Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

A ni to tema: Pohvalite se,... <_<:huh:

Ne to je sedaj pljuvajmo se....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali ?elite, da Lojz zapusti forum
Napisano

Kje smo? Ne morem spremljati teko?e....

A je poslovilec ze bil, al se napi*** vse naokoli?

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A na Krvavcu nisi najdu lep?ega motiva za slikanje?

Gre? v hribe in tam gleda? ter slika? svoj smrde?i motor?

Lojz ker se poslavlja? (?e 3 dni), ti samo re?em rad te imam, a te ne bom pogre?al....ko kaka pari?ka prijateljica tu na Pigalu....:)

No dej se pa se razpis o tem da se ku... :bravo:

aja mal sem pozen 14:45 je ze blo....

LP iz Pariza...ve? sem pil vino na avionu, pa ma? prav 800 na uro je ?el pa se mi je zdelo da se komaj premikamo, pa haluciniral sem, da me Kredarica prehiteva rikverc....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jure, lej bil sem na Mangrtu tko ene 7 ali 8 krat, iz vseh mo?nih smeri (odli?no poznam tudi ferrato - izpostavljeno plezalno pot) in mislim da sem ?e kako pristojen za povedat svoje mnenje, po kateri naj gre! :danzoman:

Sem pa napisal naj gre po italijanski (ne po ferrati - imenovana Via Italiana), pa? pa po italijanski (pi?e v sloven??ini, da ne bo pomote), potem ko se razcepita in so napisi na skalah; levo gre italijanska (la?ja) in desno slovenska (te?ja, v steno)! :bravo:

P.S. - ne samo da sem videl gor ljudi v supergah, kar za tako obljuden vrh ni ni? posebnega, pa? pa sem jih videl v poletnih obuvalih, tko da ne bo pomote - skratka zelo dobro vem o ?em sem mu govoril! Edina te?ava zna biti sneg na severnem pobo?ju, ki pa ga momentalno baje ?e ni! :ouje:

Tudi ce si jih videl, ne vzpodbujaj - verjetno ves da se letos stevilo zrtev v gorah bliza tistim na motorju na primer....

Mangrt in tudi ?marna Gora zna biti nevarna brez kondicije in narobnim korakom.

Jaz zal ze 1 leto nisem bil 'po?teno' v gorah, nazadnje Ojstrica, Kepa, Krn......l.2007

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Na Sputniku ?akam avion za Pariz, NE DA SE MI IT! Tokrat pa res ne....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lojz jaz imam eno pro?njo: a bi ti na?i Mazda?ki ekipci doniral en kanistr?ek cvi?ka za na pot proti Monzi na dirko F1?

Sej obljubim, da bomo tako po?as vozil kot ga bomo po?as pili in da bomo sigurno najbolj varni udele?enci med gledalci. Tud nazaj grede bomo vozili po predpisih to ti obljubim tako, da se bo? lahko na tej relaciji Ljubljana-Milano v nedeljo 13.9.2009 vozil brez skrbi ker bomo Mazda?ki divjaki vozili lepo po?asi tako kot smo obljubili.

Kot voznik te ekipe popravljam pro?njo:

Sej obljubim, da bomo tako po?asi pil kot ga bomo po?as vozil in da bomo sigurno najbolj pijani udele?enci med vozniki. Tud nazaj grede bomo pili po predpisih to ti obljubim tako, da se bo? lahko na tej relaciji Ljubljana-Milano v nedeljo 13.9.2009 vozil brez skrbi ker bomo Mazda?ki divjaki pili lepo po?asi tako kot smo obljubili.

Samo natren mi dodajte zraven za cvi?k....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Opreme ne rabi?, gor gre? kamot v supergah, razen ?e misli? na mraz, ki zna bit na taki vi?ini kar konkreten ?e zapiha! :blush:

Obvezno pojdite (predvidevam da niste ravno izku?eni) po levi (italijanski poti) in ne desni (slovenski), ki je kar precej te?ja. Za?etek z Mang. sedla pa imata tako ali tako skupen in se lo?ita ?ele po kak?nih pol urce hoje.

Aja pa italijanska je mi?ljena pot, ne ferrata (plezalna pot), ki se kmalu po sedlu odcepi strmo v dolino, spustu pa sledi vratolomna plezarija (vzpon)!!! :danzoman:

na vrh mangrta v supergah?????

Ne seri ga, reci mu se da naj gre po Italijanski poti, pa ga bos imel na vesti!!!

V hribe samo po pameti! Cist prav ste imeli Marko.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ja Mare, ampak pe?, ne s kak?no ropotijo! :P:jezicek:

Pe? smo redni gostje slo hribov, z otroci. Z gondolo gor pol pa mal do doma...z 4 in 1 letnikom, kaj dosti ne mores, ata pa takoj fu? rata ker je mula za dol.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Samo bodimo po?teni, ?e bo dan pred tem ve? glasov ZA, naj se Lojz ne poslavlja, kot ?es sam grem, vidim, da niste za mene in se dela moralnega zmagovalca.

