Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Aha, Janša pa tega ne bi naredil? To so bruseljske odločitve in glej ga zlomka, največ poslancev tam iz Slovenije je prav iz janšistične stranke. In ne samo zadnji mandat, ampak kar nekaj teh. Torej kdo odloča o teh bebavostih?

Čak, še mal, ko bo Vonderlajna s pomočjo posrancev uvedla diktaturo bruslja še nad našimi financami, da ko ne boš priden bodo samo pipco do našega denarja lepo zaprli pa crkni.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 10 urami je Janez007 napisal:

Potem, ko bodo redukcije, se bomo pa pritoževali, da država ni nič naredila ... 

Sigurn ne zarad bojlerjev, ampak bo zarad EV-jev in TČ-jev, če že bodo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pred eno uro je godlike napisal:

meli Smo Lantro 1997 12 let.

V prvih 10-ih letih sta izven rednih servisov šli 2 stvari:

- motorček za šipe prat

- kabli za svečke.

a zadnji most boš pa kar pozabil. Skoraj na vseh je zgnil.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Ja kaj so pa mislili, da se bo zgodilo, ko so volili zelene, ko so tulili refugees welcomen, ko so navdušeno ploskali, ko se zapirali in ugašali nuklearke, ko so tulili slava Ukrajini in sprejemali sankcije proti poceni energentom, ko so izkoriščali celo EU za prodajo svoje avto krame na Kitajsko, kjer so samo skopirali znanje in jim dali kajlo. Vse nekoč pride nazaj kot bumerang in če se iz preteklih dogodkov nič ne naučiš jih pač ponavljaš in to švabi zdaj počnejo.

Nemčija je že bolnik Evrope samo čakamo tistega pogumneža, ki bo to prvi javno povedal.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Omrežnina 2024 po novem
Napisano

Za 30€/letno?

Drugače je pa za letos najbolje nič naredit, ker tako kazni ni tudi, če presežeš. Če pa spreminjaš in presežeš maš pa pogodbeno kazen.:whatever:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Zato, ker ni primerna za kardeširanje po Zokilandu, je na nivoju premijskega paraolimpijca in dejansko izgleda všečno tudi znotraj. O uporabnosti 5-vratne sploh ne bom razglabljal, še VAG stavi bolj na to kot na Passata. Ja ne vem neki mora bit na tem, da tako razmišljajo tudi pri sami grupi, aja pa tolk prostora je notri, da lahko cel teden loviš nutrije in jih mečeš v prtljažnik a ga ne bo zmanjkalo.

(odgovor v stilu DonFelipeta)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 40 minutami je sportman333 napisal:

in povsem vseeno jim je kaj se takrat ko je vsa ta šara v EU zgodi z njihovo baterijo :) (in tišoč drugimi), EU pa zganja eko/green paranojo....

Sej veš, da je ta EV norija le in zgolj agenda, manipulacije z ekologijo so pa na nivoju manipolacij s kovidom. Vsak normalen ve, da z ekologijo nima nobene veze, še manj s trajnostnim obnašanjem in še manj za dobrobit državljanom.

Ko me bo en prepričal, da je avto, ki je v uporabi 20 let (večina ICE-jev je) manj ekološki kot el. pralni stroj na štirih kolesih z volanom, ki bo z velik sreče zdržal 10 let, bom si še sam kupil EV-ja in tulil kot maček, ki se goni, kolk ekološki sem.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sam to je za Čajnize normalno, ker oni ne izdelujejo trajnih izdelkov. Pri njih namreč trga rabljenih avto praktično ni in to dejasnko ni. Le 1% avtov se na Kitajskem proda rabljenih ostalo vse novo. To pa zato, ker avto verjetno ne bo zdržal 10 let pol je pa za direkt na odpad pa po novega. To je pač njihovo filozofija in močno močno dvomim, da so avti za v Evropo delani kako drugače oziroma bolje. Zato jih ne skrbi ne kakovost izdelave, ne trajnost, mora bit le zanimiv za pogledat in z ogromno tehničnimi gadgeti, ki so kot trnki za lovljenje lenih somov...mislim kupcev.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stari, ti rabiš en drug kolo in sicer turbo desno. Ta turbo levo je za politkolesarje za vozit okrog parlamenta. 😜

Drugač pa a boš kupoval pri Extreme Vital? Zdele maj 50% skonto ?zmeden? sicer za testne ampak vseeno. 7 jurjev vreden kolo za 3 jurje in pol... ufff.

