Nekako 20 posto dajem ?ans za preboj Arsenala, ampak bo pa vsekakor zanimivo videt kako se bojo Unicefarjem rahlo tresle hla?e, zlasti ?e Arsenal prvi zadene v Barceloni (v tem primeru morajo va?i junaki nabunkat 3 gole in drugega ne ve? fasat), huhu!
Stella in Senna sta pa doma?e mrcine in je ena ostala pri meni, ena je ?la pa k o?iju in sva se pa? zmenili, da jih bomo ?ipirali ?ele pri steklini, ker sta pa? mejhne igla za ?ipiranje je pa velika...
A ?e bi bil pa sam?ek bi bil pa Schumacher (o?itno je ?rka S aktualna)?
Sm pomaran?o lupu in je olup ostal u enem kosu! Tauko,ta je popre?na teta, mi pa ?e neki pomaga u pisarni ena pn?ara k je remix Rijane in JLO, tist je pa orng ?werca!
Dodelili so mi novo sodno zapisnikarco (tajnico), s kero se fajn ?tekava in poznava ?e iz srednje ?ole (nekonfliktna oseba), predhodnico s psihi?nimi te?avami pa so selil 2 ?tuka ni?je, tako da ve? kot ?ivjo - adio komunikacija ne bo aktualna!
Te?ko re?t - neki so omenjal neko bakterijo v nosni votlini, zdravil pa smo dobil pol celga boga; Paracetamol, Voltaren, celo neke manj?e koli?ine Apaurina, v obliki sve?ke itd.!
Hej, Kris - dans ?e ne mormo pridet, bom Peri?niku reku da se dogovorita za kater dan bo prihod! A to se bomo lohk pljal al ko kake ovire glede tega (ok ni registreran - vem)!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zmagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani