Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

U?eri ob 14.06 sm dubu podmladek - Evito! :danzoman::rozico::ljubezen:

OOO starina... ?estitke ob nara??aju.... :prstgor:

Aaaam... Jaz bi tudi Webasto... mi je prej?nji teden Alfa zmrznila v dolomitih.-... in mistr Ajvar me na cca 600km razdalje re?il probljem.... :danzoman::harhar:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pa ve? kaj vle?e za sabo?

Saj vem, da ne. :P

To je stroj za ravnanje velikih povr?in.

S tem lahko poravna? vse ilirskobistri?ko gri?evje. :bravo:

:aaaaa: :aaaaa: Sirius,... pusti ti brkine pr miru hudi?a... ve? kak sljivovic eliksir delajo tam gor.... :aaaaa: :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

aha, da jo z vo?njo po neravninah oreng pretrese? in povibrira? :blush: in je potem bolj voljna za nadaljno obdelavo. :hohoho:

Bossmana za predsednika..... :bravo::aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Hm... ja... to je res... ampak jaz ne bom neke kvazi rejsing varjante..... jaz bom PICK UP-a vruum vruum ?ez drn in strn.... :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najgr?i avtomobilski znak
Napisano

A ?e koga mazda znak spominja na ti?a? Mislim, galeb pa take fore :D

hahaha... Nin?a ko omeni ti?a v tej mo?ki populaciji... je lahko asociacija samo ena.... TI?AAA VUUUUN.... hahahahah :hohoho::aaaaa: :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

..in ti je tako dobro ?lo, da si si nabavil karavana zdej pa....?? hehehe :hohoho::whatever:

....zdej pa ku**ac!!

Grem kar po nissana.... PICKUP-a..... :hohoho:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jaz bi pa tak traktor enkrat imel.... ?ist tako... kot joy ride za p***e lovit po ljubljani... :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa:

Objavljena slika

No ?e ne bo ??? bo pa tudi tak ok.... <_<

post-3-1259841298_thumb.jpg

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Spal sem samo par uric, pa sem zdele total raz?telan na delovnem mestu, sam se je spla?al u?eri gledat - Grofa Monte Krista! :danzoman::bravo:

hahaha... sam je res dober film... :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

No nekaj ?isto sve?ega, malo ?rnega humorja, pa ker se lih danes med oglasi od tt-ja o alfah govori in pogledam ?ez okno ter vidim.... Le pri kateremu ?rnemu stroju na sliki je ve?krat havba odprta ...no upam da bo ?e naprej pri M3 GTA manjkrat, pri tvoji alfi David pa tudi ?elim da bo ?im manjkrat odprta.

Evo..... Moja je odprta samo ko nalivam vodo za ?ipe noter in ko ajvar s kladivom po njej udarja.... :aaaaa:

ne razumes, on je pravi alfist in kot tak poslusa melodijo, ki jo proizvaja alfin stroj

:aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa:

temu na sliki alfisti pravijo fine tunning... z avtom v bistvu ni ni? narobe sam mo?aka ga je rahlo nastavil, da se izbolj?ajo performance za 0,5% - tisti, ki ne vozimo alf pa? teh "posegov" ne moremo razumet

To?no to... mogo?e pa samo preverja vi?ino lu?i...ker ko pospe?uje preve? visoko sveti... sej ve?... hudi pospe?ki pa to non stop... :):aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.