Tablo so že umaknili, ma če se prav spomnim, sta bila dva investitorja: EU in MONG.
Zakaj te pa to zanima?
No zato je bil pa tam Golob.... 😉
pred 4 urami je sportman333 napisal:
Tudi sam imam Inotherm, in sem zelo zadovoljen, imam tudi stransko "režo" za svetlobo in kar je bistvo za moje pojme, vrata in tudi "šipa" izjemno dobro poleti zadržuje vročino, ko se mi popoldne upre sonde so vrata na zunanji strani pomojem 50st+, medtem ko so na notranji strani mrzla....nisem pa pristaš "nice to have" feature-jev tako da imam povsem klasično mehansko zaklepanje , je pa kot je napisal @skritikrt je zelo dobro iti v njihov salon ki ga imajo ob proizvodnji in tam res lahko vse pogledaš (jaz sem šel preden sva se odločila za končne opcije, barvo, dodatke) in odlično se obnese t.i. "dodatna alu pohodna zaščita", ki jo imam tudi, enako kot @skritikrt, odlično in po 10ih letih uporabe brez kakšnih prask, itd....
Evo taka imam tudi jaz, na ključ in odpiranje na zvonec domofona. Nimam pa nevarnosti ropanja, ker je okoli nas sama žlahta, ki budno spremlja situacijo v naši slepi ulici. 13 let delujejo bp, in sem zelo zadovoljen....
V torek mi pridejo zmerit. Dobava slaba 2 mesca. Cena 2400. Aluminij, 5 točkovna, barvo dorečemo(da bo podobna oknom) črna mat kljuka, z črnim elektro kukalom.
Mogoče bolj na poletje, nimam opreme za hladnejše dni pa tudi treba nazaj v formo, glede na to da sem čez zimo spravil kolo.
Ga še moram malo sprobat po takem terenu kot je na posnetku. Po kolesarski gre ko šus, dobrih 60km/h🫣
Glede na to kje se @Alexin druščina vozijo mislim, da nimam šans, da pridem vozit, ker poznam nekaj teh poti že pohodniško. Razen, če bo Alex izbral kakšno izy.... 🤔🤗😉
Veš pri nas ni terenov kot jih imate drugi. Ali so predobri tereni, ki so ravno pravi za navadni treking kolo ali pa prestrme in neprehodne terene, ki so prehudi tudi za e-kolo, še za po peš so preveč neprehodni! Da bi se pa vedno vozil z avtom drugam kjer pa so, mi je pa izguba časa.... 🥴
O stabilnosti in svobodi bi lahko diskutirali. Vsekakor pa se teh njegovih besed spomnim vsakič, ko bi radi kam potovali. Če bi radi z letalom, je treba ali v Avstrijo ali v Italijo ali pa na Hrvaško, če bi radi kakšne dobre letalske linije. In tudi glavni železniški koridorji so speljani v glavnem okoli Slovenije. In tako le Slovenija res postala nekakšen otok.
Celo Madžari bodo preko luke in plovnih poti bolj povezani s svetom kot Slovenija... In bodo severo-vzhodni Evropi omogočali tranzit z ladij preko železnice in to hitreje kot je to zmožna Slovenija...
Toliko o tem, koliko smo napredovali zadnjih 30 let...
Al je voznikov al pa sovoznikov, na 45.000 menjat amortizer se meni zdi zelo zgodaj. Mislim, na Mazdi 5 smo jih obnavljali na 180.000, na BTjcu smo jih obnavljali na 230.000, na Fiatu smo jih obnavljali na 160.000...
Ta tvoj FucksWagen je zgleda sestavljen iz obnovljenih rezervnih delov.... 🥴🫣😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zdaj te bodo žabarji.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani