Zanimivo, policija je dala izjvo, da je udele?eno v nesre?i ?e civilno vozilo ampak niti na eni fotki tega ni videti ampak le karambol dveh policijskih vozil - spet manipulacija ali izmikanje lastni krivdi? :ne vem: ?e ?e en vejo, pri sre?anju vozil na nujni vo?nji veljajo klasi?na pravila o prednosti.
Pa ?e tale cvetka, ki sicer ni iz cestnega prometa ampak vseeno... ?e bi tole obravnavali slovenski policisti bi pripisali, da gre za neprilagojeno hitrost.
Danes na Medvo?kem mostu srebrna mazda 6 direktno v golfa V.
Krivec voznik mazde, v ovinku za semaforjem pri colorju v smeri kranja na za?etku mostu naravnost cez crto (cesta gre v desno) v golfa , ki je bil na svojem pasu. (predvidevam da se mazda ni tam nikomur umikala, razen kakemu noremu pe?cu, ki tudi pre?kajo tam cesto)
Zanimivost: Mazda po?ena spredaj havba na 'V', ostalo vse celo, golf totalno sesut, sipa zunaj, airbagi zunaj, vrata zamaknjena in skrivljena....
Ne vem pa kdo je potreboval re?ilca (vpra?anje pasu tudi)
to mazdo sem vsak dan videl na poti v kranj zjutraj, ko sem jaz ?el ?e iz Kranja v medvode zjutri. LJ - F6....
Kr neky, Real popu?il, sej sm vesel da so ampak nebi nikol napovedal... Sm mislu da bojo Milan vsaj ene 3:0 nabil.
Real je sme?en, vedno miljoni za napadalce, da se bodo majice prodajale, a obramba je poden, ?e tisti ki naj bi igrali obrambo - marcelo, ramos, so stalno v napadu.........
Zadnji? proti Sevilli so namerili 8m radij okoli napadalcev sevilje do najblizjih realovih igralcev na liniji 3m pred Casillasem...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Evo eni frdamani rusi so mi ?e zjebal moje... Rubin Kazan, kje so se oni najdl zmagat Barcelono in to doma. ?e je kdo gledal temo, njihov trener je ro?ni ven?ek molil ob igri??u.
Kva sem jezn. Kr neky pa tele bunkerji pa pol ene usrane kontre...
Ruski nogomet in ?port nasploh je vnaletu zadnjih 5 let, denarja se vlaga v iber - te?ka bo zelo.
Liverpool - ka so to za ena imena nogometa?ev
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Cimirotić, ko je Olimpija igrala v Prekmurju, pa se razpizdi, ko so se jim kontra navija?i drli "Cigani, Cigani!" Pa on pametno prijavi; "Mi smo iz Lublane, teli pa iz Lendave, pa nam pravjo Cigani, me zanima kdo je tle Cign?"
Al pa od taglavnga ?ukarja izjava mi je v?e?, ko je bil razpizden, ko so jih RTVjevci okol prnesl; "Jebem vam sunac!"
Vceraj Cime:
Boli me koleno, in to na nogi..........
Vzrok za nesre?o je bila neprilagojena hitrost in neustrezna signalizacija.
Kraj prometne nesre?e sta si ogledali dr?avna to?ilka in preiskovalna sodnica ter pri tem ugotovili, da prometna signalizacija, ki je ozna?evala delo na cesti, ni bila ustrezna. Policisti bodo zoper voznika osebnega avtomobila podali kazensko ovadbo, zaradi prekr?ka pa bodo ukrepali zoper pravno in odgovorno osebo izvajalca del na cesti, so v sporo?ilu za javnost ?e zapisali kranjski policisti.
Komentar:
Je torej vozil po omejitvi ali preko omejitve?
Primer omejitev 70, vozil je 70 a zaradi neustrezne signalizacije prehitro - torej ni kriv on
Primer vozil je 90 - ok, prekora?il a vseeno ?e je tabla prej se lahko ustavi a ne? Ga ne zagovarjam razlagam si le kaj se je zgodilo, in kako se zopet odmika prava krivda.
Ja Buto , ja. Lahko se smeji. Samo Brownu se lahko zahvali, da so imeli hiperkonkuren?en bolid na za?etku sezone. Kokr so se jim malenkost pribli?ali ostali je pa peti, ?esti na dirkah. ?e ve?na druga violina Bariccelo se bolje znajde kot on. ?e bi posadili v Browna Hamiltona ali Alonsa bi trgala gate. Pa nisem nobeden fan od teh dveh. Ampak ta dva iz golega povpre?ja izvle?eta maximum. Bomo videli naslednje leto kakp bo Alonso v Ferrariju godel.
ne samo to, pa da so pri Brawnu Barichellu 'priredili voz, in mu vzeli se eno doma?o zmago....Ross je videl da se ni za zaje... ker bi se na koncu oba prehitel Vettel.
In potem si folk nabavlja terence, da bodo varni. Vse je relativno, tudi varnost. Tistle kreten v Polu si pa tudi ne zaslu?i ve? izpita. Ker takole v ?karje je pa gotova smrt.
Simon proti tovornjaku brez bremzanja ti ne pomaga ni?....
SMSi?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Javorje
http://24ur.com/novice/crna-kronika/zapelj...te-in-umrl.html
Povezava za deljenje
Deli na druge strani