Vceraj sem pred danasnjo potjo v Prago rekel dost mam in CX7 spimpal od znotraj, spucal v nulo, premazu, o?istu usnjene zice, namazal vse te?aje, amortizerje in dihtunge s silikonsko mastjo itd itd
Revca si je zaslu?ila (selitev, 2 x IKEA, pes, otroci....jaz...)
drgnil sem 2 uri....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mislim, da je v primeru Piramide (ali kako se je Zava?nikov lokal imenoval) sodba dokaj enostranska, izre?ena pod pritiskom javnosti. Zava?nik bi moral nositi svoja del odgovornosti, vendar pogre?am ?e odgovornost na drugi strani. Nekdo je za?el prerivanje, ki je preraslo v vse splo?no zmedo in mendranje.
Nekdo je spro?il to zmedo, kljub temu, da ni bilo ve? mo?nosti vstopa. Ta, ali ti bi se moral zavedati, da lahko s svojim nespametnim ravnanjem povzro?i hude posledice.
Zava?nik nosi svoj del odgovornosti. Je pa prav gotovo v preiskavi narejenih kup napak, ki so privedle do tega, da je krivda samo na njegovi strani.
A se pred zaprtimi vrati, pred katero stoji mno?ica ljudi kar tako za?ne s prerivanjem le teh in potiskanjemv zaprta vrata. Postavlja se vpra?anje, kako lagko nekdo rine v lokal, v katerem ni ve? prostora.
Po drugi strani pa se postavlja vpra?anje, kaj so naredile pristojne slu?be, da do take tragedije ne pride. Kje je bila in?pekcija in kje policija?????
Po mojem je v tej zgodbi ?e nekaj krivcev, ki jih je proces zaob?el.
Sigurno
Varnostna sluzba je tam da poskrbi, da do tega ne pride.
Za?nemo pa lahko kar na parkiri??u lipe, avti povsod po?rek, na plo?nikih...itd
Organizacija na psu, ampak kar jaz poudarjam, vsak ki organizira nekaj takega mora biti odgovoren da poskrbi za varnost na vseh to?kah, ki se nana?ajo na njegovo dejavnost.
Na koncertih v tujini se policija postavi v vrste z 'odprtinami' - ni ?ans da se pomendra?, delujejo ko cedilo...
Pri nas pa se potem ukvarjajo z vpra?anjem (global) ali je bil natakar ali varnostnik
A je va?no? Ubil ga je!!!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vceraj sem pred danasnjo potjo v Prago rekel dost mam in CX7 spimpal od znotraj, spucal v nulo, premazu, o?istu usnjene zice, namazal vse te?aje, amortizerje in dihtunge s silikonsko mastjo itd itd
Revca si je zaslu?ila (selitev, 2 x IKEA, pes, otroci....jaz...)
drgnil sem 2 uri....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani