Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

Tak pa v finalu navijam spet za rde?e-tokrat Liverpool! :bravo:

To je samo zato, ker ima? rde? aftek :hohoho: - sorry za O.T. :danzoman::P

Mimogrede - o ?em se tukaj pogavate? :mi pijemoo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

z350-DANDO-prodan
Napisano

Kakorkoli obra?a? - al z leve, al z desne, pa ?e je ?e ne vem koliko spominov in sanj vezanih na njega --- vseeno je to na koncu samo kup pleha !!! B) ?al, ampak tako pa? je to.... :(

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Wireless router
Napisano

Labi, tukaj ni ve? kaj tople vode odkrivat - kateregakoli od navedenih bo? kupil, bo za po bajti in za "ne profesionalno" rabo zadovoljil vse tvoje potrebe - brez bojazni.

Razen kak?ne ?isto "poden" variante za 50 EUR se izogni pa bo! B)

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zdrava prehrana, ?port in rekreacija
Napisano

To pa bi se jaz (kot deklica seveda) zelo te?ko odlo?il - da bi se dal rezat, ?e ni nujno zaradi zdravja - druga?e pa povej, ?e bo? iskala sponzorje...

Sedaj pa sem la?en postal - grem papat Vitalis z jagodami pa malo mlekeca - byby :rozico:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

no sj delam intenzivno na tem da grejo ?e une k so preve? stran,..in se mi zdi da bo te?ji teh 5-6 dol spravt kukr pa use predhodne :(

pa predvidevam da se teb ni n? na ko?arci poznal? :hohoho:

Seveda se je - samo pri meni je bilo to pozitivno... :hohoho: ...pa saj "A" jike so tudi lahko sexi... :aaaaa: :macek:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

sicr pa,..sej n? ni :( iz moje C ko?arce sm padla na tko ?voh B da je pomoje ?e A (sam se no?m sprjaznt s tem)

sux uglavnm <_<

Ej, to pa skoraj ne verjamem ... sicer pa prevelike jo?ke baje niso ve? in - pravijo moji mlaj?i kolegi... :hohoho::P

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Wireless router
Napisano

Doma imam Asus WL-500g Premium. Zadeva deluje BP. Ima tudi nastavitve up/down za posameznega priklju?enega userja in za posamezne porte. Pogre?am samo podporo mre?e 1GB. Druga?e pa, dober router za solidno ceno.

Pa to je to - evo Labi, dva sva enakega predlagal - kapi? ... :P

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

To je fse relativno ?uj.... :bravo:

Ni vse v velikosti.... (to pravimo mi z malimi).... :danzoman:

Aj, pravijo tudi, da ni va?no kako je velik, samo da je tehni?ar... sramezljiv:zvizga:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.