Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

A tele pa no?e? pokazat, ko je MX-3 gor :)

A lahk prosim zmanj?a? velikost slike! :hudicek::Dsramezljiv:policaj::harhar:

P.S. A si zrihtal emiksko?

Rabim ?irokokotni foti?...al kako se ?e temu re?e, ker s svojim ne morem ujet celo bajto...pa en fotose?n moje emikske bi morala narest...?e pred zimo!

ej tale MX-3 je pa tak lepa, da bi jo u bajto parkiru, magari bi js uzuni spal :P

sramezljiv

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Banja Luka
Napisano

Najve? se garant krade VW, Audi, BMW, Me?ka, morda ?e kak Oplel ali Tur?ki MB (se pravi Ford), Francozi verjetno niso ve? tolko interesantni, Japonci ?e nekolko manj, Korejca pa stavim da nih?e ?e povoha ne! :P

Njihova logika je ?ist enostavna: '?vabo' je zakon, 'japanac' ima pa predrage dele :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Uh kako je Braca deklasirala Villarreal :jupiii: Messi, Alcantara, Fabregas in Sanchez kot bi igrali skupaj od osnovne ?ole...?ista 10 :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

RM pa s 6:0 potopil Zaragozo, letos bo ?e vro?e v ?panskem prvenstvu! :hudicek::jupiii:

Uh kolk jo bo pol ?ele Barca :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Bravo Maribor :rispekt: Dinamo ma same hude ekipe...ampak najva?neje je da Barca trga gate...?e en superpokal :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kadar macke ni doma misi plesejo
Napisano

SISHI KAKO ZUBO SI PRILEPU, DOBRO DA NAVIJAM ZA REAL; KI ?E TAKALE PROMOVIRA BARCELONO KOT DOBRA MA?KA, POTEM JE MESSI V RESNICI DIRK NOWITZKI (MEGA DIOPTRIJA PA TO)! :harhar:

JEBI GA TA JE BLA PRVA, KI SEM JO NAJDU NE NETU...?E MAL... :hudicek:

BARCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :punk:

post-245-1313814592_thumb.png

post-245-1313814618_thumb.jpg

post-245-1313814642_thumb.jpg

post-245-1313814664_thumb.jpg

post-245-1313814682_thumb.jpg

post-245-1313814702_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

do zdaj je bla moja naj naj plaza, maria la gorda na kubi, ampak danes mam novo st.1 in to je kaputas... :rispekt:

Zgleda hudo po slikah na internetu, a je zdaj gu?va?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Si?i, lepo da se ma? fajn, upam da tut tamali u?iva, ampak kje si pa na?el Rumeni mu?kat za k ribam mi pa ni lih jasno!

Mali u?iva 100 na uro...kaj ?mo men pa?ejo samo polsladka vina Mu?kat, Traminec, Kerner...tud dol se mi ?udijo...va?n da men pa?eeeeeeeeee :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Oja?itev signala za kabelsko TV
Napisano

Z dalj?anjem koaksialca pada mo? signala, sploh na kak?nih razdelilcih signala.

Ok to je res ampak samo pri ve?jih razdaljah. Tistih nekaj 10m po hi?i/stanovanju ne vpliva toliko razen pri stari koax instalaciji (ali slabih konktorjih, razdelilcih, ...). Ampak bistveno vpra?anje je kak?no TV gleda?? A ima? 'navaden' TV ali DVB-C? Ker pri analognem signalu bo? vedno imel motnje, pri digitalnem pa le ?e je res zani? instalacija. Torej DVB-C TV je edina prava opcija.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Upam da ne bo SAF ?pilal kak?nega bunkerja in da bomo gledal tekmo kot se zagre.

Ah kje ni to real, da se pokaka doma...ManU bo napadal definitivno!

madmax mu pa svetuje presing na barcino zadnjo linijo....garant obrodi sadove :hudicek:

To?no tako...in tudi bodo <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.