Rabim ?irokokotni foti?...al kako se ?e temu re?e, ker s svojim ne morem ujet celo bajto...pa en fotose?n moje emikske bi morala narest...?e pred zimo!
ej tale MX-3 je pa tak lepa, da bi jo u bajto parkiru, magari bi js uzuni spal
Najve? se garant krade VW, Audi, BMW, Me?ka, morda ?e kak Oplel ali Tur?ki MB (se pravi Ford), Francozi verjetno niso ve? tolko interesantni, Japonci ?e nekolko manj, Korejca pa stavim da nih?e ?e povoha ne!
Njihova logika je ?ist enostavna: '?vabo' je zakon, 'japanac' ima pa predrage dele
SISHI KAKO ZUBO SI PRILEPU, DOBRO DA NAVIJAM ZA REAL; KI ?E TAKALE PROMOVIRA BARCELONO KOT DOBRA MA?KA, POTEM JE MESSI V RESNICI DIRK NOWITZKI (MEGA DIOPTRIJA PA TO)!
JEBI GA TA JE BLA PRVA, KI SEM JO NAJDU NE NETU...?E MAL...
Z dalj?anjem koaksialca pada mo? signala, sploh na kak?nih razdelilcih signala.
Ok to je res ampak samo pri ve?jih razdaljah. Tistih nekaj 10m po hi?i/stanovanju ne vpliva toliko razen pri stari koax instalaciji (ali slabih konktorjih, razdelilcih, ...). Ampak bistveno vpra?anje je kak?no TV gleda?? A ima? 'navaden' TV ali DVB-C? Ker pri analognem signalu bo? vedno imel motnje, pri digitalnem pa le ?e je res zani? instalacija. Torej DVB-C TV je edina prava opcija.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Povezava za deljenje
Deli na druge strani