Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 5 urami je Slivka napisal:

Zakaj imam občutek, da je tale model iz Ljubljane?

Zajeta slika.PNG

Zdaj te bodo žabarji.....  :aaaaa: :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 6 urami je Slivka napisal:

Tablo so že umaknili, ma če se prav spomnim, sta bila dva investitorja: EU in MONG. 

Zakaj te pa to zanima?

No zato je bil pa tam Golob.... 😉

pred 4 urami je sportman333 napisal:

Tudi sam imam Inotherm, in sem zelo zadovoljen, imam tudi stransko "režo" za svetlobo in kar je bistvo za moje pojme, vrata in tudi "šipa" izjemno dobro poleti zadržuje vročino, ko se mi popoldne upre sonde so vrata na zunanji strani pomojem 50st+, medtem ko so na notranji strani mrzla....nisem pa pristaš "nice to have" feature-jev tako da imam povsem klasično mehansko zaklepanje :) , je pa kot je napisal @skritikrt je zelo dobro iti v njihov salon ki ga imajo ob proizvodnji in tam res lahko vse pogledaš (jaz sem šel preden sva se odločila za končne opcije, barvo, dodatke) in odlično se obnese t.i. "dodatna alu pohodna zaščita", ki jo imam tudi, enako kot @skritikrt, odlično in po 10ih letih uporabe brez kakšnih prask, itd....

Evo taka imam tudi jaz, na ključ in odpiranje na zvonec domofona. Nimam pa nevarnosti ropanja, ker je okoli nas sama žlahta, ki budno spremlja situacijo v naši slepi ulici. 13 let delujejo bp, in sem zelo zadovoljen.... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 11 minutami je Tilen5 napisal:

V torek mi pridejo zmerit. Dobava slaba 2 mesca. Cena 2400. Aluminij, 5 točkovna, barvo dorečemo(da bo podobna oknom) črna mat kljuka, z črnim elektro kukalom.

Inotherm al katera? 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 10 urami je Slivka napisal:

Dobil od none nove pokrove za gume...

Zajeta slika.PNG

Ej, @Slivka jaz bi tole za "premijko" naročil 18 col, če se da..... :whatever:

pred 10 urami je Slivka napisal:

Dobil od none nove pokrove za gume...

Zajeta slika.PNG

Ej, @Slivka jaz bi tole za "premijko" naročil 18 col, če se da..... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 12 urami je Tilen5 napisal:

Mogoče bolj na poletje, nimam opreme za hladnejše dni pa tudi treba nazaj v formo, glede na to da sem čez zimo spravil kolo.

Ga še moram malo sprobat po takem terenu kot je na posnetku. Po kolesarski gre ko šus, dobrih 60km/h🫣

Glede na to kje se @Alexin druščina vozijo mislim, da nimam šans, da pridem vozit, ker poznam nekaj teh poti že pohodniško. Razen, če bo Alex izbral kakšno izy.... 🤔🤗😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 2 urama je Alex napisal:

Še vedno je čas, da si ga nabaviš. 😊

Veš pri nas ni terenov kot jih imate drugi. Ali so predobri tereni, ki so ravno pravi za navadni treking kolo ali pa prestrme in neprehodne terene, ki so prehudi tudi za e-kolo, še za po peš so preveč neprehodni! Da bi se pa vedno vozil z avtom drugam kjer pa so, mi je pa izguba časa.... 🥴

Tako, da bom zaenkrat ostal na tem kar imam.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 1 uro je Slivka napisal:

Golob je pred kratkim izjavil, da je Slovenija otok stabilnosti in svobode.

O stabilnosti in svobodi bi lahko diskutirali. Vsekakor pa se teh njegovih besed spomnim vsakič, ko bi radi kam potovali. Če bi radi z letalom, je treba ali v Avstrijo ali v Italijo ali pa na Hrvaško, če bi radi kakšne dobre letalske linije. In tudi glavni železniški koridorji so speljani v glavnem okoli Slovenije. In tako le Slovenija res postala nekakšen otok.

Celo Madžari bodo preko luke in plovnih poti bolj povezani s svetom kot Slovenija... In bodo severo-vzhodni Evropi omogočali tranzit z ladij preko železnice in to hitreje kot je to zmožna Slovenija...

Toliko o tem, koliko smo napredovali zadnjih 30 let...

WWW.REGIONALGORISKA.SI

Madžarska bo leta 2028 odprla nov terminal v tržaškem pristanišču, s čemer si bo...

Ne ga srat, poglej kam lahko vse letiš iz Brnika! Meni je Zagrebško še bližje, tebi je pa tako bližje kje drugje.... 

Meje so že nekaj časa odprte.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 1 minuto je Slivka napisal:

Al je voznikov al pa sovoznikov, na 45.000 menjat amortizer se meni zdi zelo zgodaj. Mislim, na Mazdi 5 smo jih obnavljali na 180.000, na BTjcu smo jih obnavljali na 230.000, na Fiatu smo jih obnavljali na 160.000...

Ta tvoj FucksWagen je zgleda sestavljen iz obnovljenih rezervnih delov.... 🥴🫣😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 6 urami je Slivka napisal:

Sem slikal svojega sina, ko je v soboto prevzemal priznanje. 

Zajeta slika.PNG

Žena od takrat dalje ne govori z menoj...

Krasnega sina imaš.... 😂🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 7 urami je Janez007 napisal:

20250228_181546.jpg

Vau, to je hkrati še malca.... 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 5 urami je MazdaBoy napisal:

Dobro jutro, pijemo kej kavo? 😁

IMG_4245.jpeg

Bravo, prava Bosanska kafa.... 👍😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.