tko da mal grdo govrim. Tisti ki se spomnete, sm mel pred ?asom prometno nesre?o kjer sm mal koli?ke zbijou po LJ no dubu sm po?to kjer pi?e da je gmotne ?kode povzro?ene MOL za okoli 500? (pla?a zavarovalnica) moje vozilo je po?kodovano po hitri oceni za okoli 1500? (n? ne dobim da ne bo kdo mislu) izre?ena kazen je 460? in 6 kazenskih to?k. Pustmo da je v obsodbi par napak (registrska za 1 znak ni prava, pa po njihovo sm tre??u z ritjo ne z nosom, ?leprou je nos odprt k banana)..
jezn k zmaj
Poj se pa sklicuj nato,da to ni tvoja registrska in da tudi po?kodbe niso take na tvojem avtu...tko da,to nisi bil ti
Zamenjani v?igalni kabli,avto spet laufa k urca del tega bi biu pa v jamralniku sam bom tuki pavedu: k se mi je ?e res mudil drugam in me je ?e po?teno zaj* vse skup, sm se zapelu nata hitr servis (AS Imperl al kva je ?e) in so me tut na hit ocuril za 10 min dela
V?eraj odstranil te?no ro?ljanje na avteku; vzrok: fu? le?aj na prednjem kolesu, poleg tega ?e zamenjan ?tift zgloba al kva je ?e k vse skup dr?i na nogah in spotoma ?e preobuli v letne mokasinke
nvem, NFS-ji zgledajo po film?kih vsi super, ko pa ?pil sproba? pa ni to to
To ?e, sam ne soditi knjige po platnici, k niso vse serije delane po istmu kopitu Nekatere so bolj v arkadne vode usmerjene (hot pursuit), druge (Shift) pa bl v realisti?no simulacijo ( ?eprav to ni)
Sej vozni model je ?e kar prebavljiv, vendar ga ne maram ve? zarat ?alabajzarske podpore volana, ki ti po?re vse ?ivce in ?e kak ?ol?n kamen poleg (v mislih imam verzijo za ps3) Lahk bi se kaj nau?il od codemasterjev ali pa PD-ja ( GT5)
Jest sm bil pa ?e tik pred tem, da bi te kontaktiru zgolj za nakup konzole; brez igre in volana Sm namre? prej?nji teden fasu famozni YLOD (op.p:yelow light of death), danes mi ga je pa uspelo o?iveti od?tevam dneve do naslednjega yloda
Tim, tko je tko ?e ma? avto 15 ali ve? let star, ampak ko bo? po?timu, bo spet tipitopi!
Jz pa sploh ne morem vstat ob teh dneh!
Eh, jst sm se pa po dolgem razmi?ljanju odlo?il,da ne bom ve? pretirano vlagal v avto...pa? samo ?e tiste stvari, ki so nujne in potrebne in ?ist n? ve? dok ide ide
Amm,malce dvomim, k mi nekje med 1000-2000 obrati na trenutke ?ibajo sam trije bati, nad tem obmo?jem pa ni blema...gre tut 170 po AC-ju, k sm jo mal hotu prepucat
Fina igra s lu?kami in sencami, sam kaj ko mi net ?teka u nulo in vidm vsakih deset sekund neprekinjeno,p oj pa nalaga in melje en cajt Komi,?akam, da dobimo digitalnega troj?ka preko lastovke
Kiler ?e namontiran (kva se ?ajna ) in stric Poga?ar mi je ?e loputo spucu spotoma Ol kosts: 40?
In k sm biu ?e glih pr njemu, je rihtu eno strupeno alfico 156 GTA, stock ver?n luk, konjenica pa rejsing modifikej?n (V6) Matr, kva se je ?vau drla, sploh k je mel direktn izpuh Totaln orgazm pa pr 7000+ obratih Me ?e zdej bobni?i bolijo
Do sedaj sem samo nekako sledil tej temi, sam tole je pa ?e res mal tuma?
Tazga primitivnega in ?aljivega obna?anja to?no dolo?ene osebe, ki je odprlo to temo, nisem zasledil na nobenem drugem forumu
Svojo jezo/moralo/zaprtost/nerazgledanost raje otresaj v kaki va?ki o?tariji (?e te bojo sploh prena?al) al pa v svoji zidanci dale? stran od civilizacije, da se ti ne bo preve? milo storilo, ko te noben ne mara in te verjetno ?e rezika alkvaje?e po?teno garba po betici
Ok, sej primitivne besede,ki letijo vn iz tebe ?e nekako vsak z lahkoto po?re, sam to, da pa JAVNO ?ali? nekatere ?lane in se celo spravlja? na ADMINA, se sam ?udim, zakaj te ni ?e takrat dosmrtno BANal s tega foruma ?e bi si raj?i vzel minutko al dve ?asa, da bi malo preletel forum in se seznanil z dejstvi, bi verjetno opazil, da so se nekateri ali pa kar vsi ornk spremenili od takrat, ko si nazadnje "vohal" po tem dru?abnem-polno koristnih informacij-z kultiviranimi vozniki Tko da, ?e se nekdo ni spremenil je to sigurno va?e veli?anstvo, ki mu brez cvi?ka ?iveti ni ?e dejstvo, da te je dolenjc skurc... po celi ?rti, bi ti dalo vedeti, da nisi za?elen med nami...
Sam sem sicer zelo aktiven tukaj nekje zadnje leto, forum pa spremljam ?e kar nekaj ?asa (4 leta), tko da blagor men, da nisem zasledil, kak?ne si ?e takrat po?el z svojimi izpadi! Bi me bilo sedajle kar sram, da se vozim z mazdo naokoli!
Se ne bi pa ?udil, da si glede na tvoje primitivno mi?ljenje, sedaj lasti? kazga hondaka; poj bi mi blo pa vse jasno
Sej ni ?lo brez zapletov Mi je prjazna gospodi?na prvo dala napa?en kiler (za 1.3 motor BA verzija??),sm ?ez dvajset minut ?e nazaj uletu in sva ga hit zamenjala za tapravga Heh,po katalo?ki ?ifri je bla razlika samo v zadnji cifri, pa je poj ?ist drga?en model kilerja :S
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Prvi gol za na?e
Povezava za deljenje
Deli na druge strani