Skoči na vsebino
Kaj poslušate?
Napisano

ups ?zmeden?

Avdicija za power rangers????

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Real Madrid ima vse oznosti da na domacih tleh se pobere na povratni, bo pa zelo nevarno brez gola v gosteh. Ce pal?ki zadanejo v madridu rabi Real 6 golov...

Krhin mora pa zelooooo paziti.

Murinho je baraba, zakaj prodajati biser in tako opevanega mladinca??

Mogo?e ga je umetno napihnil, da se zanj za?ne zanimati klub, potem pa se takoj se drugi klubi vpletejo, ker tekmujejo tudi izven igrisc...

Tako je govoril o superlativih o njemu, pa ocitno nima mesta v interju, kjer igra se vedno sloni na star?kih ala Stankovi?, Zanetti.....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

GEN-I
Napisano

Kolk je razlike v ceni? Mislim, kolk prhrani??

cca 10? na mesec trenutno - ob obracunu se malo vec

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

GEN-I
Napisano

Je tu ?e kdo uporabnik GEN-i?

Sam sem predhodno z namenom 'testiranja' pre?el na GEN-I v stanovanju v Kranju, kjer so sedaj najemniki, in moram re?i da sem zadovoljen, razlike ni, stvar dela (?trom je :bravo: ), in ra?uni so nizji.

Sedaj razmi?ljam ?e za hi?o.

Va?e izku?nje? If any....

he he Kozmus je pobasal in ?el...

http://www.gen-i.si/novinarsko_sredisce/novice&aiid=47

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sorry Jure za tole izjavo... nisem si mislil, da te bo tolk ?trafalo, res ne :(

pizda spet mam obdobje k kr vidim stvari v prihodnjost in kr vem kaj se bo zgodilo.... me je strah samega sebe <_<

LOTO danes prosim.....pa bova kvit :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

To pa ne, ker se to ne sme delat.

Lahko lahko, samo na ra?unu pi?e ovadba....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Potem pa drugic celno... pa kdo bo mocnejsi :):blush::angry2: ali pa vsaj tako, da tudi povzrocitelju kaj pozna...

Isti problem je, ce se izogibas divjadi na cesti in recimo zleits v jarek. Ce ne "zadanes" recimo srne, potem bo tezko uveljavljat kasko preko kombinacije, kjer je vlkjucen nalet divjadi :( ...

Kje se ti je pa to zgodilo? Ko si "teral" iz Ikee iz Celovca :D

vceraj - hitreje sem ?el v Celovec, nazaj pa sem sel lepo ker sem imel 236cm vrata z zrcalom notri, in so se vedno notri na servisu, ker ni ?lo v cliota :ne vem:

Ko jaz teram, ne sekam ovinkov, da se ?ist lepo cik cak ?portno in ne ple?e? po cesti sem in tja.

Sem pa tako kot v ponedeljek, ko je bil praznik prehitel crno mazdo 3 KR tablice. se pravi je tud on sel v ponedeljek na izlet...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Tile posnetki povedo vse

http://24ur.com/novice/crna-kronika/bizarn...avtocestah.html

?e si v Sloveniji veliko na cesti se ti bo garant nekaj zgodilo, od majhnih prask do hudih pripetljajev...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V takih situacijah bi pri?el prav mali digitalni fotoaparat, montiran za vzvratnim ogledalom, z daljinskim spro?ilcem na volanu. Tako bi lahko posnel to nevarno sre?anje, od?ital tablico avtomobila in prijavil pobeglega. Pa ?e kako prometno situacijo posiljevalcev prometa bi lahko posneli in objavili na netu.

Res je problem v kriti?ni situaciji pritisniti ?e spro?ilec kamere, vendar bi se z nekaj vaje to lahko izvedlo brez ogro?anja prometa. Bilo bi dobro, ?e bi kamera lahko posnela samodejno 4, ali ve? zaporednih posnetkov, da se lahko voznik posveti re?evanju situacije.

tukaj ni bilo ?asa za pritiskanje, kvecejmu kamera ki stalno lavfa....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jure, kok pa ma? ?koda, bemumast, a to zavarovalnca krije, al bo? v neki meri samopla?nik? <_<

? mno?ilnik bo v tiso?ih, ker je zvito vse + sama feltna ni pocen

Jah 1% odbitne fran?ize 315? sam se za mal zdi....pa ni druge, nimam nobenga prijavt....(se javi?) :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

UKlop?i?
Napisano
:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kaj pa ?e nima? koga dat na cesto, kaj pa potem?

Potem pa rata to kar zadnje ?ase berete v medijih....get used to it! :(<_<

Ja v glavnem potrjujes da je problem....znano je da imamo interne probleme, to se zal odraza tudi na cestah. Poznam tud dost kolegov policistov, sami bi radi naredili ve?, a enostavno ne gre.

soseda bejba je policistka :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

O fak a ti si mel tud tak primerek. Men je v?eri ena babnica s telefonom na u?esu zapeljala brez ustavljanja iz neprednostne in ko je to vidla je zabremzala tako, da se je ustavla direkt na mojem pasu. Sem ?lajfal na polno in se ustavil cca pol metra pred njenim bokom.

Sem ?el ven in poljubil gume, ker ?e bi mel zimske bi zdele jamral tko kot ti.

Jaz mam zimske sam tle ni blo okol gum - zanimivost, guma popolnoma cela....udarec direkno ?eln v feltno ko sem ze probal nazaj ostro levo, a sem bil ze pri pal?kih....top in zvilo obeso...na odbija?u pa le rahla praska

Sre?a? kot veste nimam rezervne...:) po jajcih s ?ipo dol da sem poslu?al, s tresujo?im volanom in volanom cca 60 stopinj zamaknjenim v levo sem se spustu do Kranja do zavarovalnce, pol pa sam zapeljal na avtovleko :bravo:

Na videz nic a guma ko zadaj pri fi?kotih :)

Objavljena slika

Objavljena slika

najbolj zalostno - pla?a? sam, ?e idiot ?e odpelje naprej, premalo je bilo ?asa za vse...lovit ga pa nisem mislu takle

nadomestni avto clio Storia 1.2 75KM (Symon greva na grobnik? Clio cup? ) :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

kaj pa je?

v sekundi sem imel izbiro ?elno tr?enja ali skale...izbral sem slednje...prva desna obesa in feltna kaput.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jutes caka MES.....avto pa ni crknu....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

http://24ur.com/novice/crna-kronika/vozil-...tno-smer-2.html

Zopet v nasprotno smer - pa kaj se to dogaja?????????

Glede nesre?e v Celju:

V ?elnem tr?enju na Kidri?evi cesti v Celju je umrla 47-letna voznica. Po neuradnih podatkih je bil povzro?itelj nesre?e vinjen.

Ne vem kako je pri vas a na na?em koncu kontrol na cesti ni ve?!!! ?e bi jaz razmi?ljal ko direktor policije, bi dal kontrole na ceste - dosledno! to je edini na?in preventive in kaznovanja, ne pa da policija v glavnem poro?ila pi?e za zavarovalnico.

Naj polovijo barabe ko je ?as, tudi mene ?e bom divjak. :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ti tale Ikea bo pa tebe kr drago pr?la :ne vem:

neprecenljivo...a misl? da je bla pocen druga???

Kje si ti Boss - ze pancertanz ple?e???? :ljubezen:

Labi 45 minut nov rekord cez ovinke... :dudek: in to z vrati notr... :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes sem ?el v Ikeo zamenjat vrata, a sem ?el na izlet - v Avstriji je praznik...Objavljena slika

No je pa ljubelj zakon za vozit :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

crni humor:

ce bi vprasali tele, k so bli noter kako so se mel

bi uni odgovorili v anglescini "we had a blast" :)

from the past..........

Po moje se je temu bomba?u plan zru?il, ker je pozabil uro nazaj prestavit... :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.