O tem bi bilo dosti za napisat a še vedno je na treking kolesu bolj udobna vožnja kot na specialki kakorkoli obrneš je pa res,da isto pot opraviš hitreje,če je to glavni cilj.👍
Mimo grede je pa z aluminijem bolj udobna vožnja kot s karbonom,je pa karbon lažji in hitrejši.....👍
So minusi in plusi,najvažnejše pa je,da je zadovoljen z nakupom in hitro vožnjo....😊👍
Karbona mas razlucne razrede, tak da ni lih tako 🙂
pred 2 urama je Nejc1986 napisal:
Lepa me pa srce zaboli ko vidim ketno tako postrani
Ketno postrani?
pred 2 urama je Nejc1986 napisal:
Lepa me pa srce zaboli ko vidim ketno tako postrani
Problem je pesek ki ga meče vsepovsod zaradi dežja... Jaz sploh specialko vedno spiham s kompresorjem po tem ko jo splaknem . In po enem letu so ležaji v res slabem stanju
specialke pa js sploh ne uporabljam v slabem vremenu in slabših vremenskih pogojih, ker mi jo je škoda
Zleze štromar na štango, Janezek ga pa gleda.
Pa mu padejo kombinirke na tla in mora dol. Janezek pa pravi:
- "Veste, moj ata je tut štromar in ima zmerej dvojne klešče da mu ni treba dol lest če mu lih dol padejo."
Štromar odgodrnja nazaj gor in 'lej ga vraga, mu pade fazenprobar.
- "Veste, moj ata ma tut dva fazenprobarja, lih če mu en dol pade."
Majstr malce besn šlic odpre in gre scat v grmovje, Janezek ga pa gleda. Štromar ima dost in se zadere:
- "Kuga je, mulc, a boš reku da ma tvoj fotr dva !?!"
- "To glih ne, ima pa dvakrat večiga.."
Predstavljajte si, da greste v hribe z namenom, da prespite v gorski koči na skupnih ležiščih. Ob prihodu ugotovite, da je prosto samo še eno ležišče med neko lepotico in nekim pedrom.
Komu boste obrnili hrbet?
hmm... ni nujno, da boš temu geju lih ušeč pa ti bo še on hrbet obrnu
Drugač pa kot je že @Baby Viper 1x reku, če si mal lisac in vsaj mal obvladaš šah lahk rošado nardiš
Temu se reče vojno dobičkarstvo... včasih so take strelal na licu mesta, danes je pa to očitno ratala vrlina.
Če bi ga pa vprašal, če ve kaj so to polprevodniki, sem 100% prepričan, da ne bi imel pojma in da verjetno misli žice, ker je nekoč slišal, da so to prevodniki. Polprevodnik pa pomeni, da imaš sam pol žic.
žica pa polprevodnik ja... 🤣
Najbrž je mislu na led luči, ki so na novejših prikolicah, če ma pa starejšo prikolico si jih je pa mogoče sam zmontiral
Ko pa vidim, da je CE na tablici, bi se pa še jaz najraje v Italijo preselu al pa na Madžarsko. Skratka daleč stran. Praviloma so tam avti vrhunsko vzdrževani👎
Vprašanje je, zakaj bi prodajal potem tako uštiman auto. Ali preveč km ali pa se ga je naveličal.
pri men je večinokrat šel avto z rok, ko sem se ga naveličal, ampak to je bla pač tista mladost norost, Alfo sm mel pa najdlje do zdaj. Nikol pa ni šou avto od mene v katastrofalnem stanju, ravn tako kot si želim sam, da mi avto služi si najbrž želi tudi tisti, ki ga od mene kupi, zakaj bi bla nepotrebna slaba volja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Potopne so super dokler so nove, cez cas pa vse mal lufta dobijo in mal nihajo levo - desno
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani