Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Folk (avtomobilisti) so tkole zu3 po LJ total nadrkani, matr pe?ec se mora prov pazit da ga ker ne dobi na havbo, kaka netoleranca! :hudicek::whatever:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Labi, naj te potola? dejstvo da je morda teh 80 EUR bolj rabu kakor ti, pa si je mislu, to je nek bud?o, ne bo niti porajtu! :P:blush:

Je pa res, da ponekod zaradi kraje - roke sekajo! :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ja mislil sem koledarsko leto 2011 in ne samo sezono 10/11.

5 jih bo zagotovo, ker ne verjamem, da bi kdo drug kot Barca ali Madrid osvojil prvenstvo.

?e se pa sre?ajo v Ligi prvakov pa odvisno kdaj, lohka ?e 1 (finale) ali 2 (izlo?ilni boji) sre?anji.

Tko da obstaja mo?nost da jih bo 7. ?zmeden?

?e se ne motim, v primeru, da bi se sre?ali v polfinalu lige prvakov, bi samo v aprilu imeli na sporedu 4 El Clasice. :blink::aaaaa:

Ni vrag da kakega od prihodnjih derbijev ne zmaga Real! :danzoman::harhar::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V?asih ti kater tako proti avtu sko?i, da izpade kot da samomor dela, ti pa ga sku?a? s kakim manevrom prepre?it! :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

U pondelk se po ve? kot dveh mescih vrne "ubrisanka" sodelavka, pa sem zdele kar na?emu vodji napisal dopis, da v kolikor pri?akuje, da bo ostala prvotna ekipa, naj mi ?imprej to sporo?i, da za?nem iskati novo zaposlitev (najva?nej?e je psihi?no zdravje, pol ?ele slu?ba oz. pri normalnem folku je vmes med temi dvemi stvarmi ?e kup drugih)! :punk::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.