Skoči na vsebino
Pametne/športne ure
Napisano

Huawei GT3 Pro Titanium, kupljena 1.5.2023, ode baterija....garancija 24 mesecev ne krije baterije seveda. Že naročil s kitajske 12€....bom sam zamenjal.

Klasičen kompleks izdelkov z baterijo, enostavno enkrat izdihne. Ženi sem strogo prepovedal da kupuje baterijske sesalce, to je pa stran vržen denar takoj.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Napisano (urejeno)

Ko sta pri tem, danes Krvavec, dol je slo do 65 na uro. Ampak se s tastaro gumo, res jo moram zamenjat nobenega gripa za bremzat takoj zablokira se posebej ko je teza na prvi navzdol. No pa se motoristicen refleks ko bremzas vec na prvo :)

Je bil pa kolega s 'karbonskim cestakom' pi... je to tezko drzat po ravnem z mojim gorcem. Sva sla 30-35 non stop. Na Krvavec je pa on trpel, moj el dodatek je naredil svoje. Krvavec naj bi bil baje en najtezjih v SLO po dinamiki. Iz 400m na 1450 plaža

Zdaj pa res po gume....

20240902_102951.jpg

dne 1. 9. 2024 ob 14:09 je TBA napisal:

s trenutnim bajkom po asfaltu 29'' 2.6 širine DHF/DHR2 kombo več k 65 km/h še nisem šel.

prejšni analogni 29'' 2.5/2.35 širine, high roller2/agressor kombo je šlo čez 71 km/h 

Je... te cena je pa ko za moj motor tale brazo

Popravljeno od jures

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 2 urama je TBA napisal:

Se pozna ja, pac odvisno katere gume si mel zdaj. To bi bil pomemben podatek. In pa dimenzija

29x2.1 Impact Smartpac

https://www.duffcycles.com/smartpac.html

Dejansko stanje

20240824_102649.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kolesarji, koliko pridobiš če daš na MTB, ki ga voziš 80/20 na asfaltu če daš kombiniran plašč, ki ima bolj cestni profil po sredini? Ne mislim na dnarju ampak feeling v vožnji? Sem omenil da sva bila v FRA alpah, in tam je asfald do konca požrl MTB gume, ampak v dveh dneh nora razlika, gor grabijo (pa nisem lahek plus torbice :) ) dol pa pičiš in si hitro na nivoju motorja, tud glede nagiba....verjetno 80nM el dodtka tudi naredi svoje (MTB predelan, baterija na okvirju ne na prtljazniku)

Bi mi bilo žal če dam cestne, pa tudi zavijem na makadam?

Popravljeno od jures

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
dne 3. 8. 2024 ob 21:54 je Slivka napisal:

Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl...

A bi si ti upal hodit po Lihtejnštajnu in kričat: "Vi ste pa majhni!"? 

Ali pa po Andori?

Pa so krepko manjši od nas, a se jim splača imeti državo in vso infrastrukturo, ki pride zraven.

Pa Monako tudi.

In da ne boš rekel, da sem pobral same mikroskopske državice. na primer Latvija. Nekaj manj prebivalcev kot Slovenija, pa ima njihov AirBaltic 45 letal in 2500 zaposlenih...

Andora pa Monako sta davcni oazi za bogate, predvsem pa sportnike... njim ostane veliko vecji neto, trosijo pa ga tam, siatem deluje, ne vem pa ce je to glih drzava :)

Andora mi je ravno vzela 60€, sem pozabil da to ni EU, zapeljwm not puf dobrodosli v Andori, pa zraven se en SMS presegli ste limit v tujini 60% :) :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano (urejeno)
dne 4. 8. 2024 ob 12:44 je Jest napisal:

Pri nas ne rabimo lastne letalske družbe… ker večina bo verjetno itak še vedno letela iz Trsta, Benetk ali Zagreba… enostavno zato, ker je v večini primerov ceneje… Tisti “biznismeni”, ki bi leteli iz Brnika pa naj si nabavijo svoj letala ;) … Z Adrio smo videli kaj je bilo… požiralec proračunskega denarja… ;)

Najbolj ironično je pa to, da tisti, ki so takrat navijali za prodajo Adrie… sedaj navijajo za ustanovitev novega nacionalnega prevoznika… To je skregano z vsako logiko… ?zmeden?

Letos 84 letov z Benetk in 2 iz Brnika. Razlog pa ni v prvi vrsti cena ampak povezave....

Pa naj omenim, da 1x od teh 2h letov z Brnika 3 urna zamuda preko Frankfurta, drugic pa prestavljen let v petek domov preko Minhna na soboto- NE HVALA!

Pa vsakic se peljem v Benetke, parkiram v Bentkah, pa se mi vseeno splača 100x ker sem vedno na lokaciji in doma kot planiram. Za Barcelono kjer delam ze leto dni imam 8 letov na dan (vsi polni!!)

Ze samo iz tega naslova ma japonka v enem letu 30.000km....

Problem brnika so lastniki in zascita lufthanse. 

Ryan' Easy' Vueling.... oni zahtevajo brezplacne pristojbine ker letaliscem pripeljejo na stotine ljudi dnevno, te ljudje parkirajo, kupujejo, jedo....na letaliscu tu je denar za letalsice in tako operirajo nizkocebovci. Letalisca jim ne racunajo (samo nujne operativne takse) tako so karte cenejse, te pa prinasajo na tisoce ljidi dnevno. Sistem deluje, a ne za nase managerje...

Tisti petek 19.7 na dan kolapsa so v BCN in VCE vzpostavili star rocni sistem in leti so delovali. Bila je le 3 urna zamuda ker so kontrolorji leta tudi delali s starim sistemom :)

Resitev za Slovenijo? Je ni. Smo premajhni in pozresni, ampak ceprav majhni potujemo, potnikov je ogromno ampak jih ne zelijo na Brniku.

drugi let je bil ravno nedavno 28.7 nedelja, letalisce je bilo prazno, samo dva carterska leta agencije soncek, ostalo prazno, v loungeu sem bil sam...

Žalostno....

Popravljeno od jures

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano (urejeno)

.

Popravljeno od jures

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano (urejeno)

Obljubim, da je to moj zadnji post.

Ta forum sem več let podpiral tudi na način, da smo prispevali za nakup licence, strežnika in podobno, ker nam je ta forum res prav prišel, sam sem tudi naredil ne vem koliko DIY (webasto, šobe bla bla bla, bil je rešitev mnogin lastnikom, povod za druženja....). Sedaj pa je zaradi nekaj nemogočih posameznikov ratal sramota znamki mazda. Še sam se bi ogibal znamke, če bi vedel kaki so karakterji voznikov........adijo pamet, tole je umobolnica, ne me narobe razumeti nekateri jasno izraćajo svoje mnenje medtem ko drugi posesivno, agresivno in žaljivo gledajo neenako misleče. Jest je naredil vse za ta forum, še dajal iz svojega žepa zanj, in tudi jaz ga razumem. 

Jest imaš moj glas da UKINEŠ ta forum. Sramota res, sram vas je lahko!

P.S. Jaz sem cepljen drugič junija 2021

Popravljeno od jures

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 1 uro je Alex napisal:

... napiše nekdo, ki ima 24568 objav in krepko vodi na forumu, kar je skoraj dvakrat več kot jih ima drugi za njim. 🤣 In to kljub temu, da si "mrknil" za kako leto in te ni bilo na forumu. 🤗

In koliko od teh objav je vezano na politiko innkorono? Ce se ne motim si nekomu ocital da nima besede ker ima premalo objav. Alex ne spomnim se te takega posesivnega.
In spet bom mrknik ker tu je vedno slabse. Se admine ste pregnal….kar nadaljujte peskovnik je vas

Popravljeno od jures

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 13 urami je Alex napisal:

Jaz nisem pred računalnikom nikoli, tako, da ne morem reči, da "visim" tu gor. 🤗

Telefon je pa itak vedno pri roki, tako, da med drugimi deli vsake toliko poškilim gor. 😊

Statistika objav ti me govori v prid cca 40 dnevno povprecno…..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 uro je Bossek napisal:

Vedno na to napisem isto .... ali se zavedamo, da se vecina ne gre cepit zaradi politike in ker ne marejo Janeza. Ali tega se vedno ne stekate?

p.s. ostalo se mi ne da sploh karkol pisat :D

A se zavedate da od jutra do vecera, vikende in praznike visite na forumu in kregate ter prepricujete eni in isti - max 6 -8 oseb.

preden zacnete spreminjati svet najprej zazivite…..:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Danes zapuscam Bologno predcasno pred 14:00 zaradi generalnega priporocila. Pricakuje se vsaj 500.000 ljudi na cesti

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 7 urami je Bini napisal:

In vsi z maskami brez izjeme, pojejo pa lepo....😁

Na odprtem v ITA ni mask, niti v skupinah…..zbudi se

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 9 urami je Boss napisal:

Sem se pred časom samo hecal kako bodo še kužke in mucke cepili proti koroni.... pol pa tole. Mislim, da smo šli v maloro in da je to konec zdrave pameti.

https://www.washingtonpost.com/dc-md-va/2021/09/15/maryland-zoo-covid-vaccine-animals/

CP je imel raka, ze upokojil se je takrat zarad te bolezni

80e57fd4-7f9b-485e-8aef-2d9a2cbee805.jpg
WWW.INDEX.HR

COLIN POWELL, prvi crnac na dužnosti državnog tajnika SAD-a, umro je od posljedica komplikacija...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

električni pomik avtomobilskega sedeža
Napisano (urejeno)

My best guess z nekaj FIAT izkusnjami. Glavno vprasanje je ali je avto imel airbag? Ce ja je tisti dvopolni verjetno kontakt senzorja za meh. Ce ne potem zna biti gretje (ce ga ima, pa se to potem enostopenjako)

kar bi pomenilo da so barvaste za premik, to pa enostavno probas, crna je 50,99999999% masa, ostale pa probas z 12v pa vidis kaj se premika (al pa smodi) :) zgubiti nimas kaj

Zgleda da mas res to - tole je motorcek za lancia zic

image.jpeg.020a576c51544e226061ca98cdd5a15a.jpeg

lahko pa da je dvopolni stalen dovod 12v ostalo pa krmiljenje

Popravljeno od jures

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Napisano (urejeno)

Rabim predvsem za mulca zdaj se iz igrisca pozno vraca domov, ok pozno tema je pac, in pri nas mamo veliko polje za prevoziti, vcasih tudi z meglo.

mamo starejse pesce, valjda vsi v crnem, spuscene pse na sprehodu….rabi videti pred seboj, sam mi aje rekel, zdaj ma tisto zabico….

Popravljeno od jures

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Danes nazaj v Italiji, od petka naj bi bilo spet strozje vse. A realnost je drugacna, razen na to da so na sipah nalimal povsod green pass, green pas….je ostalo vse enako, v restavraciji noben vprasal, v fabrki noben, na nasem deliviscu pa je celo vprasala, to je pa vse.

sem pa jaz prosim ce poskebira ker me je zanimalo kaj se vidi - POPOLNOMA NIC! samo zelena kljukica, niti imena nit za kaj se gre. 
Enako ko je za foro potem kolega francoz dal svoje, enako.

No nato sem fracoza jaz poskebiral z nasim zvem in hrvaskim covid go. Vse sem videl o njemu, ime priimek, roj dan, s cim je bil, kdaj je bil….

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Enkrat se je ze pisalo ontem - katero luc priporocate? Prvo?

- Led

- da se polni

- da se sname z nosilca samostojno (ne da moras vsakic kako elastiko snemat

- da res vidis pred kolesom ne samo da si viden

- do 50€

djankuje, spasiba, merci

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hišna elektronika
Napisano

Meni je 2x na razlicnih klimah sla kontrolna plosca, vedno sem nasel novo (rabljeno) na netu za malenpare.

ali imas kako kodo kje oz model kompresorja?

za popravilo - vsako elektroniko se da popraviti ce je dostop do potrebnih cipov. Poklici v delko (BTC) te znajo napotiti naprej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 56 minutami je Boss napisal:

Kaj boš pa pol rekel o medijih, ki že leto in pol vsak dan, petek in svetek nabijajo eno in isto o koroni vsaj v petih prispevkih v vsakem mediju? Tisti, ki samo take uradne medije berejo, gledajo in poslušajo so po letu in pol psihoze ali prestrašeni, ali žaljivi in verbalno nasilni do tistih, ki še niso podlegli čredni psihozi.

Mogoče tukaj dostikrat podajamo še informacije, ki jih MSM-ji samocenzurirajo pa naj si bodo to poročila o protestih po EU in po celem svetu ali pa tudi recimo medicinska dognanja, ki niso zgolj vezana samo na cepljenje in cepiva ampa tudi druge zadeve kar se tiče samega načina zdravljenja oziroma vsaj lajšanja poteka bolezni.

Jaz v tem vidim kot širjenje obzorij, verjamem, da kdo drug tudi zasvojenost, nekateri pa budalaštine in FB strokovnjaštvo. Smo si pač različni in zato dojemamo svet tudi širše - no ja vsaj nekateri.

Tole bom dodal - ne spremljam jih.....'na terenu' ni časa za to, pa po drugi strani mora življenje teći naprej

Popravljeno od jures

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Najbolj bedna tema, a eni in isti pišete od 06:00 do 00:00............in to cel dan vsako uro, a je pol čudno da smo kjer smo? ZAsvojeni ste s tem.....

Popravljeno od jures

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.