Tista primadona zaenkrat sam penale strela, zaenkrat je penzionist Raul ?e najbolj strelsko razpolo?en.
?e bo Real zmagoval, bo zaradi Kaka-ja. Po drugi strani pa jih lahko ekipe zajebejo, pa bojo vse igrale bunker, tako kot so lansko leto proti Barci. Ampak Barca ima zaenkrat bolj?o obrambo kot Real, ki pu??a na vse strani.
?e usekam malo po matemati?no:
Ibra > Benzema
Xavi >= Kaka/ Alonso
Messi > Ronaldo
Iniesta > Alonso/Kaka
Toure > Lass
.
.
.
Sem se z Madridcanom pogovarjal v Parizu prejsnji teden.
sami madridcani so zceli sovraziti klub, kajti perezu je to samo in izkljucno biznis, kupuje nogometase, ki so trenutno marketinsko zanimivi, ce pa znajo igrat fuzbal ga ne zanima.
Spanci so v klubu izumrli, zaledja nimajo, ker ga lahko samo prodajo - v klbu nimajo prostora...
In govorijo z velikim spostovanjem o barci in Valenciji, ki goji nogomet kot igro, kolektiv gradijo na spanskih mladcih itd - samo navijali ne bodo nikoli za njih...
Ronaldo pa ima v Madridu ze nick - 'nino de mama'........ali mamin sinko...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
A si me spet odignoriral? Kolkrat si pa ti mene ?e dal na ignore in kolkrat si me spet odklenu? Ti si precej labilna oseba kot ka?e. Malo ja, pa malo ne, pa spet bi malo itd...
Ej pa vi sploh ne morete brez mene..... Zakaj sploh pi?ete in mi odgovarjate?
Ker ?akam poslovilca!!!! Da ne bom zamudil kake zidance
5 dni se ?e poslavlja?, pa si tle.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Pa ne bit v zmoti ni me strah samo tega ?e nisem delal pa bi si mogu vzet cajt in na?tudirat, pa me resni?no malo ba?e.
Pa ?e zadnji? vas lepo prosim, da nehate obdol?evat ?lane foruma da so vas za?pecal va?emu IT oddelku, dokler nimate dokazov, hvala.
?e pa veste kdo je bil pa prosim napi?ite da bomo vsi vedeli kdo je ?peckahla.
crnamazda ti je napisal da so poslali pismo!!! Vec kot to ne rabis ne?
Ce pa mislis da sem bil jaz ker sem sel malo raziskovati, pa se mo?no moti?.
Sicer pa Lojz, tebi o?itno bo internet se dooooolgo delal....saj ti ga vsak dan izkolpijo. Ne poznam firme, ki rece, bodo mi ga, bodo mi ga....al ga al pa ne...
LP
Dvomim, da imajo tam "samo" 254 IPjev ... Tudi jaz mislim, da je to le externi IP enega od routerjev... Notranje stevilcenje je interno in se navzven ne vidi ...
Tud to je mozno, kakorkoli pa ze, zgodba je zakljucena, dejmo naprej zivet....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dober glas naj se?e dale?, kajne.
http://www.mazda-si.net/index.php?s=&s...st&p=157972
Povezava za deljenje
Deli na druge strani