Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

?tajerka ma res bo?anski glas, matr kok sm biv razo?aran, k je na Talentih folk izglasval 7-letno Yugo peva?ico, ki mi ni bla niti mav simpati?na, Maja pa je bla zgolj 2., takrat! :whatever:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kam si pa ?enski spravu ?

Selitu smo mel ta vikend, sta pa u Centru Kamnka, tko da samo ene 4km od mene (tamalo kr pogre?am, tavelko niti ne, hehe) :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Matr - Lepi se preve?kat obna?a kot da sam igra kontra nzprotne ekipe, kar jh u?ash dost drago ko?ta! :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tle se moramo kar strinjat s predhodnikoma - ne glede na to katera opcija nam je ljub?a, dejansko trenutna situacija ne pelje do nekih pametnih re?itev, na? Titanik pa tone! :(:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kako ve? dec, ker ?e so me pogruntal, mi je mal ?udno, da niso porajtal nekaterih skritih napak? :harhar::P

Dans mi je Galuna slu?ila kot dostavno vozilo in se je s svojo velko ritjo dost dobr odrezala! :danzoman:

P.S. - sem se kar dobro odrezal, oz. od mene niso ni? odrezal, sem ?e v enem kosu! :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.