Dons sva se s kolegom kr namatrala da sva eno omaro (razmontirano), v dol?ini 210 cm spravla v Galuno, za katero sem ugotovu, da ima prtlja?nega placa ob podrti zadnji klopi samo 180cm, sem skoz mislu da ma 2 metra al pa ?e ?ez!
Tlele se je pa na? DraGO totalno zlil s spomenikom, na drugi pa sedi na Bi?kovi skali, 3. slika je pa ko smo njegovga stroja mal porukal iz zimskega spanja, zdej pa je ?el spet dremat za dober mesec!
Boss, bil sem ?e na Kozari, Neretvi (poru?en most) in Sutjeski (Tjanti?te), nisem pa bil ?e niti v Dra?go?ah niti Osankarci. Sicer pa nisem simpatizer Tarde?ih, tako da me zanima izklju?no zgodovinski vidik in pa pozitiven spomin na ?rtve, ki so prispevali najve? kar so imeli, v smeri da danes ne ?prehamo ?vabo-language!
Smo uspe?no z dru?bo popil Tavelk pir - Superco, kasnej ?e prebudil DraGOmobil iz zimskega spanja, sm naredu kraj?o furo, brez tablc, zdele pa nalepu neko nalepko na prednjo ?ipo, ki me je konkretno ko?tala!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dons sva se s kolegom kr namatrala da sva eno omaro (razmontirano), v dol?ini 210 cm spravla v Galuno, za katero sem ugotovu, da ima prtlja?nega placa ob podrti zadnji klopi samo 180cm, sem skoz mislu da ma 2 metra al pa ?e ?ez!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani