajo kaj je blo (se spomnim, ko je Liverpoolov trener gledal ali je Gerard res napravil favl za rde?ga, je vidu, da je blo in je dal mir)
Igro ubija tudi valjanje po tleh in golman ki rabi 1 minuto, da vrne ?ogo v igro. Sam mislim, da se igra ne bi zavlekla preve?, saj bi bilo veliko manj simuliranja in valjanja po tleh, z namenom, da se zabija ?as.
Zdaj pa ?e se Drogba pofavla ob robu igri??a se zvali nazaj nanj, potem sodnik rabi 1 minuto da pogrunta in po?lje zravnike, potem ga dohtarji 1 minuto ?egnajo z magi?nim sprejem in potem ?e 1 minuto da od?epa dol. Ponovi vajo 3x ali ve?krat pa nikoli ne pride? pod 3 minute, kot je ponavadi dodatka. Potem ma? pa ?e tu menjave.
Skoraj vsi pomebnej?i skupinski ?porti imajo ustavljanje ure, ko?arka, hokej, ameri?ki nogomet. In razen slednjega se vse ne razvle?e na 3h (ker majo pa? ?e ene svoje fore). No pri ko?arki ponavadi traja zadnja minuta ene 5 minut. To je pa to...
Pa tudi ?e se tekma zavle?e za 15 minut, raje vidim to kot pa gulfive ka?e, ki se zvijajo po tleh.
To?no to, Sepp joka, da bi to upo?asnilo dinamiko igre. Niti malo... ta ?as ko obe ekipi navalita na sodnike in protestirate, bi lohka sodnik z TV-jem ?e n-krat presodil ali je bil gol ali ne.
Ne pa da zapravijo 3 minute s kreganjem po golu, pa potem ?e med pavzo, pa po tekmi, itd....
Gol je bil, ampak rezultat je pa? trma in nepopustljivost branilca, za kar mu gre ?estitat.
Tako kot pri ameri?kem nogometu, bi jaz uvedel da ima vsaka ekipa 1x na tekmo, da se preveri posnetek.
In ?e bi bil jaz ?efe bi tudi uvedel da se ustavlja ura. Za vsaki? ko se prekine igra se ustavi ura. S tem se izni?i 90% valjanja po tleh ali zavla?evanja golmanov ob izvajanju golauta.. Ob vsakem ?vi?gu se ustavi ura, ko pride na 90:00 se igra ustavi. ?e lahko v basketu ustaljajo ure, kjer prihaja do veliko ve? prekinitev potem bi z lahkoto, to delali tudi v nogometu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jest ?e 3 no?i nisem spal... od sobote mam nos ve?ji od glave, o?ke me pe?ejo, zdej sm pa ?e vro?ino fasal...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani