Sicer sladoled ni moje zanimanje, ampak v kampu Straško (Pag) je sladoled v resnici cenejši kot v Moravčah. Pri Albancu v Moravčah je kepica 1,5€, v Straškem pa 2€, s tem da je količinsko skoraj 3x toliko kot v Moravčah. Pa še boljši je.
The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Danes vprašam na Elektro Primorska, kaj je na stvari in nihče ne ve ničesar in trdijo, da nisem dal prijave. Jaz imam pa na računalniku shranjeno, kdaj sem oddal prijavo in kaj je v prijavi pisalo...
Računali so, da boš vsak čas brez štroma in ne boš mogel laufat računalnika da bi jim dokazoval prijavo.
Še zmeraj sem vesel in ponosen na naše nogometaše včeraj, edini ostajajo iz ex YUge (bez tuge), hehe
Brez tuge. Tako kot so pa angleži zanič špilal. A resno da naj bi bila njihova reprezentanca kandidat za naslov? Pa saj jih moravški mladinci nabrišejo glede na to, kako zanič špilajo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zmago je en lažnivec. Pa ne čisto navaden, on je plemeniti lažnivec.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani