Skoči na vsebino
Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

?e enkrat, samo zate ponavljem vpre?anje. Kje v TEM primeru pi?e da je bill vzrok neprilagojena hitrost?

tu ne, pi?e pa v tistem ki sem ga jaz objavil....in tam pi?e vozilo zaradi neprilagojene hitrosti....voznik je bilk pijan...

Torej samo zaklju?ujem:

Lahko sem mrtvo pijan, samo ?e vozim po omejitvah je vse ok...razumem, hvala.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

@Alex: eh... cel je bilo soparno za popisdit... ?eprav je termometer kazal kao samo 26 - 27°

zdaj zve?er pa grmljavine i pljuskovi.... ?e 2 uri lije in grmi in grmi pa se bliska pa grmi... bljaaaah.....

saj vem da proti temu ni? ne morem... ampak... bljah... <_<

Ta vikend na morju prijetnih 31C, morje prijetnih 22C (presenetljivo hladna voda, otroc se niso hotel kopat ta vikend).

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

In kje tukaj pi?e da je vzrok za to konkretno nesre?o, neprilagojena hitrost?

V nesreci ki sem jo pripopal jaz pise da je vzrok neprilagojena hitrost, voznik je bil pa pijan. Tvoj komentatr pa je bil da nima veze

Lojz odlo?i se z mnenjem....nekaj si v dvomih...poslab?al si se...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Toma? in Irma
Napisano

Sre?no do konca dni....?estitke!!!

PA ?e malo ?ale, Ap?ih pozdravi ?eno ?e pride? do besede... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Hja sej ste si ?umihejterji ?elel, da ?umi ne bi nastopil... a to je pa pol bolj kul, k je taka "konkurenca" :ne vem:

A Badoer je vozil?

:harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Forum podira rekorde!!!

Trenutno 18 uporabnikov....le zakaj..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

jeeeeeeeeeeee moj moj!

Sam se vedno ne vem kako si ga proku?il? men ne deluje.....aja ce dela v javni upravi, se danes dela do 13:00....da vidmo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Lojz je car. Lojz je kot vaba, kateri se ne morete upreti. Lojz vas vrti in ima na?tudirane kot svoj ?ep. Skratka, ko enkrat spoznate Lojza brez Lojza ne morete ve? niti nikol ne boste mogli. Ko boste lojza banali, ga boste pogre?ali bolj kot si zdaj mislite. Lojz vas ima rad in vi imate lojza radi. Lojz bo za vas molil pri ma?i in Lojz vas bo enkrat obiskal tam zadaj za Gamo v BTC-ju. In presene?eni boste ko boste videli kak?en đek je Lojz.

Trikrat hura za Lojza.....aleluja....

To je za Pohvalite se....sej ne jamras - kako pa to da jaz vidim ta post sej te mam na ignore???

Tole bo pa hro??...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mene pa to razp****

Tip vceraj je bil pijan a vzrok je neprilagojena hitrost!! Kdo v tej Sloveniji si zatiska o?i da imamo ?e vedno resen problem!!!

Nekaj ?ez 1. uro zjutraj se je v ob?ini Nova Gorica zgodila prometna nesre?a. Vozilo je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljalo s ceste in tr?ilo v drevo. Sopotnica je zaradi po?kodb umrla

Nesre?a se je zgodila, ko je 35-letni voznik osebnega avtomobila iz Trnovega pri vo?nji po klancu navzdol zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor nad vozilom in zapeljal desno izven vozi??a na travnato bankino. Tam je tr?il v ve?ji kamen, nato pa je pribli?no 35 metrov bo?no drsel naprej in z desno bo?no stranjo tr?il v drevo. Vozilo je obstalo na kolesih pod cesto. Iz vozila se je re?il le voznik, njegovo 37-letno partnerico in sopotnico v vozilu pa so iz zvite plo?evine potegnili gasilci. Zdravnica je na kraju nesre?e lahko le potrdila njeno smrt.

