Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Men je pa takala igra?ka ql, recimo za zletet v ?tacuno,malco, registracijo, dohtarju, pa ?e problema z placem v ?akalnici NI. :D

Pa misli?, da bi te to zdr?alo ... tisti dve ljubici sta bl mikro izvedbe z max 45kg lastne te?e.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Nima to veze.....shladi se tudi iz 90C na 0 v 15 minutah jebemu, da ne omenim brez Webasta - vsaj 25 minut da se kazalec premakne z minimuma (50C) .....

MX-5 v nedeljo se je segrel v nekaj min...:)

Vem kako je to - mam tud jaz enga VAG-a, ki me ne ogreje pa da popizdi?, medtem, ko Mazda se pa azradi vgrajenega Webasta segreje prej kot bencinar :ne vem:

Aja pa ker je to jamralnik bom pojamral: Dobu v?eraj nazaj Golfa iz uradnega servisa in ga peljem na obvoznico avto pa bobni kot bombnik B-29 - zjeban le?aj o?itno. Kli?em na servis pa dobim odgovor " ja vemo, da je le?aj fu? samo ga nismo imeli (saj res Golf je pa res tolk redek model avtomobila :whatever: ). A besed, da bi mi to povedali pa tudi niso imeli, ne pa da me sparavijo v slabo voljo in da sem moral 200km poslu?at bobnenje. :angry:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Mene je pa skor pokeglala ena mama s puntotom na bencinski, tankal sem na levem boksu, na desnem pa izbiral vitrexe, mama pi?i notri, in ko je videla da je malo prehitra itak nogo na bremzo na ful, pri -15 vse ledeno po tleh in je samo drajsala in kon?ala v chappi pasji hrani poleg vitrexov....jaz pa pobegnil v trgovino ta prav ?as, ker se je na 50m videlo da to ne bo ?lo

Cel desni pas je prazen, in ?e bi bila toliko pri sebi bi samo bremzo spustila in prepeljala pumpo po?asi....

Velik ti pri?akuje? od ene povpre?ne ?enske-voznice, ki ji je verjetno avto pa? samo nujno zlo. :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Uspe?no opravil zastonjski te?aj varne vo?nje :D bil odli?en v zsvorni poti (na klancu dol sva se sam z eno laguno toukla, sva bla ful izena?ena, laguna me je premagala) bilo je dobro, sploh kr je blo zastonj :D

Naj ?e omenim, da sem prvi? v ?ivljenju koristil dopust (prej ga nisem mogel) in je kr fajn filing k si na vranskem pa tera? svojo makino in se zaveda? da kljub temu da te ni v slu?bi bo? pla?an :D

Haha...zadnji stavek je carski :bravo:

Dej mal povej kako zgleda tale skraj?an te?aj, kaj se vse dela, kere vaje ipd.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A je ze kdo kdaj kupil prave vlo?ke za svojo? <_<

ne sekiri se, pravim dedcem to nikoli ne rata :harhar:

zeni ukradl denarnico na podzemni :angry2:

ojej zajeb - sicer pa glavno, da ti niso ?ene ukradli :blush:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Komentar ob razpisani tiralici za Sanaderjem

?e bosta imela sre?o bosta z Jan?o v isti celici in se bosta lahko dogovarjala za incidente po cel dan...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jo?a, tvoja je oblikovno ?ist zgledna. FL je pa ?e mem, da ne re?em tanova pa mi skoz vzbuja ob?utek, da gledam ?abo z abnormalno raztegnjenimi usti. :blink:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Boss, eno pra?anje zate (ni mi?ljeno provokativno) in sicerr, a je mo?no, da ?e bi ti kupu novga kakega Renoja dizla, re?mo Megana, pa ?e bi ga primerno vzdr?eval (servisi na 15Kkm in ne na 30!!!), da bi ti ta v redu slu?il, al je ta kripa useen tok pod nivojem, da ne bi zneslo! :P

Kokr pa tle po forumu prebiram, se pravi, ?e italjanske 6ke kar zajebavajo, kaj bi bilo potem ?ele z uvo?enim Renojem? :blush::D

?ist v redu vpra?anje, ki zaslu?i normalen odgovor.

Rabljenega Renaulta ne bi nikoli kupil, kot ne bi Peugeota, Citroena, Fiata, Alfe pa ?e kaj bi se na?lo na tem seznamu. Sploh ?e bi ?lo za diesla.

?e pa bi kupoval nov avto in bi bil Renojc cenovno ugoden pa bi kupil tudi diesla - nov Megan je recimo oblikovno zelo lep avto medtem, ko nova Laguna mi pa ne sede.

Ampak, ker renojc ne bo nikol tako zelo cenovno ugoden me sploh ne skrbi, da bi kdaj zabredel v kako tako dilemo :hudicek: . Aja pa ne gre za to, da bi avto bil pod nivojem sploh ne pod kakim statusnim nivojem, ker tud Mazda ni glih status, gre za duge stvari pa mislim, da ni treba ?e enkrat razlagat katere.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ej to je nemogo?e, bencinarji ne crkujejo sploh pa ne renaulti ... to se ti je samo zazdelo, da neki ni v redu pa raje ro?no odtegni. :P

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nadaljuj zgodbico
Napisano

... dana?njo tekmo Olimpije in Panathinajkosa, ?eprav jim ni jasno ali jih bo lahko tritiso?petstoenaindvajset sedelo na enem stolu z eno karto ali ne in bodo potrebovale...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.