Tilen5 6.967 Napisano 3. marec Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... ) Napisano 3. marec (urejeno) S tako povprečno nevem kdo bo prah gledu 😈😈😆😛 Aja pa predlagam da si profilne zamenjamo s sliko kolesa. To je več kot očitno kolesarski forum! Popravljeno 3. marec od Tilen5 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.967 Napisano 2. marec Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... ) Napisano 2. marec (urejeno) Ne moremo se družit žal, mi ko vidimo e-kolo al ga zapalimo al vržemo v reko Vipavo 🤪 Popravljeno 2. marec od Tilen5 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.967 Napisano 2. marec Chat is back ... Napisano 2. marec A ti tudi ? Jaz grem delat po 10 dneh. Zelo malo sem bolan, sam ko me prime me pa konkretno zdela. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.967 Napisano 2. marec Chat is back ... Napisano 2. marec A se je kdo že igral s Sora @g.Wankel kaj tukaj ne štima ? 20250302_1853_Mazda Sunset Drive_simple_compose_01jnbzv9c8f328j3ah5e5td6zm.mp4 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.967 Napisano 2. marec Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... ) Napisano 2. marec Pismo morm res kako furo nrdit da ne bodo sam teli e-mtb jajčrji spamali po forumu 😛 hahaha Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.967 Napisano 2. marec Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... ) Napisano 2. marec Aja pardon, potem nista uživala sta trpela po takem brezpotju hehe 😛 šala Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.967 Napisano 2. marec Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... ) Napisano 2. marec @Alex zato jaz sovražim EV, predvsem ker delam ogromno višincev. Si ne predstavljam vso tisto kilažo gor potiskat. pred 25 minutami je robertk6 napisal: uffff skoraj 5 ur za 44km z e bike?? Ja povprečno sta mela mal švoh, ampak važno da uživata na kolesu ^^ Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.967 Napisano 2. marec Formula 1 Napisano 2. marec Ta sezona bo bolana, že lani je bila sezona kot se zagre. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.967 Napisano 2. marec Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... ) Napisano 2. marec Ta teden oz nasledni, gre kolo na klasičen pred-sezonski servis. Kontrola, nastavitve. Počasi bom lahko šel kako furo, seveda ne pod 30km. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.967 Napisano 2. marec MOTO GP Napisano 2. marec @Z M A J zmer ko napišeš vikend z w-jem me zaboli pri srcu. Kdo zaboga tako piše vikend ? Še mi u vipavi in wajdušni ne 😛 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.967 Napisano 1. marec MOTO GP Napisano 1. marec Mene je prsenetil Ai Ogura, na Apriliji Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.967 Napisano 26. februar Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... ) Napisano 26. februar pred 50 minutami je TBA napisal: omeni še da imaš karbonca motor zaprt in manjšo baterijo tak da ima kolo pod 20kg. Še zmeraj 10kg pretežko 😛 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.967 Napisano 24. februar Chat is back ... Napisano 24. februar slikal kake 2tedena nazaj ker mi je poteklo vozniško dovoljenje,.. slike + koda za upravno 20€ Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.967 Napisano 23. februar Pivo mi paše Napisano 23. februar Me je zmedlo k ni ograje pa tistega klasičnega pogleda ki sem ga navajen Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.967 Napisano 23. februar Pivo mi paše Napisano 23. februar (urejeno) Sam to pa ne zgleda kot vrh Zvoha ? Al je sam s takega kota slikan,..a to je tam pri tisti kolibi? Popravljeno 23. februar od Tilen5 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.967 Napisano 22. februar Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... ) Napisano 22. februar Jaz pa še letos nisem bil na kolesu 🙃 bodo pa tudi letos isto pravilo kot lani. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.967 Napisano 21. februar Aktualni dogodki! Napisano 21. februar Bje prihaja Yugec nazaj 2025 in to z obničnim bencinski motorjem Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.967 Napisano 20. februar MOTO GP Napisano 20. februar Je treba priznat, da se je odlično ujel z Ducatijem. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.967 Napisano 20. februar MOTO GP Napisano 20. februar MM93, prvak 2025, in to jaz napišem ko ga ne maram Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.967 Napisano 19. februar Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... ) Napisano 19. februar Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.967 Napisano 19. februar Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... ) Napisano 19. februar jaz sem službeno bil na Krvavcu, zelo firišno. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.967 Napisano 19. februar Formula 1 Napisano 19. februar Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.967 Napisano 19. februar Omrežnina 2024 po novem Napisano 19. februar Jaz sem dobil 20€ manj kot deecmber.. Dol s Holobom! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.967 Napisano 19. februar Formula 1 Napisano 19. februar Ferrari danes predstavil sf-25 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.967 Napisano 18. februar Formula 1 Napisano 18. februar pred 11 minutami je g.Wankel napisal: Če bodo 20 minut bobnal za vsak dirkalnim, se bomo kar načakal 😀 jaz bom šel spat pa pogledu zjutraj ko bom sral Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano (urejeno)
S tako povprečno nevem kdo bo prah gledu 😈😈😆😛
Popravljeno od Tilen5Aja pa predlagam da si profilne zamenjamo s sliko kolesa. To je več kot očitno kolesarski forum!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani