Skoči na vsebino
Računalništvo
Napisano
pred 2 urama je samSimon napisal:

haaaa, tut ti ga boš za plehom skrival 😄

Res je🥺😄😉

Samo.....tisti,ki bo pa izrecno hotel,ga bo lahko z zadnje strani videl😃.

Tisti Jonsbo mi je super,samo,če bi imeli varianto komplet ALU brez stekel,bi jo vzel...tako pa🙄

Mah,za ta cvenk bo TOP,samo k bom moral še bolj paziti,kako bom speljeval in "pospravljal" kable😬,da ne bo "šalabajzersko"  izgledalo😅...me zanima...k je lih najšvohnejši "vstopni" model GX,če so tisti plastični "glavnički" za kable priloženi...na uradni strani je prikazano,da bi naj bili🧐....bomo videli🙄

Mogoče kakšno sliko-dve objavim,ko dobim😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano (urejeno)
pred 17 minutami je Boss napisal:

Da ni spet Fedex avion dol padel s Tomom Hanksom na krovu. Smo že videli. 🤪

...ma tri dni je že na Brniku,in daes drugič"naloženo na vozilo za dostavo" in spet nič🤨...pa imamo zunaj velik paketbox,da samo not vrže...ne vem,al jim navigacija ne dela,al kaj.. cel dan sem bil doma (iz nočne)....jutri fraj in spet cel dan doma,pa da vidim🙄...bo treba kak kontakt izbrskati,da komu "jebem vse po spisku"...😂 

Ma...saj bo,sam k sem nepotrpežljiv🙄

Popravljeno od skritikrt
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 42 minutami je samSimon napisal:

Pogumnež 😄

😂🤣

pred 42 minutami je samSimon napisal:

Kater driver pa, razlož mal več prosim. Me zanimajo porodni problemi, preden sam kaj updejtam.

+1

Naročil 750W verzijo.

Sicer sem trenutno "suh k poper" (😅 le zakaj😄),samo napajalnik je najvažnejša komponenta sistema,in k tisti CX-400 čudne glasove spušča...HX-520 je "sumljiv" in "je naredil svoje"...je sam še za "delavniške" namene...

In nucam en PSU,če bo z family-pcjem kaj narobe,k žena nujno rabi doma en "ziher PC" na rezervi za profesionalne blagajniške namene.

Tudi pri raznih projektih za kaj potestirati,preizkusiti...mora biti en dober PSU na rezervi...

K nočeem svojega HTPCja deliti z kom drugim ali "razkopavati".

Sem se za tega Seasonica odločil,ker je lepa cena na nemškem Amazonu 129,86€...in k ima 850W verzija odlične teste,pa sem vzel...

Vprašanje: a ima kdo kakšne pomisleke glede izbire...po moje za ta cvenk težko najti kaj boljšega....ne bo za gaming...v bistvu bi bilo tudi 500W čist dost...gre mi bolj za kvaliteto izdelka,polno modularnost,tihost obratovanja in ceno.

Res je,da mi ni všeč ventilator ki je vgrajen,čeprav je pohvaljeno tiho krmiljenje...a bo skoz v polpasivnem načinu,in se ventilatorje dobi tud na Ali-ju,če bi škripnil...

Če se bi izkazal za dobro izbiro,bi mogoče kasneje kupil še enega...mogoče tudi 850W verzijo...idvisno od cene...pač napajalnik mora biti dober🤔 

Bo zanimivo,al ima 10 ali 12 let garancije...k nekje je tako,drugje drugače...bom še videl🙄 

Aja..od Fedexa se zmeraj nič...znorel bom😡

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano (urejeno)
pred 5 urami je Scr3am napisal:

Potem pa kabel ni taprav oz. ne podpira istega protokola 🤷

Točno tako...a problem je v tem,k je teh kablov veliko...vsi Xiaomijevi,ki so bili priloženi 65W GAN polnilcem (enojnem le z USB-C in dvojnem ki ima C in A), USB-C kablom,ki so bili prilozeni Xiaomi 67W avtopolnilcu in zgoraj omenjenemu powerbanku,Ankerjevi USB-C kabli tip-333 za 100W tako 0,9m,kot 1,8m dolgi (neverjetno dobri kabli,zelo ugodni v pakiranjih po dva-Amazon.de)-zelo priporočam...samo ta tablica jih ne mara🤨.

Za tiste,k jih zanimajo-obstajajo še cenejsi skoraj identični,ki pa niso za velike moči do 100w-pazi,ko kupuješ!

..in še kakšen bi se našel,ki ga ta tablica noče,kot lih ta z 6A k je bil prilozen urci.

Pri kablih z USB-A na C je pa kot loterija.

Popravljeno od skritikrt
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
Pred eno uro je Scr3am napisal:

Jest imam sluzbeno A8 in normalno polni z bilo katerim kablom. Vecinoma so usi 6A iz kitajske 🤣. Je pa res da vedno polnim preko power banka in nikoli preko tistih usbjev na masini.

Evo pa se slika kabla z ekranckom :)

Messenger_creation_0ED735D7-0158-4412-9482-66A381CC76ED.jpeg

Ja,pol ste vi mlajši strojevodje dobili novejše tablice-logično,mi stari junci pa "drek"😂🤣.

Sem svojo A7 preizkusil tudi z svojim powerbankom -Xiaomi 55W, in isto sranje.

Je pa res,da tablica z nobenim C na C kablom noče...zmer če rata sploh mal polniti,mora na polnilcevi strani biti USB-A.

Tisti mašinski polnilci,pa kakor kateri-eni počasi,drugi pa lepo hitro...sam to je že druga zgodba...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano (urejeno)
pred 11 minutami je godlike napisal:

Jaz imam S5e.

Polno jo JBL A=>C kabl, polnita 2x Ankerja C =>C, polni HP C adapter za prenosnik.

Je pa res, da je tak stara, sa nima quick charga.

Isto stara-odslužena službena Samsung Tab-A6 SMT-585 k tudi nima hitrega polnjenja...in še micro-USB. Če je kabel bil OK,je normalno polnilo z 5V/2A...polnilo celo večnost zaradi kapacitete baterije,a je polnilo👍...ta SM-T505 pa je obup🤨.

Popravljeno od skritikrt
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano (urejeno)
pred 12 minutami je godlike napisal:

Nikoli nisem imel težav z nobenim Samsungom. Keri koli kabl.

Je pa Lenovo napajalnik type-C delal težave na Sony telefonu.

Včeraj preizkusil tisti kabel...na službeni tablici ne dela! Sicer pokaže da polni,in celo ni opozorila,da je slaba povezava ipd.,kot je to običajno npr. pri Anker USB-C na C kabli (100W verzija)...tablica pa prižgana za prikaz voznih redov se realno prazni.

Ne vem,v čem je fora teh Samsungovih tablic,al ni v redu,če ima kabel PD protokol al kaj...kot da ji pašejo samo originalni kabli od Samsunga.

Imam res veliko kablov,in redki sploh polnijo....ta tablica je res....ma,ne vem,kaj bi rekel...

Gre za Tab-A7 SM-T505🙄

EDIT: tiste dve urce,k sta prišle...cenejše😃...a kabli niso priloženoi😂🤣...

Popravljeno od skritikrt
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Nič z procesorjem...tud danes ne🙄..."mater jim...Fedex"

Sta pa prišle še dve urce od čajniza🙄...in tisto ohišje,k sem omenjal.

K sem ugotovil,da je "Sniperka" ok,sem se odločil,da bo kot "rezervni" family-PC. Žena skoz rabi za blagajništvo,in če primarni family-pc kaj škripne,ni drugega tako za na hitro zalaufati.

Tisti i7 4790S bom dal not...upam,da bo OK...pač še čakam...dva 250GB-850EVO SSDja in bo moralo biti TOP za Office ipd....še en dober napajalnik moram izbrskati,in bo.

Sicer imam še eno staro ohišje-LianLi PC-G50 ...

WWW.TECHPOWERUP.COM

...a je to ohišje tak "sfalitek" od konstrukcije,da "glava boli"👎...takrat leta 2006,ko sem vstopal v ta svet PCjev,sem mislil...čist nov koncept..."BTX"...to bo top....v resnici pa za "kozlati".

Bom iz njega mogoče naredil "Open Frame Test Bench Case"...ker kvaliteta materiala itd. je res TOP...samo koncept...predvsem napajalnik nad CPUjem-"strel v koleno".

In da predstavim ohišje,ki sem ga naročil za "Sniperko".

Jonsbo U5 (navadna verzija).

Tukaj kupil-TOP cena😃👍

WWW.CASEKING.DE

Zelo kvalitetna izdelava in materiali...za cvenk res TOP!

V mojih očeh idealna filozofija hlajenja...tudi na PSU niso pozabili...in tudi če bi bil pasiven,bi bilo top.

Vhodnih ventilatorjev več kot izhodnih-pravilno👍...več kot dovolj prostora za vso kabel-solato...lih na primernih mestih izrezi za kable,Sniperka več kot "komot" paše,čeprav je večja-daljša od ATX😅,kot da bi vedeli-na zadnji strani predvideno mesto za stikalo hitrosti ventilatorjev,kar bom jaz "zlorabil" v druge namene😄.

Presenetljivo pa je tudi dejstvo,da nikjer niso uporabili kovic🧐😍-vse lahko "razšraufaš"...res genialno-brezčasno ohišje.

Montaža SSDjev in HDDjev-genialno rešena.Za vse pogone elastična montaža-spodaj 2x2,5". Na zgornjem na nosilcu,ki pokriva luknjo za procesorjem (mi bo prišlo prav😃) pa še dodatna 2x2,5" ali 2x 3,5"-več kot dovolj.

Zelo pohvalno je tudi tesnjenje steklenih stranic-gumi-pena je nalepljena po celem obodu,kjer stekla nalegajo,ne pa samo npr. zgoraj in spodaj,kot je to pogosto na cenenih ohišjih...tukaj perfektno tesni🧐👍

Kot alternativo sem gledal tudi UMX4,a se ga ne dobi več (črno verzijo brez stekel).

Oba sta EOL modela...tega pr Caseking-u še imajo...cena je "okusna",in dokler se še dobi...po moje mi ne bo žal,ker za "družinsko rabo...po izkušnji z mini-ITX🤨👎...po moje bo za družinske PCje zmeraj ATX...toliko prostora pa že imamo,da se ne bom rabil "jebati" z natlačenostjo.

Nisem si pa mogel kaj,da nebi že začel z modifikacijami😄...dokaj kratka samolepilna gumasta traka za "noge" sem narezal na 6kom. Tako ima ohišje širši stik z podlago in malce stabilneje "stoji".

Pa prijeten ogled slik😉

IMG_20241009_105246.jpg

IMG_20241009_105650.jpg

IMG_20241009_105715.jpg

IMG_20241009_105733.jpg

IMG_20241009_105804.jpg

IMG_20241009_112507.jpg

IMG_20241009_113057.jpg

IMG_20241009_113200.jpg

IMG_20241009_113521.jpg

IMG_20241009_113529.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 12 minutami je samuel napisal:

Fedex po 9 dneh odobrili mednarodno pošiljko za uvoz v kateri sta 2 skromna ležaja 😛

koyo.jpg

Fedex je za en drek...vsaj sedaj,dokler niso bolj razširjeni pri nas...

Imam en procesor naročen,in je že tretji dan na Brniku,pa še kar nič 🤨👎

Vse od kitajca bo prej prišlo...

Pri drugih če pride zjutraj na Brnik-isti dan dostava,ti pr Fedex-u pa lepo "počasi"....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano (urejeno)
pred 2 urama je Scr3am napisal:

Hudo! Samo mal draga a ni :)

A VFD urco misliš?...ne-to je poceni-23€,k tu je še najnižji ptt...pa je že dober USB-C kabel priložen. Je kao 6A verzija🧐...in za foro preverim z 120W polnilcem od mojega Xiaomi 12Pro...in pokaže "67W Turbo Charge"😃...in tudi na "dvojnega" Xiaomi 65W na USB-A izhod pokaže 67W fast charge...ni slab kabel👍...bom še na šihtu preizkusil z službeno tablico...saj veš,da je "zafukana" za filati kar se kablov tiče...Samsung pač🤨

Sem z "bundle deals" kupil še dve urci😆🤣...2kom/39,07€...manj kot 20€ ena VFD ura z točkovno matričnim display-em...poceni.

Pr drugem prodajalcu...pa ti še tiste "kovančke" odšteje🙄

https://www.aliexpress.com/item/1005005836470911.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.35.67fa1802A8w9Ah

Bo kdo rekel...ti železničarji...neumni niso....čist normalni pa tudi ne...😆😂😉

Danes pride i7-4790S...ob priliki preizkusim...najbrž jutri,k danes imam šiht (2x Jesenice)...se mogoče kaj srečava😃

Popravljeno od skritikrt
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano (urejeno)
pred 49 minutami je samSimon napisal:

Sej to lahko s kakih starih monitorjev ''backlight'' pobereš 😁

Ja...sam ne zelenga🙄...pa driver elektroniko bi tudi rabil...tako na eBayu pa simpl in poceni od kitajca...

Od Akasa ni nikjer več za dobiti,pa sem se pač obrnil na čajnize...me zanima,če bo sploh prišlo nepolomljeno....težko🙄🥺 

WWW.EBAY.DE

Cold Cathode Fluorescent (CCFL). 2 x Green 13" CCFL. Current draw: 5.0mAv. 2 x Wire 7.5"(L). For cars, motorcycles or computer cases of...

Sem pa pred kratkim kupil en modul-VFD-Wifi urco...zadeva je "čarobna",in deluje "v nulo"...bom najbrž vgradil v HTPC ,k tista prejšnja izvedba od Scythe-ja je za en drek-ura je skoz zaostajala,in sem pri menjavi sistema vrgel ven...

AEROCOOLER.COM

Scythe Kaze Chrono KM07-BK (black) 4Ch (12W/Ch) LCD Fan Controller

Sem počen na take stvari kot so Nixie-elektronke in VFD display-i...pa mora biti😄

https://www.aliexpress.com/item/1005005899159729.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.67.932618028ddtt8

IMG_20240926_182840(2).jpg

IMG_20240926_182827(2).jpg

Popravljeno od skritikrt
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
Pred eno uro je godlike napisal:

Tak zaprem hudiča, kaj bo nekaj bliskal 😉

Saj sem že pisal, nimam plexy-ja, ker je boljša zvočno izolirana stranica.....

Jaz pa se moram izpovedati...zna biti,da sem se pregrešil...samo tako "za foro"...tisti mlajši,se jim ne bo sanjalo za kaj gre..."stara šola RGBja"...starejši pa mogoče vedo,za kaj gre🙄....majhen namig...CCFL😄

Naročil pri kitajcu,k pri nas se več ne dobi...in če pride v enem kosu,bom predstavil😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 12 minutami je samSimon napisal:

In brez slehernega RGB okrasja 😃 Po eni strani bi mu kar privoščil stekleno stranico. No tako je pa ''stealth''.

Playstation killer 🤭

+1

pred 4 minutami je Tilen5 napisal:

pa j šlo po gobe vsaj 15fps-a ker nimaš rgb :(

Ne,ne,ne...k ni napajalnik obremenjen še z RGBjem,je več štroma na voljo za FPSe...saj vidiš,da je en švoh vgrajen,da ga mora za plehom skrivati.. pa niti 1000w nima😂 

Ne vse tako resno vzeti,kar pišem😉 

Aja...še to..

Sem pred kratkim naročil en ohišje...tudi v tej smeri,sam z "okni"...mal bolj "klasika",a spet mal posebnež...ko dobim,bom predstavil...bo zanimivo😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 19 urami je samSimon napisal:

Evo mal updejta z mojga M-ATX projekta...

Praktično nobene razlike ni v temperaturah, a so spodaj trije venti, dva, al pa dam brez. Podtlak je pa v vsakem primeru, kot pričakovano pri taki perforirani kišti. Na koncu sem dal notri mal manjšo (ampak hitrejšo) 4070 Super, da je manj nagužvano in pod njo dva venta.
Dal sem potem vseeno 850W ATX napajalnik, ker ga nisem rabil obračat in mi je postavitev power konektorja od tega manj v napoto pri ceveh za vodnjo hlajenje. Je pa zelooo na knap, pravzaprav se cev celo malenkost tišči ob konektor.IMG_4543.jpg

Sem vseeno testiral tudi s prevrnjenim napajalnikom, da vidim, če izpuh v zgornji postavitvi kaj dodatno greje cevi in vodo v njih, posledično procesor... No ni razlike.

Zmanjšal sem obrate vseh ventilatorjev in AIO pumpe, da je PC ob normalni uporabi praktično neslišen (presenetljivo) in potem mal testiral s Cinebench, 3DMark - timespy in pa v Forzi Horizon 5 in procesor se segreje zgolj na nekih 50C. V idle je 25-30C.

Grafična pride na nekih 65C, občasno za trenutek poskoči do 70, na 1440p, z nastavitvami v igrah na max, idle je 35C.

S takimi rezultati sem ubistvu zelo zadovoljen, ker sem pričakoval slabše in bil pripravljen na precej več optimiziranja, tko sem se pa je#%$ zgolj s kabli in dimenzijami v kišti.

Evo, prilepim še celoten seznam komponent, ki sem jih natlačil not.
nuff pc pricelist.png

IMG_4541.jpg

IMG_4539.jpg

Moram priznati...optično booomba😍👍 

Pač sem nekako "počen na črno"...in to je v "črni" do konca...dva napisa znamk v kontrastni beli barvi,ostalo konsistentno v matirano črni...res lepo izbrane komponente👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Ne bom nič komentiral,kaj je boljše/slabše,ker sem čist drug tip uporabnika,in je brezveze,ker imamo skoz multiprinterje za majhna podjetja,in imam pokrite stroške za barve,in mi ni potrebno gledati na ceno kartuš...skoz Canon in skoz original...torej-nisem taprav za nasvete talati-žal.

Le printer morem kupiti za svoj cvenk-trenutno Canon MB-5450.

Moram pa pripomniti,da veliiiiko več natisne v pimerjavi z prejšnjim MX-925.

Uporaba pa strogo samo "office".

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bela tehnika
Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Mene nekaj Hoover zajebava-elektronika, ga resetiram in gre vse normalno nekaj časa. Drugače pa je super pomivalc👍 Mogoče pa nabavim v prihodnosti Beko. 

Hči ima pralni stroj in sušilca pa delata 10 let bp... 🤗😉

Saj ta Bosch tudi dela...sam vsake tolk časa ta koda,in aqua-stop zablokira....obstajajo trije vzroki-vsi okoli netesnosti in spuščanja iz banje...je kot rečeno to bilo tudi pri prejšnjem Boschu....al spušča pri dnu,kjer je modul z filtri in propelerjem...Bosch ponuja "servisni set" in navodila,kako to sam zmontiraš,kar sem pri prejšnjem tudi naredil...lahko spušča ob strani,in za to tudi obstaja servisni set-kr ene gumi dihtunge-vrvice,k jih not zatlačiš-kr ena šalabajzerska varianta...

Al pa spušča pri tesnilu pri luknji za vsipavanje soli. Tu lahko malo zategneš velik plastični vijak (pa bog ne daj,da zategneš premočno)....več pa ne moreš narediti.

Pol pa ugotavljaj,kaj je...šraufaj k butelj,vse z silikonom al kaj...ne vem no,k to se pri Boschu vleče že desetletja,pa ne znajo narediti,da bi tesnilo.

Jaz kot sem že napisal jih imam "poln qurc"....da se bom skoz "jebal" z strojem na katerega se ne moreš zanesti.

Ta Beko...prvi vtis-čist ena druga galaksija...pa Bosch ni neki najcenejši-serija 4!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bela tehnika
Napisano (urejeno)

Danes čist popizdil,k že drugi dan zapored koda E31 na Bosch pomivalcu...stara fora,k je bilo že pri prejšnjem Boschu tako...netesnost banje,in skoz kaplja na dno,kjer je plovec za qaua-stop...pa ga izvlečem,nagnem na stran,da izteče voda ven...,in "jovo na novo"...in se mu sfuzla,in kaže eno drugo kodo...itd...

Poln qurac imam že tega Boscha...

Pa pred dvema mescema crknila Bosch mikrovalovka-crknil motor ventilatorja...brez ventilarorja pa "bog ne daj,da jo goniš"...lahko bajta zgori...

Nesem mikrovalovko na Etis servis...se sreča,da so takrat imeli akcijo "zastonj podaljšanje garancije na 5 let",čene bi bila mikrovalovka ža na smetišču...lih dobre 4 leta in crknila...

In so vgradili nov komplet ventilator, in lepo dela...še tišje...a glej ga hudiča-crkuje display...bo spet treba na servis...

Pomivalca pa mam Bosch-a res "beri zgoraj"...dve leti in pol in "za na deponijo"

In grem gledati, kaj čem kupiti....

Sem že imel Candy,Bosch,Miele,spet Bosch...in začnem gledati tudi Beko🙄 (ma Bosch hladilnik je rudi Made in Turky)...

Gledam mal boljše,in najdem na Mimovrste dva boljša prostostoječa...

In greva popoldne z ženo malo pogledati v BTC v Merkur...nič nimajo....

In zavijeva se v BigBang...in na koncu so imeli oba...boljšega pa je prodajalka izenačila z ceno od Mimovrste...in kot nalašč po vrhu še vikend-popust,in so ga imeli celo na zalog...prodajalka sploh ni vedela,da ga imajo,k so nekaj zajebali,in ga ni med prostostoječimi...

Je bila na koncu cena 522,75€-top cena!

Za tega gre.

WWW.BIGBANG.SI

BDFN36560XC  pomivalni stroj BEKO

Še uradna stran Beko

WWW.BEKO.COM

Prostostoječi pomivalni stroj (15 nastavitev položajev, Polna) | BDFN36560XC | BEKOGLOBAL

2 let garancije+3 leta ob registraciji,10 let na motor (inverter).

Kar je bilo meni važno-optično ne izgleda plastik-fantastik,A-klasa-najvarčnejši za ta cvenk sploh,zelo tih,zelo masivne košare iz debele žice-se takoj opazi...in vse živo ostalega...naj vsak zase pogleda,kogar zanima...

Upam,da nisem brcnil v temo z to znamko...

Jutri montiram...pa da vidim🙄

Popravljeno od skritikrt
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 2 minutama je Scr3am napisal:

Mislim glede na to, da ga bos vec ali manj uporabljal samo za zategovanje vijakov na feltni je to vec kot dovolj. Imam taksnega iz lidla ze slabih 10 let in je cist ok :)

Ne rečem...moj je tudi "bil" super-boljš k nič,in glede na cvenk-TOP.

Čez čas pa...če nimaš sam en avto pr bajti (3 pri nas)...se zna tvoje mnenje malo spremeniti...

Jaz sem že pogruntal,da sem z starim zategoval "tako čez palec" za najmanj 10Nm premočno....sem samo tako na hitro dva vijaka sprobal,k sem lih avto pral...ko bom imel čas,bom preveril z novim,koliko ga kitajc "biksa"...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 37 minutami je NevLado napisal:

Lidl ima sedaj tole...sem že držal v rokah, pa sem potem vrnil, ker ne rabim zares :D 

WWW.LIDL.SI

Komplet za menjavo koles, 11-delni - vklj. s 125 mm podaljškom in 3 nastavki (17/19/21 mm) nastavljiv navor: 40–210 Nm vklj. z momentnim

Set je drugače super,če nisi zahteven...moje mnenje-bi bilo boljše,če bi bilo magari še dražje,in samo ključ,in z certifikatom testa itd...samo tega ne boš videl-za ta cvenk nikoli.

Mi pride naprej,kot tisti seti bat.vrtalnih vijačnikov,kjer imaš zraven triljavžent enih svedrov,BITov,vijakov in zidnih vložkov,plastično "vaservago" in še in še....dreka k dreka,sam nič "poštenega"....samo "pesek v oči".

Sem to napako že naredil,ko sem kupil moment ključ v Interdiskontu...skoraj identičnega takrat pred leeeti za 19,9€

WWW.INTERDISKONT.SI

Momentni/navorni ključ za natančno privijanje matic in vijakov. Uporablja se predvsem tam, kjer je zahtevan in predpisan moment...

Ajd,ne rečem-svoje je naredil...samo,da bi bil tak "butelj",pa to še enkrat kupil...nikoli več.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.