Fanta, tok dnarja za bicikelj, potem pa zmanjka za odsevnike v kolesu, odsevnike za sedežem in na balanci, zvonec, etc
Ejejejej
odsevniki???
za večerne fure imam spredaj na balanci en reflektor (do 3400 lm), zadaj pa lučko s senzorjem če zaviram. če bo pa sila in grem v gošo pa še na čelado en mini reflektor montiram do 3400 lm moči. pa to ni en kitajsko sranje. na balanci imam od Gloworm luč za čelado pa od ledlanser
pred 2 minutama je Tilen5 napisal:
Pa svetu se bom kot za maškare,..najbolš, da si še ledice underglow nrdim haha
kolega ko se je šou mal furat. so pa kletvice v videu
Asus plate so ratale slabe glede p/p, je msi boljši(jaz si sicer lastim asus matično še iz leta 2021, ampak jo sedaj ne bi kupil), grafična na 2 ventilatroja zna bit precej glasna pri obremenitvi, za hladilnik si pe že dobil odgovor
vem, ampak sem se hotu držat čim bližje onmu že sestavljenemu. tud sam si lastim asusovo plato. iz 2020. zdej bi raj asrock,gigabajt al pa kot si reku MSI.
Po predlogih in pojasnilih @samSimon -> HVALA ! in drugih je opcija tale, kjer bi dokupil še 16GB RAM in imam komplet -> (za mulca mislim da je 1TB zadosti, še vedno lahko kasneje dokupim....).
če lahko mal budget raztegneš za dobrih 100€ bi kaj tagega gledal. dobiš boljši CPU, več in boljši ram, plato ki ima X670 chipset, boljši napajalnik, boljši hladilnik.
nisem pa raziskoval če bi vse skupaj (kar se dimenzij) pasal. Vse je pa odvisno za kaj se bo uporabljal
Detailed specifications of desktop monitors, smart TVs and other types of displays. The latest display-related news. Comparisons of the specifications of different models, user reviews and ratings.
@Jaka32 HDR10 naj bi bilo max svetilnost 1000 nits
Specifications of LG 55QNED816RE. Display: 54.6 in, IPS, Edge LED (Local Dimming), 3840 x 2160 pixels, Viewing angles (H/V): 178 ° / 178 °, Refresh rate: 40 Hz - 120 Hz, TV tuner: Analog (NTSC/PAL/SECAM)...
Lahko bi pa tudi 1x naredili kolesarsko srečanje Mazdašev, v smislu kakšne lažje kolesarske za wikend in druženje, npr tale Zasavska kolesarska in kako pivo.
lahka bi, v zagorju je tudi bike park če koga zanima.
Jst pravim, da je procesor, a bi še kdo drug ugibal? 😅
js sm mel podoben problem cca 15+ let nazaj. PC je včasih delal PB, pol pa ko pa sem zalaufau kak špil je pa po določenem času zablokiral (potreben hard reset) ali pa se je sam od sebe resetiral. težavo sem odkril ko sem testiral RAM-e
Tako kot praviš... bohnedej v kakšni strmini, ko recimo hočeš iz mesta štartat, met kaj več kot najnižjo pomoč (ECO pri mojem). Vse ostalo te hoče dobesedno v prvi graben skipat. In tko kot praviš, še vedno je najbolj s prestavami dozirat, moč motorja pa le glede na teren prilagajat. Tako, da ja, če želiš še vedno šunke bildat, je najboljš met na ECO najnižji moči in v vse ostale klance pa zgolj naslednja nastavitev po moči TOUR. Nastavitvi EMTB in TURBO pa sta za moje pojme nepotrebni.
tist mcdrek je en jajc. Oprema je podn od podna za ta dnar.
Kar se tiče boschovih motorjev sm js s svojem zelo zadovoljen. S turbo nism mel težav ko sem testiral. res da sem se do sedaj večino na tour+ fural, razen na sred podmeje sem dal na emtb mode, pa je šlo čist lepo, nobenga filininga da bi bajk ponoru al pa kaj. turbo je bol mišlejn za kako vožnjo v strimino čez korenine in večje kamne al pa kjer res potrebuješ mal več moči da prideš čez kake ovire. je pa treba po pamet ker ma nekaj ''overdriva''.
Bilo je v hecu. Ampak če tako rečeš, pa sem ti poiskal izsek:
Krovni zakon na področju varstva osebnih podatkov je ZVOP-1, ki pravi, da je fotografija, posneta na določenem dogodku interne ali javne narave, lahko opredeljena kot zbirka osebnih podatkov in tako predmet varstva osebnih podatkov. Po ZVOP-1 je osebni podatek katerikoli podatek, ki se nanaša na posameznika, ne glede na obliko, v kateri je izražen, zbirka osebnih podatkov pa je vsak strukturiran niz podatkov, ki vsebuje vsaj en osebni podatek.
hahaha sej sm ji reku da bo objavljena. sam je pa tole čudno glede na to da te na prireditvah skos slikajo in snemajo.... po tem takem bi lahko vse stožu in bi kaka TV kmal propadla ker so pač objavil tvojo sliko oz posnetek. mal v hecu 🤪
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
odsevniki???
za večerne fure imam spredaj na balanci en reflektor (do 3400 lm), zadaj pa lučko s senzorjem če zaviram. če bo pa sila in grem v gošo pa še na čelado en mini reflektor montiram do 3400 lm moči. pa to ni en kitajsko sranje. na balanci imam od Gloworm luč za čelado pa od ledlanser
kolega ko se je šou mal furat. so pa kletvice v videu
Povezava za deljenje
Deli na druge strani