Ja jaz in ti mogo?e ve? kot polovica folka bo pa z veseljem nabavljalo v Hoferju in Lidlu. In ko bo? domov pripeljal nedelujo? LCD ti garancija ne bo veljala jo bo? lahko vrgel samo v smeti. Me pa prav zanima kako se bodo trgovci odzvali na tole.
Ne bo? ga kupil, ?e ti ne da garancije in vse ustrezne garancijske pogoje zraven. Ne verjamem, da bi kdo od trgovcev si upal reskirat upad posla in kratkotrajnega zaslu?ka z nekvalitetno brezgarancijsko robo.
Je pa res, da se bo dogajalo to, da se bo marsikatera garancija iz zdaj?njega minimuma zmanj?ala na nekaj mesecev, kar na?eloma te varuje, da ne prinese? domov ma?ka v ?aklju. meni tudi ni logi?no, da bi za izdelek vreden 10? dajali leto garancije kot je bil zdaj minimum za teh. izdelke. ?e je ?e kak?en tak crknil v garanciji ga folk ni niti pripeljal nazaj ampak je raje kupil novega po mo?nosti drugega proizvajalca in ?e to je selekcija, da se ?ip?it odmakne s polic.
Ni pa to ni? novega, da ne bi kdo mislil, ker recimo v Avstriji je neobvezna garancija ?e dolgo uzakonjena pa jo glih tako ?e vedno dajejo.
Evo ?e eno darilce pred novim letom. Saj razumem, da jih boli delo na ?rno ampak ?e je sosed maher mi ne sme pomagati ker nisva v ?lahti? Kreteni.
Sej to ni novost, v podobni obliki je bilo ?e ene 15 let nazaj sprejeto, da ti na?eloma prijatelj ne bi smel pomagat pri gradnji, ker je to delo na ?rno. Zdej naj boi to samo specificiral, kar je logi?no, ker delo na ?rno tepe na koncu nas same. Mogo?e v dolo?enem trenutku pri?para? ampak na dolgi rok pa to pomeni vi?je davke (ker jih delavci na ?rno ne pla?ujejo).
Druga? pa brez panike, ko ti pride sosed maher, ki ima registrirano dejavnost k tebi naredita nek manj?i predra?un in ?e se slu?ajno pojavi in?pektor ga poka?e? in seveda na koncu pla?a?, da je vse krito. Da pa ti je zraven naredu pa ?e 10x ve? stvari pa itak ne bo noben porajtal
MAh kurc. Tuki mora bit neki druzga zadaj. Edinole njega so dobil od vseh na?ganih, dejte no. Pa tud ?e bi ga. Ne sme bit zdej vsak privaten prekr?ek kr razlog za izgubo joba.
Da ne govorim o vseh ki bi moral odstopit ker : kradejo, "delajo napake"(la?ejo), fu**jo s psi, jih zadete pripeljejo na urgenco (zadnje dve stvari govorim o isti blondinki) in ostalo.
?koda besed
Ja res ?koda, k tko naseda? govoricam.
Pa mogo?e samo to - Gjerke? je bil tolk prbit, da je zadel robnik in prebil pnevmatiko. Nato je s spu??eno gumo vozil po odstavnem pasu AC in vijugal levo desno. ?e pa bi to policaji spregledali pol pa res ne vem no :ne vem: . To bi ?ele bil protekcionizem
Ne vem, ali ljudje nikoli ne naredijo en krog okoli avta al kako samo toliko avtov na cseti, ki imajo crknjene lu?i (predvsem) spredaj in zadaj je vsak dan ve?.
Prednja?ijo na veliko renoji in pezoji, pri citroenu pa izstopa Picasso...
MEd drugim tudi modra Xedoska GO registracije - leva prva ti ne dela
Ej a ti men misli bere? - to?no o tem sem danes zjutraj na poti v slu?bo razmi?ljal, ker je blo tolk enookih, kot ?e dolgo ne. Je pa res, da Pugiji (predvsem 206 in 307) so najja?i.
Jaz bi ga pa pohvalil za dobro ?rpanje iz evropskih skladov (650 mio ?) v enem letu ministrovanja. Predprej?nemu ministru je namre? v ?tirih letih uspelo na?rpati to?no 0 ?.
Za to sigurno zaslu?i pohvalo za vo?njo pod vplivom alkota je pa nekaj kar si ne bi niti v sanjah smel privo??iti. Pri svoji pla?i bi komot najel taksi, da ga pelje domov in ko bi bil trezen nazaj po avto. Ima pa vsaj to sre?o, da novi ZVCP ?e ni stopil v veljavo, ker bi ostal brez izpita tako pa bo dobil "le" 10 kazenskih pik.
Danes zjutraj mi je iz hi?e zdrsnil en velik kos ledu direkt na avto. Streha na Mazdici je dobila nekaj malih valov?kov tako, da spet se bomo sre?ali s cenilci na Triglavu
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne bo? ga kupil, ?e ti ne da garancije in vse ustrezne garancijske pogoje zraven. Ne verjamem, da bi kdo od trgovcev si upal reskirat upad posla in kratkotrajnega zaslu?ka z nekvalitetno brezgarancijsko robo.
Je pa res, da se bo dogajalo to, da se bo marsikatera garancija iz zdaj?njega minimuma zmanj?ala na nekaj mesecev, kar na?eloma te varuje, da ne prinese? domov ma?ka v ?aklju. meni tudi ni logi?no, da bi za izdelek vreden 10? dajali leto garancije kot je bil zdaj minimum za teh. izdelke. ?e je ?e kak?en tak crknil v garanciji ga folk ni niti pripeljal nazaj ampak je raje kupil novega po mo?nosti drugega proizvajalca in ?e to je selekcija, da se ?ip?it odmakne s polic.
Ni pa to ni? novega, da ne bi kdo mislil, ker recimo v Avstriji je neobvezna garancija ?e dolgo uzakonjena pa jo glih tako ?e vedno dajejo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani