tole s semaforji moram pohvalt voznike v dusseldorfu...potegnejo k bi bli na formuli
tle je pa res za znoret, eni iscejo prestave, ta drug pise sms-e, itd itd
Pazi to, semafor Medvode 07:50 - color medvode
Pred menoj na rde?i gre iz avta ven baba, vzame iz prtljaznika marelo (!!) in nekaj isce po zadnjih sedezih. Vmes seveda zelena. Jasno da potem panika in se je z ODPRTO marelo basala v avto in jo zapirala sele ko je bila njena rit v avtu, zapirala pa jo je tako da so se vrata not zatikala.
V totalni paniki porine marelo notri in ob trdni rde?i spelje brez levo desno.....
Mi bedniki pa novo zeleno ?akat.....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sam neki, a offsajd ne velja pred polovico igri??a? Dejte me spomnit, ker pri drugem golu je bil Nova glooooboko ampak se mi zdi da res ne vela do polovice...
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Verjeli ali ne, to bi skorajda ?lo vse v CX-7 (4 ?katle so ostale zunaj) a je avto sedel totalno na gume
Namre? namest dveh omar 200x236 sva sevede kupila 3 - sistem propadel...
Zato smo vzeli Ikea mini van na ERDGAS Ford Tran?ko, se peljali domov, nato pa nazaj v Celovec z njim po Mazdo....pla?a? le benz oz. Erdgas tja in nazaj sem dal 19? (Erdgas je 0,8E )
Res sem mislu da se mi bo utrgal....400kg sem 4x prelo?il...
Druga? pa je tale ERDGAS en kurc, ?ez Ljubelj sem pri?el komajda s 1. prestavo res, zamorjeno v iber. Edino tankanje je pa luksuz bolje ko plin ali bencin res damsko...
Ej brez veze, umetno podalj?evanje prvenstva z nekimi kaznimi....
Ce bi veljala pravila zmag (drugo leto) bi bilo prvenstvo kon?ano ?e konec avgusta.....in ?e bo drugo leto nekdo spet dominiral prvi del sezone, bo drugi del le parada.....
evo se to:
alonso pri ferrariju....najprej schumacher leta 96 in zdaj tega cmerota...jaoo kero razocaranje
ferrari zeli tekmovanje s 3mi avti, ker baje zeli to tud Schumi....
Po moje se vedno mal racunajo na menjavo Masse ce testiranja ne bodo sla po nacrtu (?asi Masse)
46-letnega povzro?itelja nesre?e, ki je po avtocesti peljal v nasprotno smer, pa so policisti po zasli?anju izpustili, saj ni bilo razlogov za pripor. Po neuradnih podatkih mu je alkotest pokazal kar 1,8 promila alkohola. ?eprav povzro?itelj nesre?e doslej zaradi huj?ih prekr?kov ?e ni bil obravnavan, torej ni bil ne povratnik ne stalni kr?itelj, pa mu zaradi tragedije, ki jo je povzro?il, zdaj grozi 12 let zapora.
46-letnik naj bi usodno no? do pol petih zjutraj popival v lokalu v industrijski coni v bli?ini ?alca, ki je sicer odprt le do 23. ure, zato bo, po neuradnih podatkih, policija skupaj s pristojnimi in?pekcijskimi slu?bami ukrepala tudi proti lokalu.
ampak uvozi so ozna?eni ravno tak, kot drugod po EU... pa pismo, ljudje, dajte enkrat za?et spremljat dogajanje na cesti, zijajte v pofu?ane znake, ki vam nekaj govorijo, ne pa da se nas ve?ina vozi ?e skoraj na pamet....
Sam kaj ko pijanc ne lo?i znaka od kandelabra...........
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani