Ne zamert ampak vseeno se klele strinjam s policaji, da so ti dali kazen.
Opozorilo bi bilo na mestu, ?e podnevi pozabi? na lu?i ali pa ?e ti v dobro osvetljenem naselju crkne lu? med vo?njo, ker tega ne more? opaziti. Oboje je dokaj nenevaren prekr?ek
Vo?nja brez lu?i ali pa samo s pozicijskimi pono?i je pa ?e precej nevarna zadeva saj se hitro zgodi, da te nekdo zaradi tega spregleda, izsili in pride do karambola.
Opozorilo ja, ampak le za nenevarne prekr?ke, ker zelo hitro bi v nasprotnem primeru vsak zahteval opozorilo brez mandatne kazni.
Odnos res v pizdi - so mislili, da bojo tebe jebal, ker bi morali ?e 1x dostavt. Pa? tako razmi?lja omejenec, k misli, da te bo zajebal a se ne zaveda, da na dolgi rok pljuva v svojo skledo. Teb ?e ne bo ve? vozil pa ?e marsikomu, ki bo to prebral tudi ne.
hehe sva ?e dva,k sva pomislila na isto - mal mije blo le ?udno ker rabi ve? sob.
OK, back to topic.
Ta motor uporablja tudi PSA in Ford in mislim, da so ?obe enake tako da lahko pogleda? tudi pri teh znamkah, ?e jih tu ne bo? dobil. Je pa res, da glede ?ob je s tem motorjem pri Mazdi ?e najve? te?av
Ne govor... v?eri je bil vrhni?ki klanec spet poln obstalih kamionov - vsaj 15-20 jih je ti?alo v snegu in to so bili razmetani mal po skrajnem levem pasu, pa na prehitevalnem, pa kr tako ?ez par pasov. Je zgledal k v igrci, ko smo slalom mimo vozili. Je pa bla policija in so kazni talali ampak pa? idiote to itak ne bo izu?ilo.
V?eraj bil na te?aju varne vo?nje. Blo je divje - sneg, kjer so zmakal pa ?isti led. Lohk si predstavljate namensko drse?a podlaga pol pa gor ?e sneg in led. V glavnem ?isti ?ur
Se pa moram pohvalit, da me je samo 1x obrnilo pa ?e to na tisti plo??i, ki ti rukne rit. In?truktor je rekel, da gremo 40km/h mene je pa firbec matral v enem izmed poskusov kako zgleda, ?e gre? 60km/h In?truktor je omenil, da ni ?anse na ledu in snegu, da bi ga ujel, ker ve?ja, ko je hitrost bolj zadeva rukne zadnji konec.
Mi je pa bil najbolj v?e? vaja refleksov, ko mora? vsporedno sledit in?truktorju in pravo?asno zavirat. Si nisem mislil, da se da na tej progi s kak?nim cm ali dveh suhega snega dose?t 130km/h
Uspel sem mu slediti tako, da mi je le v enem ovinku u?el za 20m. Jebat ga ker sem prvi? vozil po progi pa ?e v temi in snegu pa mi je zmanjkalo kujones, da bi malo bolj zahodu ovinek.
Tud v slalomu mi je ratal narest za 3km/h hitrej?i rezultat od najbli?jega zasledovalca z BMW-jem. Mu ni blo ni? jasno, ker je bil verjetno prepri?an, da je njegov bimmer najbolj ?portno vozilo na progi. ?e 1x pohvala mazdinemu podvozju, da se dr?i tako nevtralno.
Najve?ji car pa je bil model, ki je na trening pri?el s svojim avtodomom.
Moram pa re?i, da je to prvi te?aj, da sem lahko takoj po te?aju preizkusil vsa pridobljena znanja tudi v praksi - sneg rules.
?: Ljubavi, popravi mi pipu u kupaoni, curi kao luda
(On dolazi i gleda pipu)
M: Daj mi klije?ta
(?ena odlazi i kopa po alatu)
?: Jel' ova?
M: Ma ne ta, papagajke daj!!
?: Ova?
M: Mo?e i ta
M: Daj mi cigarete
?: Sti?u
M: E daj, odvrni osigura?, ne volim da ima struje u kupaoni dok radim
(?ena uzima stolac, na nju stavlja ?amlicu i penje se da odvrne
osigura?)
M: Dodaj mi kudjelju!!
(?ena opet kopa po alatu)
M: To je malo
?: Jel' ovo dovoljno?
M: Biće valjda, nađi mi i gumice
?: Kakve gumice?
M: Jel' moram ja sve sam, majku mu! One s rupom
?: aha, ok
?: Ove?
M: Aaaa jbt, zar ne vidi? da su te neke dronjave, nađi nove
?: Ove?
M: Moći će valjda
Voda prska po cijeloj kupaoni
M: Ma ti nisi normalna isklju?i ventil za vodu
?: Pa gde je ventil?
M: U podrumu, ba? nema? pojma
(?ena tr?i u podrum, vraća se zadihana)
?: ?ime da zatvorim??
M: Pa klije?tima!
(?ena tr?i u podrum, vraća se zadihana)
?: Sad ok?
M: Biće valjda
Krc,?krip,cangr,greb,?ljap
M: Evo gotovo, ovo i dijete mo?e popraviti!
?ena ulazi u kupaonu skuplja vodu s poda, bri?e masne fleke s plo?ica, od?epljuje umivaonik koji je za?epila kudjelja, bri?e pepeo sa ve? ma?ine, i tugaljivo gleda izgoretinu na istoj jer je i tu stajala cigareta
M: E, moramo kupiti novi umivaonik, ispala su mi klje?ta pa je pukao
?: Ok, ljubavi
M: E, budi dobra, skuhaj mi kavu, crk'o sam, samo ne zaboravi da
odvrne? ventil u podrumu i vrati osigura? a i pokupi onu tvoju ?minku
sve je popadalo i rasulo se po podu, ?to će ti tolika ?minka!!
Prov sovra?m srede, zmer kaka ?tala lih na ta dan; jasno un Cisternar ni uspel po rahlo pomrznjenem terenu gor, tko da nismo dolil olja, naslednji poskus ju3, nekak mi ne vliva preve? optimizma, proklete cestne slu?be, ki ne vzdr?ujejo nekega normalnega stanja!
Sej no?em pametovat sam sol za posipanje se da tud kupit pa sam malo posuj na kriti?nih mestih. Jeba pa? - jaz sem to moral na dolenjskem po?et, ?e sem hotu vodo dobit do bajte
Se opro??am kamionarjem ampak eni med vami so pa res debili. V?eraj se zve?er vra?am po dolenjski AC proti Lj in na vi?njegorskem klancu (tam kjer je bilo tisto hudo veri?no tr?enje) ?leper, ki mu ni gorela niti ena lu? na polpriklopniku. Vidljivost je bila ravno toliko zmanj?ana zaradi rahle meglice in ?ele nekje 30-40m od kamiona so se rahlo zabliskali zelo zamazani odsevniki. Ko sem bil v?tric kamiona mu rahlo poblendam, da bi ga opozoril na pomanjklivost, cesta je bila na prehitevalnem pasu tudi ?ist prazna tako, da bi vsakemu normalno inteligentnemu bilo lahko jasno, da mu ne blendam, ker sem neuravnov?en agresivc.
Ampak, ko sem mimo pa se je za?el lightshow za mano - kamionar je blendal iz vseh lu?i, meglenke, dolge, lu?i na strehi in ne vem kaj ?e vse. Ga probam opozorit ?e s pri?igom ?tirih ?migovcev v kratkih presledkih pa je sledil nov rafal blendanja.
In take idioti se vozijo po na?ih cestah, na konc bi pa nekdo naletu pa bi vsi govorilo o neprilagojeni hitrosti, premajhni varnostni razdalji (kako hudi?a je premajhna, ?e ga zagleda?, ko si mu se ?e skoraj parkiral v rit) in o budali, ki je spregledala cel kamion.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?in
Povezava za deljenje
Deli na druge strani