700Wh ti bo po na asfaltu zadoščala vsaj za 150km, če se ne boš preveč švercal na elektromotor. 

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 24. 9. 2024 ob 20:07 je Z M A J napisal:

Danes sem bil sicer s kombijem, ampak mi je v oči padla popolnoma nova zelo lepo urejena kolesarska steza med Veliko Ligojno in Horjulom. Je kdo to zadevo že lepo povezal v celoto, npr. v smeri Zaplane ali Polhovega Gradca, Vrhnike ali Logatca? :)

Tole sem sprobal danes, samo da sem se izognil tisti cesti Dobrova-Horjul, ker je prenevarna, sem šel na Polhov Gradec pa potem čez hrib v Horjul in nato do Vrhnike ter nazaj v Lj. Je dobrih 50km pa moram rećt, da je zelo prijetna zadeva in zelo razgibana, da ni dolgočasna. Je zapisana v moji beležki, da bo tole destinacija za 50km krog. Edina zamera... lepo narejeno ampak na celi trasi ni niti enega počivališča/klopce za kolesarje. Sej ne da bi ne vem kako rabil ampak kolesarske v drugih krajih to imajo.

Aja pa kmetje imajo njive, da morajo direkt preko kolesarske. Da bi kdo očistil traktor je pač ZF in na določenih delih je blata na frišno narejeni kolesarki že kar precej.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jaz sem kot kaže za letos zaključil. Včeraj bil od Portoroža do Grožnjana večino na kurčevem makedamu. Hrčki res ne znajo razločit med peskom in gruščem tko da ta del Paranzane je treba obvezno z MTB.jem. Vse ostalo odpade. Je pa drugače pokrajna zanimiva in zadeva razgibana, da ni dolgočasna in na Grožnjanu se dvigne skora do 300m nad morjem. Pogled na Mirensko dolino (ki bi lahko bila dejasnko meja med SLO in HR) pa res prečudovit.

Dogodek dneva: Starejša Italijanka s pobarvano frizuro in očitno možem (predvidevam, ker ga je nadirala kot malega cucka) se je zapeljala pri Grožnjanu skoraj v prvi tunel kolesarske predno je ugotovila, da je nekaj narobe. Ja takrat rata tud Panda velik avto in ga je hudič obrnit na ozki poti. Ampak bilo mi je zabavno in sem se naučil kar nekaj novih italijasnkih besed... sicer ne vem kaj pomenijo ampak bom izkoristil znanje ob prvi priliki, ko bom v Italiji.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

A ni to jasno pri vseh stvareh. Ljudem ne sme it predobro in kadarkoli bo prišla ugodna zadeva jo je treba spodnest. Pa naj bo to zbiranje plastičnih zamaškov, domača FV oskrba z elektriko, ugodne cene energentov itd itd. Vsepovsod najdejo način kako to zjebat, da ne bi slučajno kdo od navadnih ljudi profitiral vsaj malo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kamere z GPS-jem verjetno nimaš? Ma to so skos take sumljive cifre, da je z upoštevanjem tolerance točno čez najnižjo kazen. Jaz imam v zadnjih 20 letih natančno tri kazni in vse so mi izmerili točno 68km/h. Sodelavcu pa ravno 14 dni nazaj na službenem tudi točno 68km/h. To so te famozne cifre, ki si jih verjetno da celo naštimat na radarju, ker čist prevečkrat so točno enake številke - le kako jim to rata? 😂

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
Pred eno uro je Z M A J napisal:

Imam ponovno 3 KT na vozniškem kontu in lažji sem za polovično kazen; 60 EUR.

Kako? A nisi BMW-ja prodal? 🤡

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 44 minutami je Slivka napisal:

Te bom z lopato!

Sicer ni dvojina, ma bom pa lopato pravilno uporabil - čeprav ne za to, za kar se lopata praviloma uporablja...

Zakaj z lopato, sej nisem oskubil tvoji dve nutriji ali pač? :nevem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.