?e bo pa ve? NEjev ga moramo pa tudi mi sprejeti kot je, sam brez ponizevanja v obe smeri, bo pa? imel svoje trenutke :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V nedeljo sem cel dopoldan ?olal in betoniral atrij v Kranju, druzina je sla v LJ k babici, ob 16:00 ko sem zalil beton, pa sem ugotovil da sem se frej in sem sel na kofe na Krvavec!

Objavljena slika

Pohvale za novo zelooo ?iroko cesto do Ambro?a pod Krvavcem, samo skale, ki so vrezane za ?iritev nujno potrebujejo mrezo!! Ker ze letijo dol veliki kosi....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opomnik
Napisano

Jah sola se je za?ela ne, pazljivo na cesti!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

To me spominja na nasvet mojega zal pokojnega dedka iz Italije:

- ?enska ima vedno prav

- tudi ?e ve?, da nima, ima vedno prav

- vedno bo mir v hi?i, ko pa spozna da ni imela prav je zadovoljstvo se 2x vecje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ke so ti ?asi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lojz a te niso na alter banal? Ko si se prosil, da te odbanajo za poslovilca?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Luca Badoer looks set to be replaced for the forthcoming Italian Grand Prix after a dismal performance at the wheel of the injured Felipe Massa’s Ferrari in both Valencia and Spa Francorchamps. While the Italian team opted to reward Badoer for his long-standing service to the team with a race seat, it quickly become clear that the test veteran is not up to the task, with a number of drivers linked to the seat for Monza and beyond.

"Today, Luca did the best he could and this win also reflects his contribution within the team: now we will take a few days to evaluate his immediate future, also based on what Felipe’s recovery time might be," stated team boss Stefano Domenicali after Badoer finished 14th and last in Belgium. "Now we look to Monza, our home race, where we will do all in our power to continue down this road, even if we know it will be very difficult.

Badoer himself will be privately resigned to the fact that he will not be competing at Monza with the latest paddock speculation linking countryman Giancarlo Fisichella to the seat following his strong run to second place this afternoon with Force India. Badoer however is putting a brave face on the situation and claims he hopes to retain the drive.

"I have upped my performance level yet again," Badoer claimed after finishing 48 seconds behind 13th placed Kazuki Nakajiama. "I really want to race at Monza, one of the tracks I know best, along with Fiorano and Mugello."

Kon?no bodo kon?ali to kalvarijo......zgleda pa da bo Fisico ne Schumi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ni formula je pa ?e vedno MotoGP, je v?eraj kdo gledal dirko, v dveh krogih sta prvi in drugi bila zadnji in predzadnji, potem pa se je rossi umaknil, kao te?ave z motorjem.

Kao....

mora bit napeto prvenstvo a ne...sam drugac USA ni za motogp...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Kimi se je zbudil iz spoletnega spanja, tem Fincem vro?ina ne pomaga zgleda......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lojz praznuje
Napisano

Vse najboljse, ampak ne pregloboko v kozarcek pogledat!

:pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?traus ima RD
Napisano
:pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jures Praznuje
Napisano

HVALA!!!!!!!!!!! Sele zdele videl!!!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zakaj Bojan ?lender spet zavaja?
Napisano

na cesti cez vrsic je omejitev 90. a poj pomeni da se gre skozi vse ovinke 90

no ja sej jest tud vozim po (fizikalnih) zakonih

Omejitev hitrosti ni dolo?ena hitrost ampak najve?ja dovoljena..se pravi 0-90....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jest praznuje
Napisano

vsakic, ko vidim "jest" me prime lakota

pa ne vem zakaj :P

men zadnjic ajvar napi?e, citat:

a je to tam, kamor smo ?li z uporabnikom jest na pizzo?

:rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Dam mu za pir, ?e vozi v Monzi, za Ferrari in sponzorje je to edina pomembna dirka ?e preostala letos..

?e dva tedna pa smo tam....

The Schumacher-Ferrari association likely to continue

Contrary to earlier reports, Michael Schumacher's contract with the Ferrari team was not recently extended.

It was believed that the 40-year-old had agreed to remain with the Maranello-based team as an advisor beyond the current season at the same time he decided to attempt a temporary Formula One return to replace the injured Felipe Massa.

But those contract talks have not yet happened, according to his manager Willi Weber, who told the newspaper Abendzeitung that they will probably commence behind the scenes at the Italian Grand Prix later this month.

"At the race in Monza something will happen," Weber said, referring to the negotiations about Schumacher's consultancy contract.

"It is clear that Ferrari have understood the importance that the Ferrari family has for Michael," he added.

Weber also said Schumacher is keen to test Ferrari's Formula One car at some point later this year, but that the Italian team knows the German's roles must fit with his desire to spend time with his family.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.