Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Dons sva se s kolegom kr namatrala da sva eno omaro (razmontirano), v dol?ini 210 cm spravla v Galuno, za katero sem ugotovu, da ima prtlja?nega placa ob podrti zadnji klopi samo 180cm, sem skoz mislu da ma 2 metra al pa ?e ?ez! :blush::D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Tlele se je pa na? DraGO totalno zlil s spomenikom, na drugi pa sedi na Bi?kovi skali, 3. slika je pa ko smo njegovga stroja mal porukal iz zimskega spanja, zdej pa je ?el spet dremat za dober mesec! :bravo::danzoman:

post-185-1297149056_thumb.jpg

post-185-1297149097_thumb.jpg

post-185-1297149158_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

?koda tega Gerija, prej sm gledu kako je ?pilu, noro! :bravo:

Zdele pa na Pink.SI poslu?am Kursad?ije, ?e je komu do smeha, naj si pogleda! :P:vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Aja, sm mislu da misli? Peko sceno! :P

Eto eno sliko, ?e kdo ve kater je vrh v centru, za pomo? povem, da ma v planu Jures polet tja Miatarje peljat! :P:danzoman:

post-185-1297107046_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Misli? TRBI?? :P

Eto danes sem po dolgem cajtu mojga plehnatga Rde?karja od znotri mal o?edil, je takoj mal drga? notr se usedt! :danzoman::blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Boss, bil sem ?e na Kozari, Neretvi (poru?en most) in Sutjeski (Tjanti?te), nisem pa bil ?e niti v Dra?go?ah niti Osankarci. Sicer pa nisem simpatizer Tarde?ih, tako da me zanima izklju?no zgodovinski vidik in pa pozitiven spomin na ?rtve, ki so prispevali najve? kar so imeli, v smeri da danes ne ?prehamo ?vabo-language! <_<:danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Boss, ?e Olimpija zmaga v Barceloni za 2 piki, pol je tole res nova zlata generacija Olimpije (a te?ko verjamem)! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Smo uspe?no z dru?bo popil Tavelk pir - Superco, kasnej ?e prebudil DraGOmobil iz zimskega spanja, sm naredu kraj?o furo, brez tablc, zdele pa nalepu neko nalepko na prednjo ?ipo, ki me je konkretno ko?tala! :P:blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.