Kasnej?i preizkus z alkotestom je pokazal, da je omenjeni 35-letni voznik vozil tudi pod vplivom alkohola, saj je rezultat alkotesta pokazal 0.70 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka

Vozilo je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljalo s ceste in tr?ilo v drevo

Vozilo kot prvo samo ne zapelje oziroma ne vozi! Pijani voznik je zavil s ceste¨!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kateri mobilec je vreden svojga dnarja
Napisano

od danes naprej sem pri T-2

ampak ocitno ne za dolgo, ker iz simobila ne dobivam sms-e, posljem pa jih lahko

tko, da kmalu bo najbrz spet menjava operaterja :)

zasikaj na t2 forumu pa ti bojo zrihtal, men sestra komot posilja na t2

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

A na kartingu in ostalih dirkah ga pa ni bolel vrat?

10 krogov kartinga pri 0,5G sile ne mores primerjati s 70 krogi v F1 ki ima do 7G sile v ovinkih

Pogrnnu je pa v Superbike tekmovanju in si ferderbu vrat...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lojz leta 2009
Napisano

Spo?tovani, nedavni dogodki, ?e posebej pa znani inspirator, so me navdihnili, da odprem nate?aj za nagrado 'Lojz leta 2009'

Prosim, da navedete samo izjave, navedke, in dolo?ene izpiske iz foruma, ?asopisov, internetnih strani, povzetke izjav na radiju iz cele Slovenije, kjer bomo potem lahko izbirali zmagovalca, obvezno pa poleg avtorja in vir.

Primer:

Denar res ni pomemben, ?eprav si nam dol?an za en mesec.

Andrej Klancar - moj pe?ar.....:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ka pa jaz vem... meni forum ni glavni del ?ivljenja :)

njemu pa je postal, po novem je celo ponosen, da je zaradi njega na? forum za?ivel :)

whatewer makes him happy... :dudek:

A je odvisen tko kot na primer od facebooka... :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Mah on bi po moje rad pri?el nazaj ce bi lahko, ce bi sedaj pokazal nekaj zmag bi zaprl usta vsem njegovim nasprotnikom....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zidni nosilec za LCD tv...
Napisano

Mene pa nekaj zanima,ker nisem zasledil ?e nikjer.

Namre?,montirati moram Lcd Tv, 37" na zid.Vse lepo in prav,?e ne bi bila namesto zida-gips plo??a.

Se pravi,da je vmes votlo.A bi se sploh dalo to kako izvesti?

zelo pomembno je kok je knaufa ce je 112 debelina ni panike lahko obesis 2....drugace pa ja knauf vlozki samo pazi potegne (ko zasrafvas) je najbolje da ne odsravfujes vec.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zakaj Bojan ?lender spet zavaja?
Napisano

He,he-?e dobro da imamo take vrle javne uslu?bence,ki cel dan ?epijo na na?em forumu..Podobno kot pri vinjetah-mi ostali moramo delat ?e za njih (ne za vse,hvala....).A naredimo akcijo,pa mu kupimo kak majhen prenosnik,da bo tudi ?ez vikend lahko pridigal neumnost tukaj gor?. :P

BDW-ravno v?eraj sem pri Trstu "uletel" v radar.Namesto 80 sem "divjal" celih 100/uro.In kar je bil najve?ji smeh je ?e eden mene prehiteval.Polizia stradale nas je samo be?no premerila pogleda in merili so naprej.Nobenega ustavljanja in vznemirjanja.

Najbr? imajo dokaj "nategnjeno" toleranco ali pa trezno razmi?ljajo,da ne bomo nobene ?kode naredili z tistimi par kilometri ve?.

Bila pa je neke vrste hitra cesta-?tiripasovna.

Unega za 150? pri mobitelu z neomejenim internetom za 29? na mesec.....bomo nastavljali pu?co za 29?/mesec in jo ?egnali na Brezju - ?al na ?egnanje pride? hitreje z vinjeto.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kjer kol se Lojz ogla?a, sam dokazuje, zakaj je prilezel do dr?avne slu?be, ?iv dokaz, da je treba vladni bandi v rit lezt in ji bit poslu?en, pa ?etudi govori neumnosti, se je treba z njimi strinjat in jih podpirat.

Itak ob 14:45 to?no odklopi ra?unalnik - vsak dan.............

Imate se 40 minut da vam kaj napi?e........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

To ni ve? forum, to so Trenja, (ne)Preverjeno, tar?a s priokusom Storyja, Gola Pi?tola 5, Umri pokon?no 6 s priokusom zadnjega Mehikanca.....(veste kog mislim s tem)

.................................

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.