Kiuss...mislim da bi po tolkih postih lahko ?e opazil kdaj se ?alimo tuki kdaj pa ne...in semi mi malo infantilno zdi grozit neki tuki gor....kaj smo ?ivali????
Sicer pa je kmet dobra pohvala.....kmeti dandanes dr?ijo svet pokonci in ti garantiram da ni blo n? slabo mi?ljeno...!!!!
Tolk
LP david
Saj jaz sem pa celo mislila, da je stric Komar, izbral za ku?ka ime Kmet :ne vem:
...saj ?ahovska figura je tud kmet
...aja, pri imenu ostajam Car
lp
Btw...?ist off topic, sej tud tile moderatorji bi se lahko bolj potrudli in mal ve? smiley-ev gor dal :ne vem:
uuu nimam pojma.....nisem pri?akoval takega....sem mel mikrobiologijo danes... :ne vem: blo pa kar neki....in vidva s Tomijem sta kriva da se nisem u?il!!!!! Zdej pa oba s lopato po levem mezincu....
LP david
Bo? vidu, da bo... pozitivne misli in bo
Midva s Tomijem sva ti pa samo vzpodbudo vlivala Zdej pa lopato za hvale?nost dobiva?
Seveda ?tekamo pupa MalaMazda ... bi rad poznal kalibra, ki mu kaj ni jasno ... naj skozi okno pogleda ... son?ek vabi v Portoro? na Panashe ... evo-spet se rola-druga puberteta?!?!
Ma kaki son?ek? Kdo vidi son?ka? Jaz ne, treba ?e par izpitov narest ...potli pa son?ek
Portoro?-Panashe? Ma ne no, a nimamo cocktailov v dobrem? :ne vem:
Ja to drugo puberteto pa poznam...se tudi pri nas v hi?i ne ve kdo je bolj nor al jaz al o?i?! :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
lp
p.s Ostajam pri imenu Car
Povezava za deljenje
Deli na druge strani