Z danasnjimi ukrepi euja se vse resetira ponovno.....zakaj? Ker ce hoce kdo, ki je ze 2x cepljen poleti do dopust mora se 2x cepiti pozivitveno! Torej 4x
Bolje da se potem cepis od zacetka pa drzi dlje, pa ceprav sta dva odmerka manjsa zascita....
Pa kdo je tu nor res? Cez leto bomo imeli ljudi prepolne cepiva in ogromno takih se prebolelih povrh vsega. Ce to ni sedaj nacrtno porabljanje cepiva brez omejitev kolaterarne skode ne vem, tudi otroci so sedaj popolnoma izpostavljeni.
Katastrofa za clovestvo. Res moglce 1x 2x ok ima smisel a ce ne deluje, ne deluje. 4x pa tudi 5x pa nima veze z zdravjem. Cestitam pfizerju za zmago. Pa ne nad virusom.
To je to. Nekateri spremenijo svoje ime iz marko v jereb tu na forumu, ne vozijo mazd, a najbolj pametujejo.
So kot uni šolarčki, ki jih nobeden sošolec niti ne povoha, a vstrajno tožarijo tovarišici: " t'šica, Alex in Janez mi pravita , da sem nedonošenček in razvajen froc. Hočem, da jih kaznujejete, drugače bom pripeljal očeta v šolo."😊
Ne vem o cemu vidva fanta. Kdo je ta marko? A vama je kdo spet na zulj stopil?
Misim da forum razume samo se sveta trojica Janez, bini, Alex sveto vztraja, ker pac ne morejo sprejeti dejstva da so se mogoce zmotili oz so bili namerno zavedeni.
Fantje saj je JJ vam povedal ce smo cepljeni smo virus izkoreninili! Jaz se dodatno ker sem ga se fasal in prebolel.
Ampak za vsak slucaj pa da sem spet mobilen rabim pa 3 ali 4 brizg....
Itak da ne. Pač ne grem tja, kjer ne spoštujejo Green passa
Italijanski in avstrijski smučarski delavci se že držijo za glave, kako neumnost so naredili v njihovih državah z tem. Testirajte se vi necepljeni, vi ste bolj ogroženi. 😉
Sicer sem se pa sam cepil zato, da ne ogrožam domačih in staršev. Nikakor pa ne zato, da bi zaščitil necepljene.😉
Si pač izbral kar si izbral,samo dve možnosti so 'biti ali ne biti'...🤔😊
Nic več. Vsi smo na odru iste Shakespearove drame (tragikomedije).
Testiranje se vraca za vse tudi tretjecepljene zelo kmalu (kar je pravilno). Zadnji ukrepi po evropi dokazujejo da je treba tudi cepljene kontrolirati med premiko. Kar tu opozarjamo ze kar dolgo.
Nekdo, ki po avtocesti drvi 200km/h, ki vozi z zlizanimi gumami ali s pokvarjenim airbagom, je zame nerazumen. Zakaj? Ker se igra s svojim življenjem, zraven pa ogroža še druge.
Jezus marija kaksna primerjava! In ti si omenjal nekaj o izobrazbi. Oprosti tole pa še za osemletko ni...
Hitrost je posledica voznika, slabe gume so posledica malomarnega vzdrzevanja, pokvarjen airbag tudi odgovornost voznika. Zadeve lahko resi sam v svoji pristojnosti, ne da bi mu kdo na izboro da samo dve gumi ali pa taxi
Virus je pa potem kaj nakljucen aquaplaning ali samomorilec v nasprotni smeri?
Vse zgoraj nasteto NE sme biti po zakonu na cesti, hočeš rečti da necepljeni namerno in zavestno ogrožajo?
Poleg tega ta clovek krsi vec kot dva zakona. Kaj krsi necepljen, ki ga sciti USTAVA in ima na izbiro brezplacen test?
SRAM te bodi! Še en ki mu je mar samo za svojo rit in svoje prepricanje
Pred eno uro je AmpeR napisal:
🤑🤑🤑🤑
Nekateri imajo na ta račun več kot dvojno plačo. Pa niti svojih pacientov ne sprejemajo. Preverjeno.
To je tako kot andrpod aito. Vnuk (17 let) me je učil kako uporabljati vse skupaj.
Ampak dedi ko se vozis ne mores tipkati v zemljevide se moras ustaviti. Tako je narejeno zaradi varnosti......Potem je treba zaceti pri tem, da je iz varnostnega vidika treba avte prepovedat
Večino dneva sem bil odsoten zaradi rekreacije in uživanja v naravi.👍 V tej temi pa nič novega,no samo to,da so eni vedno bolj v dreku in ne vedo kako bodo prilezli od tam brez cepiva!🤔 Vedno težje bo takim in prav je tako saj si sami krojijo usodo in to žal slabo.....😭
Torej se med rekreacijo potem pises, glede na objave....
Mi (jaz, Alex, Bini, ..) operiramo z uradnimi podatki, zato ti predloži dokaze.
Itak pa nima smisla. Poznam osebno kar nekaj takih s podobnimi težavami - ne zaupajo nikomur, vse je ena sama zarota. V službi so odpustili enega, ki ni hotel nositi maske in se samotestirati, saj ne dovoli posegov v njegovo telo brez njegove volje. Halo!!! Če bi ta človek delal recimo v Salonit Anhovo, tudi ne bi nosil zaščitne maske? Tako početje je vsaj zame nerazumno.
Ni mi jasno, kaj taki ljudje želijo doseči s tem, ko neumorno težijo s svojimi pogledi in nerealnimi teorijami zarot drugim ljudem? Za vsak uradni podatek si izmislijo na desetine razlogov, da je ponarejeni, neustrezeni. Nočejo pa prispevati minimalno svojega komforta (maske, testiranje) za dobrobit vseh.
Ha ha ha uradni podatki. Bravo res.
Sicer pa danes se ena 'uradna' izjava ministra, za katero rabis imeti suler inteligencen razum, da jo razumes.
Za omikronom zbolimo samo v lažji obliki. Pożivitveni odmerek pa nas ščiti 80 odstotkov pred težjo obliko omikrona.
Pa še tukaj spodaj je lep dokaz, da nižje kot gremo po lestvici in izobrazbi v bolnišnicah, bolj je porazna precepljenost. Tako, da je ta "ženin" ZD, če je vsaj par procentov resnice, res katastrofa in bi se ga osebno izogibal v velikem ovinku. 😉
Prvo, kar bi naredil, če bi bil moj zdravnik proti cepljenju, je to, da bi ga zamenjal v trenutku. 😉
Ko sem bil nazadnje v referenčni ambulanti in sem videl, da ta oseba, ki to vodi, kadi kot turk, na vsakih deset minut, sem to povedal tudi mojemu osebnemu zdravniku (ki je trikrat cepljen, mimogrede) da, zahtevam drugo referenčno ambulanto.
Ne bo mi ena gospodična, ki tako nezdravo živi, predavala o zdravju. 🤔
Aha a zdaj pa so ibternetni clanki verodostojni? Se enkrat prosim dokaz ne propagande. Hvala
Alex ti si res fenomen, ti se v ZDjih delas stalo da tvoji riti paše. Se enkeat dokaz prosim, ali pa zacnemo verheti vsem clankom - ali eno ali drugo
In minister se bo tretjič cepil oziroma naredil samomor tako kot 95% vseh zdravnikov in tudi jaz,Alex itd..... Se mi necepljeni prav smilijo,ko jih nebo mogel nihče zdraviti....😓😭
No mogoče pa priskočijo na pomoč tisti " fb " medicinci z medico pa take pa to......😊😃😂
95% zdravnikov - prosim prilozi dokaz. Grozno se motis. Pri zeninem ZD je le 11% cepljenih, ker je vecinoma stogo proti. Moja osebna zdravnica pravtako.
Jaz grem, če dobim kuhančka na cepilnem štantu. Sej ne da mi sede kuhanček, ampak za tak prizor bi se pa mogoče celo cepil. 🤣
V bistvu so to novodobne burleske... ob enem pa znak, da so v brezupnem položaju in se lovijo na biljke. Omicron grozi, da bo ustavil uporabo cepiv, ker proti njemu ne zaležejo. Tako, da zdaj pač hitijo kolk jim bo še ratalo navlečt necepljenih in tretjedozašov.
Ja in bo pac kmalu nova grska beseda se rodila v Afriki
Samo povem, danes je umrlo 19 ljudi zaradi Korone. Večinoma necepljeni. Niso se več zbudili.
Mimogrede, moj dober kolega, star 54 let, zagrizen anticepilec, po mesecu in pol v komi, sedaj čaka na presaditev pljuč. Prej je bil fit, športnik, brez nekih bolezni.
Kam.sem pa sel? Ti si parkrat odsel. Ja Alex zate je korona ena in edina, ne bos nikoli pomislil drugace, verjamem pa da bos po volitvah obrnil plosco, lepo je slisati ko reces en umrli pa res ni nic v primerjavi z 19....ki pa so umrli kako? Koliko so bili stari? So imeli samo korono ali so umrli ZA korono? Koronska razlika.
Torej dragi vsi cepite se! Alex vam sporoca da lahko nekdo od vas umre da resi 19 drugih. Lepo.
pred 1 uro je pob napisal:
Nacionalna kampanja.
A je komu to jasno? Kot da bi imeli cakalne vrste za cepljenje in da se do sedaj nisi mogel cepiti? V ZD so cepilna mesta odprta VSAK DAN brez narocanja, ki pa samevajo, nekaj posameznikov pride....
Teli bumbarji pa sedaj odpirajo nocna mesta in vse zdravnike dedicirajo temu? Kdor to razume je car.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Za socloveka predvsem pa otroke. To si tudi ti (soclovek )
Povezava za deljenje
Deli na druge strani