Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

Nekako 20 posto dajem ?ans za preboj Arsenala, ampak bo pa vsekakor zanimivo videt kako se bojo Unicefarjem rahlo tresle hla?e, zlasti ?e Arsenal prvi zadene v Barceloni (v tem primeru morajo va?i junaki nabunkat 3 gole in drugega ne ve? fasat), huhu! :punk::vesel:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Stella in Senna sta pa doma?e mrcine in je ena ostala pri meni, ena je ?la pa k o?iju in sva se pa? zmenili, da jih bomo ?ipirali ?ele pri steklini, ker sta pa? mejhne igla za ?ipiranje je pa velika...

A ?e bi bil pa sam?ek bi bil pa Schumacher (o?itno je ?rka S aktualna)? :P:danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

@Daskan, sej tvoji u tej tekmi niso mogli sploh zgubit, sam pra?anje al zmagajo tvoji al TVOJI! :P:danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sm pomaran?o lupu in je olup ostal u enem kosu! :P Tauko,ta je popre?na teta, mi pa ?e neki pomaga u pisarni ena pn?ara k je remix Rijane in JLO, tist je pa orng ?werca! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dodelili so mi novo sodno zapisnikarco (tajnico), s kero se fajn ?tekava in poznava ?e iz srednje ?ole (nekonfliktna oseba), predhodnico s psihi?nimi te?avami pa so selil 2 ?tuka ni?je, tako da ve? kot ?ivjo - adio komunikacija ne bo aktualna! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

U?eri je bil Milan res nekaj groznega, ampak 0:1 poraz ?e ni kriti?en, je pa znak za alarm! :hudicek: :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Te?ko re?t - neki so omenjal neko bakterijo v nosni votlini, zdravil pa smo dobil pol celga boga; Paracetamol, Voltaren, celo neke manj?e koli?ine Apaurina, v obliki sve?ke itd.! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Weeeeeeee... Liga prvakov je nazaj! Komaj ?akam na jutr Arsenal vs Barca.

Edina ?koda mi je, da bo po koncu tekem izpadel eden od meni v?e?nih klubov, ampak upam da bo to vseeno Arsenal.

Oboji imajo v?e?no filozofijo nogometa oz. igrajo tako kot bi se moral igrat nogomet.

Navijam za London, logi?no! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hej, Kris - dans ?e ne mormo pridet, bom Peri?niku reku da se dogovorita za kater dan bo prihod! A to se bomo lohk pljal al ko kake ovire glede tega (ok ni registreran - vem)! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.