Kakorkoli obra?a? - al z leve, al z desne, pa ?e je ?e ne vem koliko spominov in sanj vezanih na njega --- vseeno je to na koncu samo kup pleha !!! ?al, ampak tako pa? je to....
Labi, tukaj ni ve? kaj tople vode odkrivat - kateregakoli od navedenih bo? kupil, bo za po bajti in za "ne profesionalno" rabo zadovoljil vse tvoje potrebe - brez bojazni.
Razen kak?ne ?isto "poden" variante za 50 EUR se izogni pa bo!
To pa bi se jaz (kot deklica seveda) zelo te?ko odlo?il - da bi se dal rezat, ?e ni nujno zaradi zdravja - druga?e pa povej, ?e bo? iskala sponzorje...
Sedaj pa sem la?en postal - grem papat Vitalis z jagodami pa malo mlekeca - byby
OK, no, to je res dosti (-21kg)...jaz sem najve? shuj?al 18kg v 4. mesecih samo je to bilo pred 10. leti ...sedaj jih je ?e nekaj nazaj pri?lo - pa ?e ne vse...
Doma imam Asus WL-500g Premium. Zadeva deluje BP. Ima tudi nastavitve up/down za posameznega priklju?enega userja in za posamezne porte. Pogre?am samo podporo mre?e 1GB. Druga?e pa, dober router za solidno ceno.
Pa to je to - evo Labi, dva sva enakega predlagal - kapi? ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
...odprejo dveri do...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani