No nekaj ?isto sve?ega, malo ?rnega humorja, pa ker se lih danes med oglasi od tt-ja o alfah govori in pogledam ?ez okno ter vidim.... Le pri kateremu ?rnemu stroju na sliki je ve?krat havba odprta ...no upam da bo ?e naprej pri M3 GTA manjkrat, pri tvoji alfi David pa tudi ?elim da bo ?im manjkrat odprta.
Evo..... Moja je odprta samo ko nalivam vodo za ?ipe noter in ko ajvar s kladivom po njej udarja....
ne razumes, on je pravi alfist in kot tak poslusa melodijo, ki jo proizvaja alfin stroj
:aaaaa: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :aaaaa:
temu na sliki alfisti pravijo fine tunning... z avtom v bistvu ni ni? narobe sam mo?aka ga je rahlo nastavil, da se izbolj?ajo performance za 0,5% - tisti, ki ne vozimo alf pa? teh "posegov" ne moremo razumet
To?no to... mogo?e pa samo preverja vi?ino lu?i...ker ko pospe?uje preve? visoko sveti... sej ve?... hudi pospe?ki pa to non stop...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
OOO starina... ?estitke ob nara??aju....
Aaaam... Jaz bi tudi Webasto... mi je prej?nji teden Alfa zmrznila v dolomitih.-... in mistr Ajvar me na cca 600km razdalje re?il probljem....
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani