Druzinski prora?un je la?ji za 500HRK, ker je mama prehitevala po Ypsilonu mal (avto ali 2) prevec, pa zakljucila preko polne crte direkt pred liziko ....
citat:
Sej sem se mal nasmejala pa ?enske ?are uporablia ve?, druga? bi blo 1000HRK....je takoj spustu...
Drugac pa leti tale suzuki
p.s. govorimo o nekomu ki je delal guzvo 60km/h na Ypsilonu....stara zgodba...ampak sekala jo pa je...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
?e imate kak?en nasvet (v Juresa ne dvomim npr.), kako narediti precej globoke praske v laminatu, ?im manj vidne!
Mel sem namre? elektri?arja, ki je ?temal steno (izdelava in?talacije za novo kuhinjo), pri tem pa ni (kaj prida) za??itil tal, posledi?no so kamen?ki, ve?ji in manj?i naredili rajse po vinsko rde?mu laminatu, ki mi je bil prej prov v?e? - sedaj pa bistveno manj, mamumujebm maherju!
Zdej pa kak?ni so kej predlogi sanacije, da ne bom imel ?e na prvi pogled vse spraskano, ?e preden se vselim! :ne vem:
?lovek spra?uje? kako narediti ali kako popraviti?
Recept je samo en - laminat imas verjetno plavajo?, torej zamenjaj po?kodovane dele laminata na ra?un ?tromarja- upam, da jim ?e nisi pla?al, jaz nimam obrtnika ki bi dobil 100% pla?ilo preden ne vidim kaj in kako je naredil (30% v naprej)
In ?e je tak dogodek pla?a, ali dobi toliko manj.....in ni? drugega!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ne samo da je avto poserisiran, tudi senzor za temperaturo na avtoplin instalaciji menjan, ter ena in edina nastavitev mozna tartarinija za LPG CX-7 preko programske opreme nastavljena na max. in sedaj avto vle?e brez 'zama?kov', ko na bencinu.....
Popoldne sem naredu en krog z "navorom", samo me ni navdu?il.
a ste balirali?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Fantje da ne bjo ovadbe,
Lojz
Nazadnje aktiven 15 September 2009 @ 06:35
Povezava za deljenje
Deli na druge strani